Halil Gümüş 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Nevşehir landirenzo da 2.0 fsi motora montaj yapıyordu. Bayilere sorsan, fsi de olur d4 de olur tsi de olur.... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Ağustos 2011 Paylaş 7 Ağustos 2011 Nevşehir landirenzo da 2.0 fsi motora montaj yapıyordu. Bayilere sorsan, fsi de olur d4 de olur tsi de olur.... hem vw ustası hemde lpg bayii (brc) yakın arkadaşlarım, ikisininde ortak vardığı karar "fsi motora tüp taktırmak dosta yapılacak iş değilldir." Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Konu hortlasin o zaman... 2.0 Fsi 2006 model 92 binde 3 parca lokal boyali passat buldum 37 bin tl ye lpg takilabilir mi sorun varmidir bilen forumdaslara danismak isterim... Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Erkut Bey, Merhaba. Bu araç için Prins VSI - DI Lpg sisteminin olduğunu biliyorum. Prins bayileri ile görüşürseniz daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Kendi aracıma Direct Liquimax sistemi taktırdım. Araç 10.000 km oldu hiçbir sorun yok. Ancak bu sistem passat için uygulanmıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 bırak yaksın benzinin tadını çıkar Araç zaten ucuz. Ama sanki pahalı. 1.4 tsi kaça gidiyor? 45-50 ye yok mu? Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 1,6 fsi 102 bg Ww passat almayı düşünüyorum araçta lpg takılı ancak şehir dışı olmasından dolayı aracı deneyemedim.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Araç lpg de sorunsuz %100 lpg ile mi çalışıyor.Bazı forumlarda rolantide benzin yakar demişler. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2014 Paylaş 21 Aralık 2014 1,6 fsi 102 bg Ww passat almayı düşünüyorum araçta lpg takılı ancak şehir dışı olmasından dolayı aracı deneyemedim.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Araç lpg de sorunsuz %100 lpg ile mi çalışıyor.Bazı forumlarda rolantide benzin yakar demişler.Başlıktaki diğer başlıkları okursanız sorunlu olduğunu görürsünüz bir çok kullanıcı deneyimi ve bilgi var ancak ben de kendi tecrübemi anlatayim. Fsi motor brc kitli bir jetta kullandım dip gazda vuruntu yapıyor araç ve yakıt tüketimi hiç de makul değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts