Ercan Ayas 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 En güzeli son resim bir araba doğaya bu kadarmi güzel uyum sağlar maşallah kardesim şu tampon sinyallerini de yazdim kara listeye Yorum bağlantısı
Musa Doğru 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 tamamen evrim geçirmiş aracınız elinize saglık lip nereden temin ettiniz acaba Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2015 En güzeli son resim bir araba doğaya bu kadarmi güzel uyum sağlar maşallah kardesim şu tampon sinyallerini de yazdim kara listeye Birde sormayi unuttum kardeşim aracin yere en yakin noktası ile kaç cm boşluk var Hiç ölçmedim. Arabanın yanındayken aklıma gelirse ölçerim ilk fırsatta. Yere en yakın nokta çupra lipi ve egzozlar. İkiside bazı noktalarda sürtüyor tamamen evrim geçirmiş aracınız elinize saglık lip nereden temin ettiniz acaba Teşekkür ederim. 1Çupra lipi diye geçiyor, internette bolca satan var. Onun dışında aksesuarcılarda bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 Benimde bazi yerlere surten tek yer 12~ 13 cm mesafede olan yan basamaklar ama arkayi dusurdukten sonra daha az surtmeye basladi Yorum bağlantısı
Musa Doğru 3 Mayıs 2015 Paylaş 3 Mayıs 2015 cevabınız için teşekkürler son olarak lip tam uyuyor mu acaba boyut olarak yoksa kısaltma mı yapılıyor Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2015 cevabınız için teşekkürler son olarak lip tam uyuyor mu acaba boyut olarak yoksa kısaltma mı yapılıyor iki ucundan 4 cm cıvarı kesmek gerekiyor. Onun dışında sanki connect için yapılmış gibi sorunsuz uyuyor Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Maşallah , bence stoplar daha güzel olabilirmiş Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Haziran 2015 Yazar Paylaş 19 Haziran 2015 Bi xenonlar ne oldu? Onları satalı yaklaşık 2 yıl oldu ama herhan tekrar yapabilirim pişmanım çok sattığıma. Şuan led h4 ampul kullanıyorum. Maşallah , bence stoplar daha güzel olabilirmiş İlk deneyimimdi ve imkanlar biraz kısıtlıydı o zaman. Şimdi tekrar yapsam daha güzelini yaparım kesin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Onları satalı yaklaşık 2 yıl oldu ama herhan tekrar yapabilirim pişmanım çok sattığıma. Şuan led h4 ampul kullanıyorum. Benim arabanın farları ile hemen hemen aynı, bi xenon yaptım 1500 km yok yaptım çoğu geceydi, gerçekten kör gidiyormuşum dedim. Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 21 Haziran 2015 Paylaş 21 Haziran 2015 ugur led h4 ler beyazmı? nasıl iyi gösteriyomu? ve nerden aldın acaba 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 22 Haziran 2015 Paylaş 22 Haziran 2015 ugur led h4 ler beyazmı? nasıl iyi gösteriyomu? ve nerden aldın acaba Aynı soruları ben soracaktım. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Haziran 2015 Yazar Paylaş 27 Haziran 2015 ugur led h4 ler beyazmı? nasıl iyi gösteriyomu? ve nerden aldın acaba Aynı soruları ben soracaktım. Uzun kısa beyaz(5000-6000K arası xenon gibi rengi) Selektör ve kısalar gayet iyi ama uzunların performansı yetersiz. Pek uzun kullanma ihtiyacım olmadığı için fazla eksikliğini hissetmiyorum. Merceksiz xenon gibi göz almıyor en azından. Kararım değişmezse 9 aydan sonra(muayeneden sonra yani) tekrar bi-xenon far yapıcam kismetse. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248314-h4-led-far-kit-after-market-piyasaya-çıkmış/?p=2703223 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Haziran 2015 Yazar Paylaş 27 Haziran 2015 Biraz uğraştırdı ama güzel oldu.45 dk cıvarı sürdü 1 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 27 Haziran 2015 Paylaş 27 Haziran 2015 Eline saglik kardeşim güzel çalışma olmuş bende aracın dış görünümünü biraktim içeri çalışıyorum konsol siparişi verdim birde yeni klima dugmelerinden gelsinler çalışmalara başlayacağım Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Haziran 2015 Yazar Paylaş 27 Haziran 2015 Eline saglik kardeşim güzel çalışma olmuş bende aracın dış görünümünü biraktim içeri çalışıyorum konsol siparişi verdim birde yeni klima dugmelerinden gelsinler çalışmalara başlayacağım Teşekkür ederim Boş vakit buldukça arabaya ilgi gösteriyorum. Akşam üzeride detaylı temizlik yaptım inşallah yağmur yağmaz. 1 haftadır nerdeyse aralıksız yağmur yağıyordu Bence teybin yan kısımlarındaki boşlukları güzelce doldurup birleşme kısımlarını macunlayıp parlak siyaha boyat orayı Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 27 Haziran 2015 Paylaş 27 Haziran 2015 Yok yanlara göre çerçeve alacagim 110 luklarin on konsolunu siparis verdim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Haziran 2015 Yazar Paylaş 27 Haziran 2015 Yok yanlara göre çerçeve alacagim 110 luklarin on konsolunu siparis verdim Sendeki teybi sat direk buraya uyan teyb var ondan al Ercan Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 27 Haziran 2015 Paylaş 27 Haziran 2015 yok teypden çok memnunum bir sıkıntı yada eksiklik olsa değiştirirdim Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 26 Temmuz 2015 Paylaş 26 Temmuz 2015 Cupra lipinden bende aldım ama aracıma tam olarak montaj yapılamadı bende söktüm geri sattım[emoji3] Belkide kötü bir işçiliğin eseriydi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2015 Cupra lipinden bende aldım ama aracıma tam olarak montaj yapılamadı bende söktüm geri sattım[emoji3] Belkide kötü bir işçiliğin eseriydi Montaj aşamasındaki resimde tam uymadığını görürsünüz. Isıtıp ve altta kalan kısımlarını kıvrımı uydurmak için kestim. Bu arada sizin araca benim söktüğüm çupra lipi uyuyor Yorum bağlantısı
İbrahim Can 28 Temmuz 2015 Paylaş 28 Temmuz 2015 Dreksyon deriside, lip de güzel olmuş abi ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts