İçeriğe Yönlendir

Bu da Benim Connect

Uğur Kamil

Recommended Posts

Ercan Ayas

En güzeli son resim bir araba doğaya bu kadarmi güzel uyum sağlar maşallah kardesim şu tampon sinyallerini de yazdim kara listeye

Yorum bağlantısı
Musa Doğru

tamamen evrim geçirmiş aracınız elinize saglık

lip nereden temin ettiniz acaba

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

En güzeli son resim bir araba doğaya bu kadarmi güzel uyum sağlar maşallah kardesim şu tampon sinyallerini de yazdim kara listeye

Birde sormayi unuttum kardeşim aracin yere en yakin noktası ile kaç cm boşluk var

Hiç ölçmedim. Arabanın yanındayken aklıma gelirse ölçerim ilk fırsatta. Yere en yakın nokta çupra lipi ve egzozlar. İkiside bazı noktalarda sürtüyor :biggrin:

tamamen evrim geçirmiş aracınız elinize saglık

lip nereden temin ettiniz acaba

Teşekkür ederim.

1Çupra lipi diye geçiyor, internette bolca satan var. Onun dışında aksesuarcılarda bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Benimde bazi yerlere surten tek yer 12~ 13 cm mesafede olan yan basamaklar ama arkayi dusurdukten sonra daha az surtmeye basladi

Yorum bağlantısı
Musa Doğru

cevabınız için teşekkürler son olarak lip tam uyuyor mu acaba boyut olarak yoksa kısaltma mı yapılıyor

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

cevabınız için teşekkürler son olarak lip tam uyuyor mu acaba boyut olarak yoksa kısaltma mı yapılıyor

iki ucundan 4 cm cıvarı kesmek gerekiyor. Onun dışında sanki connect için yapılmış gibi sorunsuz uyuyor ;)

BM6LrV.jpg

4g8jEJ.jpg

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Uğur Kamil

Bi xenonlar ne oldu?

Onları satalı yaklaşık 2 yıl oldu ama herhan tekrar yapabilirim pişmanım çok sattığıma.

Şuan led h4 ampul kullanıyorum.

Maşallah , bence stoplar daha güzel olabilirmiş

İlk deneyimimdi ve imkanlar biraz kısıtlıydı o zaman. Şimdi tekrar yapsam daha güzelini yaparım kesin.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Onları satalı yaklaşık 2 yıl oldu ama herhan tekrar yapabilirim pişmanım çok sattığıma.

Şuan led h4 ampul kullanıyorum.

Benim arabanın farları ile hemen hemen aynı, bi xenon yaptım 1500 km yok yaptım çoğu geceydi, gerçekten kör gidiyormuşum dedim.

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

ugur led h4 ler beyazmı? nasıl iyi gösteriyomu? ve nerden aldın acaba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Aynı soruları ben soracaktım. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Aynı soruları ben soracaktım. :good1:

Uzun kısa beyaz(5000-6000K arası xenon gibi rengi) Selektör ve kısalar gayet iyi ama uzunların performansı yetersiz. Pek uzun kullanma ihtiyacım olmadığı için fazla eksikliğini hissetmiyorum. Merceksiz xenon gibi göz almıyor en azından.

Kararım değişmezse 9 aydan sonra(muayeneden sonra yani) tekrar bi-xenon far yapıcam kismetse.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248314-h4-led-far-kit-after-market-piyasaya-çıkmış/?p=2703223

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Eline saglik kardeşim güzel çalışma olmuş bende aracın dış görünümünü biraktim içeri çalışıyorum konsol siparişi verdim birde yeni klima dugmelerinden gelsinler çalışmalara başlayacağım

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Eline saglik kardeşim güzel çalışma olmuş bende aracın dış görünümünü biraktim içeri çalışıyorum konsol siparişi verdim birde yeni klima dugmelerinden gelsinler çalışmalara başlayacağım

Teşekkür ederim Boş vakit buldukça arabaya ilgi gösteriyorum. Akşam üzeride detaylı temizlik yaptım inşallah yağmur yağmaz. 1 haftadır nerdeyse aralıksız yağmur yağıyordu :)

Bence teybin yan kısımlarındaki boşlukları güzelce doldurup birleşme kısımlarını macunlayıp parlak siyaha boyat orayı ;)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Yok yanlara göre çerçeve alacagim 110 luklarin on konsolunu siparis verdim

Sendeki teybi sat direk buraya uyan teyb var ondan al Ercan :biggrin: 

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Emre Öğüt

Cupra lipinden bende aldım ama aracıma tam olarak montaj yapılamadı bende söktüm geri sattım[emoji3]

6583c462d687ff91ac7cfe46b0f52757.jpg

Belkide kötü bir işçiliğin eseriydi

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Cupra lipinden bende aldım ama aracıma tam olarak montaj yapılamadı bende söktüm geri sattım[emoji3]

Belkide kötü bir işçiliğin eseriydi

Montaj aşamasındaki resimde tam uymadığını görürsünüz. Isıtıp ve altta kalan kısımlarını kıvrımı uydurmak için kestim.

Bu arada sizin araca benim söktüğüm çupra lipi uyuyor ;)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Dreksyon deriside, lip de güzel olmuş abi ellerine sağlık. :):nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...