Uğur Kamil 9 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2015 Yeni sustalı anahtarımda tamam. Bugün köyden geldim birde detaylı temizlik yaptım. Çalışırken bile gözüm üstünde 3 Yorum bağlantısı
Melih ar 5 Eylül 2015 Paylaş 5 Eylül 2015 Karlık takmadan lip takılsa nasıl durur acaba ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Eylül 2015 Yazar Paylaş 6 Eylül 2015 Karlık takmadan lip takılsa nasıl durur acaba ? hangi lip olduğuna bağlı Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Eylül 2015 Yazar Paylaş 20 Eylül 2015 Uzun zamandır aklımda olan uygulamayı sonunda fırsat bulup gerçekleştirdim. Buda güncel km'miz kayıtlarda bulunsun lazım olur Yorum bağlantısı
Aydın Sert 21 Eylül 2015 Paylaş 21 Eylül 2015 Uğur Hocam eline sağlık güzel olmuş. Bu malzeme kendinden mi fosforlu yoksa elektriğe mi bağlı? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Eylül 2015 Yazar Paylaş 21 Eylül 2015 Uğur Hocam eline sağlık güzel olmuş. Bu malzeme kendinden mi fosforlu yoksa elektriğe mi bağlı? Elektrikle çalışıyor. Parklara bağladım ben. Teyb'in tuşları turuncu diye bunuda turuncu aldım ama biraz açık turuncu çıktı bu Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Eylül 2015 Paylaş 22 Eylül 2015 Resimlere bakarken acaba kaç km oldu bu derken aşağıda km resmini gördüm. Maşallah abi valla Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 Eylül 2015 Yazar Paylaş 22 Eylül 2015 Resimlere bakarken acaba kaç km oldu bu derken aşağıda km resmini gördüm. Maşallah abi valla Teşekkürler. Bana kalsa yenileme zamanı geldi ama şartlardan dolayı bir süre daha bizimle gibi duruyor. Ev almayı düşünüyoruz(bütçeye uygun bulursak) ondan dolayı araba için borca girmek mantıklı gelmiyor. Bu aralar durdurup satılık mı diye soranlar veya satarken haber ver diyenler çok 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Eylül 2015 Yazar Paylaş 23 Eylül 2015 Hayirli olsun Teşekkürler Ercan fırsat buldukça değişime devam. Bayram tatilinde belki gelirim o taraflara gezmeye, gelirsem haber veririm müsaitsen görüşürüz Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 23 Eylül 2015 Paylaş 23 Eylül 2015 Olsun bende arabayi bugün aldim servisten gelirsen kesin haber ver Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Ekim 2015 Yazar Paylaş 17 Ekim 2015 Nikon d3200 fotogram makinemle ilk denemeler. Henüz alışamadım makinaya. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Ekim 2015 Yazar Paylaş 17 Ekim 2015 Xenon farlar ne oldu? Onları satalı çok oldu şuanda H4 LED ampul kullanıyorum. Kısaları ve selektörü çok etkili. Yakında Ercan'la birlikte tekrar mercekli far yapacağız biraksilik olmazda ikimizin aracına da. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Ekim 2015 Paylaş 17 Ekim 2015 Onları satalı çok oldu şuanda H4 LED ampul kullanıyorum. Kısaları ve selektörü çok etkili. Yakında Ercan'la birlikte tekrar mercekli far yapacağız biraksilik olmazda ikimizin aracına da. Yağmurlu sisili havalarda nasıl? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Ekim 2015 Yazar Paylaş 17 Ekim 2015 Yağmurlu sisili havalarda nasıl? Sisli havaya denk gelmedim hiç. Bendekiler 6000K dolasıyla kötü hava koşullarında performansı düşüyor. 4300K üstündekiler yağmur ve siste aydınlatmada kimseyi memnun etmez. 1 Yorum bağlantısı
haktan sayka 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 öncelikle aracın çok güzel olmuş bende butarz bir teyp istiyorum üstünde orjinal teybi var tp9123t modeli senin teybinde benim aracıma uyarmı vede markasını verebilirmisin Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Ekim 2015 Yazar Paylaş 29 Ekim 2015 öncelikle aracın çok güzel olmuş bende butarz bir teyp istiyorum üstünde orjinal teybi var tp9123t modeli senin teybinde benim aracıma uyarmı vede markasını verebilirmisin Uyuyor ve direksiyon kumandasıda uyuyor. marka ve model olayı karışık. Model olarak internette aratınca bendeki teyb çıkmıyor(satan yok) Yorum bağlantısı
haktan sayka 29 Ekim 2015 Paylaş 29 Ekim 2015 Uyuyor ve direksiyon kumandasıda uyuyor. marka ve model olayı karışık. Model olarak internette aratınca bendeki teyb çıkmıyor(satan yok) ben sony xav 65 düşünüyorum çerçeve falan almak gerekirmi http://www.hepsiburada.com/sony-xav-65-dokunmatik-6-2-dvd-mp3-usb-calan-multimedya-sistemi-p-OTBLCXAV65 sıkıntısz uyarmı Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Ekim 2015 Yazar Paylaş 31 Ekim 2015 ben sony xav 65 düşünüyorum çerçeve falan almak gerekirmi http://www.hepsiburada.com/sony-xav-65-dokunmatik-6-2-dvd-mp3-usb-calan-multimedya-sistemi-p-OTBLCXAV65 sıkıntısz uyarmı hazır çerçeve bulamazsın büyük ihtimal bendeki gibi yanlarca 0.5 cm cıvarı boşluk kalcak ona kendin bir çözüm bulcan. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 15 Kasım 2015 Yazar Paylaş 15 Kasım 2015 Aynalardaki ve kapı çıtalarındaki nikelajları söküp plasikleri mat siyaha boyadım.Aslında hepsi parlak siyah olacakta aracın 2 gün boyacıda yatması işime gelmediği için şimdilik mat siyahla idare edicem. 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 15 Kasım 2015 Paylaş 15 Kasım 2015 kardeşim ellerine sağlık maskalemede peçete kullanman ilginç olmuş genelde gazete iş görür acaba arkaya geçirirmi diye düşündüm bir an ALLAH ta geçmemiş ve mis mis bu jantlar bir harika bir çok araca cuk diye oturur harika tercihler hastayım bu connecte ALLAH nazarlardan sakınsın . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts