İçeriğe Yönlendir

Bu da Benim Connect

Uğur Kamil

Recommended Posts

Uğur Kamil

Maşallah on numara olmuş son hali :)

Teşekkür ederim.

Son hali şimdilik bu, birazdaha değişecek ilerleyen zamanlarda kismetse.

kardeşim ellerine sağlık maskalemede peçete kullanman ilginç olmuş genelde gazete iş görür acaba arkaya geçirirmi diye düşündüm bir an ALLAH ta geçmemiş  :D  ve mis mis  bu jantlar bir harika bir çok araca cuk diye oturur harika tercihler hastayım bu connecte ALLAH nazarlardan sakınsın . :nazar:  :nazar:  :blush:

Maskelemeyi beyaz kâğıtla yaptım. Fırından ekmek alınca buna sarıyorlar. Evde bolca vardı gazete aramakla uğraşmadım :)

Bu jantları seçmemdeki en büyük nedenlerden biri direk ford uyumlu olması bilezik kullanmaya gerek kalmıyor.

Teşekkür ederim.​​

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Teşekkür ederim.

Son hali şimdilik bu, birazdaha değişecek ilerleyen zamanlarda kismetse.

Maskelemeyi beyaz kâğıtla yaptım. Fırından ekmek alınca buna sarıyorlar. Evde bolca vardı gazete aramakla uğraşmadım :)

Bu jantları seçmemdeki en büyük nedenlerden biri direk ford uyumlu olması bilezik kullanmaya gerek kalmıyor.

Teşekkür ederim.​​

A dan Z ye 10 numere  :good1:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Maşallah çok güzel olmuş. Bu jantlara hasta oluyorum gerçekten.  :nazar:

Teşekkür ederim.

MW3M6M.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak İşci

Ayna altı led'lerimde tamam.

Merhabalar, çalışma prensibi nasıl acaba? Yani ışığı açma kapama olayı nasıl oluyor?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Merhabalar, çalışma prensibi nasıl acaba? Yani ışığı açma kapama olayı nasıl oluyor?

Tavan lambasına bağlı yani tamda amacına uygun yanıyor.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ceyhun Gürler

harika olmuş ugur eline sağlık 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Uğur Kamil

Farlardan sonra sisleride led yaptım. Aşağıdaki ürünü aldım. Akşam üzeri aydınlatmasını test ettim oldukça etkili ama 6000K olduğu için siste bir işe yaramiycaktır. Issız karanlık köy yollarında çok işime yarıycak ama.

http://tr.aliexpress.com/item/2PCS-30W-bulb-6000LM-Auto-Cree-LED-Xenon-H11-Car-Headlights-Lamp-6000-6500K-Lamp-All/32402284063.html?ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_8

or2lXm.jpg

D4EqA3.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Hayirli olsun bu ledlerin sarilarini yapmadilarmi halen :)

Teşekkür Ercan. yapıcağımız merceklerede led kullanmayı düşünüyorum ben :)

Sarısına denk gelmedim, ben arkadaştan aldım bunları 1 ay kullandı aracın tamponunu değiştirdiği için bunlar boşa çıktı bende aldım :) Siste çok sıkıntı çıkartırsa kışın cama sarı​ folyo çekerim sarı yanarlar. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Güzel olmuş uğur hocam rizenin karını bize gönderdiniz bizim araç kar altında yatıyor. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Uğur Kamil

Sevgililer günü hediyemizde tamam :blush:

Gece ayrınlatma testlerini henüz yapmadım. Şuanda far kapalı iken selektör yapmıyor. Diyot eklemem lazım.
​Bi-led, gündüz farı + sinyal

pBrp0N.jpg

W1JL0q.jpg

653L9N.jpg

zrd73B.jpg

4b6vP0.jpg

dkYAPZ.jpg

bJNdrY.jpg

Ayrıntılı resim ve video ilerleyen günlerde ekliyceğim.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

copy, pase olmuş neredeyse son resim cillop gibi maşallah  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

copy, pase olmuş neredeyse son resim cillop gibi maşallah  :nazar:  :nazar:

Diğer araçta forumdan Ercan Ayas'ın aracı. Farları birlikte yaptık ve onun aracına bikaç işlem daha yaptık.

Farlarımızdaki tek fark onunkilerde xenon benimkilerde led kullandık.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...