Uğur Kamil 16 Eylül 2013 Yazar Paylaş 16 Eylül 2013 Aslinda parklarla beyaz ledleri yanip sinyal icinde turuncu bi serit ledi olsa fena olmazdi:) GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi Mantıklı ama öndede bu tarz birşey olsa yapılabilir uyumlu olsun diye. Bütçe ayarlayabilsem Oktay abiyle benim farlara özel bir gündüz farı yapma planımız var bakalım ne zaman ona bütçe ayarlayabilcem. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Mantıklı ama öndede bu tarz birşey olsa yapılabilir uyumlu olsun diye. Bütçe ayarlayabilsem Oktay abiyle benim farlara özel bir gündüz farı yapma planımız var bakalım ne zaman ona bütçe ayarlayabilcem. olur inş yavaş yavaş.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Eylül 2013 Yazar Paylaş 17 Eylül 2013 Balkonda oturup Connect'imi izlemein zevki birbaşka. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Jantlara ford amlemini ihmal etme şu gövde rengi ön tampon ekinden bendemi yaptırsam ya ne kadardı o? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Eylül 2013 Yazar Paylaş 17 Eylül 2013 Jantlara ford amlemini ihmal etme şu gövde rengi ön tampon ekinden bendemi yaptırsam ya ne kadardı o? Uygun bulabilsem takıcam, son çare reklamcıda bastırıp yapıştırıcam. Yeni tampona göre ek bulmak biraz zor, eski kasanınkini takarsan çok azcık küçük geliyor güzel durmuyor Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Yeni tampona göre ek bulmak biraz zor, eski kasanınkini takarsan çok azcık küçük geliyor güzel durmuyor bu eski kasaların eki mi ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Eylül 2013 Yazar Paylaş 17 Eylül 2013 bu eski kasaların eki mi ? Bu yeni kasanınki. Görüntü olarak 2'side aynı çok küçük boyut farkı var. Piyasada bunu bulmak biraz zor işte. Eski kasanınkini taktınmı bu şekilde duruyor. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Bir araştırayım eski kasanınki gerçekten ufak duruyor.Fiyat olarak ne kadar bunlar. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Eylül 2013 Yazar Paylaş 17 Eylül 2013 Bir araştırayım eski kasanınki gerçekten ufak duruyor.Fiyat olarak ne kadar bunlar. Fiyat konusunda hiç bilgim yok. Ben bedavadan biraz pahalıya aldım. Arkadaş aracından sökmüştü 30 tl'ye aldım 15 tl'de boyattım 45 tl mal oldu bana Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Fiyat konusunda hiç bilgim yok. Ben bedavadan biraz pahalıya aldım. Arkadaş aracından sökmüştü 30 tl'ye aldım 15 tl'de boyattım 45 tl mal oldu bana gittigidiyorda 140 TL Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Su kirmizi seritleri nasil yapiyorsun? Yapistiriciylami bende yapayim diyorum nasil olur:unsure: GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Eylül 2013 Yazar Paylaş 17 Eylül 2013 Su kirmizi seritleri nasil yapiyorsun? Yapistiriciylami bende yapayim diyorum nasil olur:unsure: GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi Kırmızı folyo onlar, 0.5 cm cıvarında genişikleri reklamcıdan kestirip aldım. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Eylül 2013 Paylaş 17 Eylül 2013 Ayni o sekilde oralar icin seritler var altindan yapiskanli heralde GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Eylül 2013 Yazar Paylaş 17 Eylül 2013 Ayni o sekilde oralar icin seritler var altindan yapiskanli heralde GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi Evet o şekilde hazır ince şeritti satılıyor birde hafif kalın plastikten altan yapıştırıcılı olan satılıyor. Bu arada az önce eve gelirken birşey dikkatimi çekti. Çamurluktaki sinyaller bir nevi viraj aydınlatması gibi oldu, karanlık ortamda sinyal verince aracın yan kısmını baya bir aydınlatıyorlar(tehlike yaratacak şeyleri görmeye yeter) Yorum bağlantısı
İbrahim Can 18 Eylül 2013 Paylaş 18 Eylül 2013 Evet o şekilde hazır ince şeritti satılıyor birde hafif kalın plastikten altan yapıştırıcılı olan satılıyor. Bu arada az önce eve gelirken birşey dikkatimi çekti. Çamurluktaki sinyaller bir nevi viraj aydınlatması gibi oldu, karanlık ortamda sinyal verince aracın yan kısmını baya bir aydınlatıyorlar(tehlike yaratacak şeyleri görmeye yeter) Çok iyi ozaman.Amerikan parkları bağladın mı , öyle oldu zaman sürekli yanacak ve aydınlatma daha iyi olacak. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Eylül 2013 Yazar Paylaş 18 Eylül 2013 Çok iyi ozaman.Amerikan parkları bağladın mı , öyle oldu zaman sürekli yanacak ve aydınlatma daha iyi olacak. Göz alıp dikkat dağıtır bu şekikde sadece sinyallerde kullanmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Eylül 2013 Paylaş 19 Eylül 2013 Uğur arabaya balkondan nazar değdireceksin 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Eylül 2013 Yazar Paylaş 21 Eylül 2013 Sol ön kapak sağlam yapışmamıştı(ilk onu yaptığım için acemiliğimden) bugün köye giderken bir ses duydum yavaşlayıp dikiz aynasından bi baktım kapak arkada duruyor Allahtan üstünden geçmedim. Bugün yarın söker tekrar yapıştırırım diyordum(üşengeçliğimden) Diğerlerinde bir sorun yok hiç sallanmıyorlar, gayet güzel yapışmışlar. Sonax hızlı cila uygulamıştım 2 gün önce, buda yağmura verdiği tepki boyanın. Diğer araçlarda komple su varken benim araçta damla damla. Hava açsın aracı yıkayıp tekrar detaylı hızı cila sürcem. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Siyah poliüretan metal kutuda olan silikon al ve bir daha uğraşma. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Eylül 2013 Yazar Paylaş 21 Eylül 2013 Siyah poliüretan metal kutuda olan silikon al ve bir daha uğraşma. 300 derece ısıya dayanıklı silikon bazı sıvı conta ile yapıştırdım Oktay abi. Diğerlerinde bir sorun yokta düşeni güzel yapıştıramamıştım(tutunca sallanıyordu hafif). Girintili çıkıntılı yapışından dolayı kaliper üzerine temas eden kısım çok az 3-4 noktadan tutturabiliyorsun sadece. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Sıvı conta tipi olmaz.Sebebini bilmiyorum ama Rtv silikon gibi tutmuyor.Sista Rtv silikon kullan. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Eylül 2013 Yazar Paylaş 24 Eylül 2013 Bugün arkadaşla birlikte araçları yıkadıktan sonra Sonax hızlı cila uyguladık. Sonuç hoşuma gitti nekadar uzun ömürlü olur orasını görcez. Benim araçta çok fark etmedi(zaten parlıyordu) arkadaşın aracında baya bir fark yarattı ama Bulutlu havada araçların görünümü. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Cok uzun omurlu degil diyeebiliyorum ama genede yikama sonrasi normalden daha guzel gorundugu kesin. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Eylül 2013 Yazar Paylaş 24 Eylül 2013 Cok uzun omurlu degil diyeebiliyorum ama genede yikama sonrasi normalden daha guzel gorundugu kesin. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi Tavana uygulamazsam(Tavan zor oluyor biraz) 15-20 dk sürüyor uygulamam yıkattıktan sonra acelem yoksa yada böyle resim çekicegim zaman, arkadaşlarla toplanacağımız zaman vs. uygularım. 2 kere kendi aracıma uyguladım, 1 kerede arkadaşın aracına uyguladık bol bol kullandığım halde 500ml.lik şişenin yarısından biraz fazlası duruyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts