Uğur Kamil 30 Mart 2017 Yazar Paylaş 30 Mart 2017 (düzenlendi) On 20.03.2017 at 09:04, Okan Tansel yazdı: seveyore bu aracı beeeee. Maşallah kardeşim Teşekkür ederim. On 20.03.2017 at 22:13, Ertaş Demir yazdı: Uğur kardeşim Maşallah Allah nazardan saklasın Bu arabaya daha yapılacak bir şey kaldı mı? Var mı başka projeler? Aklımda birkaç uygulama daha var. Şuan için ilk öncelik(bi kaç aya yaptırıcam) ön arka tampon tekrar boyanacak ve bütün siyah plastikler parlak siyah boyanıcak. Arka tampona ek düşünüyorum(ya kendim yapıcam yada farklı birşey bulcam) Bikaç ufak tefek planlarımda var zaman ve bütçe ayırabildikçe bu yaza hepsini bitirmeyi düşünüyorum. 30 Mart 2017 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 31 Mart 2017 Paylaş 31 Mart 2017 Çok güzel dokunuşlar yapılmış. Maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 31 Mart 2017 Paylaş 31 Mart 2017 Her şey ayrı bir dokunuş ve datlu . ama şu jantlar çok ,çok iyi seçim ve fordun bir kaç modeline daha çok iyi gider gibi geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Mart 2017 Yazar Paylaş 31 Mart 2017 21 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Maşallah diyelim nazar değmesin Teşekkürler. 14 saat önce, Şahin Topaloğlu yazdı: Çok güzel dokunuşlar yapılmış. Maşallah... Teşekkürler. 13 saat önce, Okan Tansel yazdı: Her şey ayrı bir dokunuş ve datlu . ama şu jantlar çok ,çok iyi seçim ve fordun bir kaç modeline daha çok iyi gider gibi geliyor bana. Teşekkürler. Evet jantlar Focus 2-3 ve modeo'dada güzel duruyor. En güzel tarafıda ford'larla uyumlu olması. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2017 Arada güncel resim atalım İç kapı kollarına led bağladım. Fazla göz yormasın ve göze batmasın diye baya iç kısma koydum ledleri. Resimde pek belli olmamış ama güzel bir loş ışık oldu. Akşam üzeride Sonax gri cila üzeri Sonax hızlı cila uyguladım(mavi kutu) 10 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Haziran 2017 Yazar Paylaş 24 Haziran 2017 Arka tampon ekide tamam. bir kaç haftayada boyasını hallettiririm. Bu aralar hem yoğunum hemde araba lazım olduğu için boyacıya bırakamıycam gibi görünüyor yakın zamanda. Çift renk boyatıcam. Yanlar gri orta kısım parlak siyah olucak. 4 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Arka tampon ekide tamam. bir kaç haftayada boyasını hallettiririm. Bu aralar hem yoğunum hemde araba lazım olduğu için boyacıya bırakamıycam gibi görünüyor yakın zamanda. Çift renk boyatıcam. Yanlar gri orta kısım parlak siyah olucak.Farklı projen vardı Uğur olamadı mı? Gerçi bu da güzel bence Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 25 Haziran 2017 Yazar Paylaş 25 Haziran 2017 4 saat önce, Buğrahan Büyükaydın yazdı: Farklı projen vardı Uğur olamadı mı? Gerçi bu da güzel bence Onun uğraşması çok fazla, uğraşacak boş zaman ve yer olmayınca daha kolay yolu seçtim Ekyerini güzelce doldurup boyanınca güzel olcak inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın 25 Haziran 2017 Paylaş 25 Haziran 2017 Onun uğraşması çok fazla, uğraşacak boş zaman ve yer olmayınca daha kolay yolu seçtim [emoji4] Ekyerini güzelce doldurup boyanınca güzel olcak inşallah.İnşallah, takipteyim [emoji102][emoji5] Yorum bağlantısı
Faruk Kaya 27 Haziran 2017 Paylaş 27 Haziran 2017 uğur hocam aracınız çok güzel maşallah kazasız belasız binmeniz duasıyla. Youtube kanalınızı takipteyim bu işlemler nasıl yapılıyor video ile anlatım bekliyoruz. En azından bundan sonra yapılacaklar için Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Haziran 2017 Yazar Paylaş 27 Haziran 2017 1 saat önce, Faruk Kaya yazdı: uğur hocam aracınız çok güzel maşallah kazasız belasız binmeniz duasıyla. Youtube kanalınızı takipteyim bu işlemler nasıl yapılıyor video ile anlatım bekliyoruz. En azından bundan sonra yapılacaklar için Teşekkür ederim. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Video işi biraz zor, onun için boş zaman lazım. Ben zaten zamanı zor ayarlıyorum üzerine birde video çekmekle uğraşacak durum olmuyor(şuan için) genelde resim çekerim ayrıntılı aşama aşama. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2017 Yavaş yavaş arka taraf son görünümüne kavuşuyor... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Temmuz 2017 Paylaş 9 Temmuz 2017 Uğur hocam güle güle kullan ınsaallah. Yanlış anlamazsan 2 li çıkış yerine tekli kullansan iki taraftan daha güzel olabilir miydi? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Mehmet Yeter yazdı: Uğur hocam güle güle kullan ınsaallah. Yanlış anlamazsan 2 li çıkış yerine tekli kullansan iki taraftan daha güzel olabilir miydi? Teşekkür ederim Mehmet abi. Tekli gözüme güzel görünen model bulamadım o nedenle bunu seçtim. 9 Temmuz 2017 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Resim likleri düzeltildi. 5 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2017 Boya işinide hallettimmi güzel olucak. 5 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Temmuz 2017 Paylaş 11 Temmuz 2017 uğur su plakalık kısmını dumduz yapsan süper olur hatta kare takılacak hale getrecen daha cok yakısır Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2017 12 saat önce, Uğur Çınar yazdı: uğur su plakalık kısmını dumduz yapsan süper olur hatta kare takılacak hale getrecen daha cok yakısır Kaporta aksamı full orijinal ve boyasız. Boya olayı türkiyede takıntı olmasaydı kaputu şu şekilde yapardım ama(sinyallerle birlikte) 3 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 On 11.07.2017 at 21:22, Uğur Kamil yazdı: Kaporta aksamı full orijinal ve boyasız. Boya olayı türkiyede takıntı olmasaydı kaputu şu şekilde yapardım ama(sinyallerle birlikte) ben boya konusunda hiç umursamam ben le mezara mı girecek boyatır giderim zevkime ne uyarsa da yaparım kaput güzel bence yap derşm yarım boya oacak 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2017 Amerikan park modülünü yeniledim. Şuan kullandığım sinyal verince sağ ve sol tarafı devredışı bırakıp sinyal devdiği için daha güvenli oldu. Birde sisleri uzunlara bağladım. Bi-led uzunda biraz zayıf kalıyordu. Artık uzunlar ve selektör daha etkili oldu. Sislerede mercek siparişi verdim(uzun kısa özelliği olan) 2 haftayakadarda onun montajını yapmış olurum. 8 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 5 Ağustos 2017 (düzenlendi) Sis farları gözmü alıyor? Öyle bir sorun bende kalmadı Artık sislerde bi-led mercekli uzun kısa özellikli 5 Ağustos 2017 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi video eklendi 5 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Ağustos 2017 Paylaş 6 Ağustos 2017 Eline sağlık çok güzel olmuş [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Ertaş Demir 9 Ağustos 2017 Paylaş 9 Ağustos 2017 Süper olmuş emeğine sağlık Uğur nereden buluyosun bu fikirleri çok başarılı olmuş Yorum bağlantısı
Faruk Kaya 9 Ağustos 2017 Paylaş 9 Ağustos 2017 maşallah uğur hocam senin aracı gördükçe connecte masraf edesim geliyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts