İçeriğe Yönlendir

Bu da Benim Connect

Uğur Kamil

Recommended Posts

Uğur Kamil

10$ a bende aynı kaptan almıştım geçen ay, dün ulaştı elime, adam anahtar kısmını ev anahtarı şeklinde göndermiş yapamadım :D Bakalım iade işlemini başlattım iade etmezse yonta yonta benzeticem bizin anahtarlara :D  :D

Bunun 2 modeli olanı vardı. Alırken belirtmediniz demek. Ben 1 gün adamın deposunda bizim araçlardakı yuvarlak anahtarlı olanı varmı diye bakmasını beklemiştim.

Bu anahtarı hiçbir şekilde uydurmak mümkün değil. Bulabilirsen sadece anahtar kısmını alıcaksın veya özel yaptırıcaksın.

Bu arada aklında bulunsun anahtardakı chip'i dik şekilde ve anahtara en yakın şekilde takıcaksın(kumanda mekanizmasının üstüne) aksi taktirde araç anahtarrı tanımıyor ve çalışmıyor. 2-3 deneme sonrası ancak doğru noktayı buldum ben  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Bunun 2 modeli olanı vardı. Alırken belirtmediniz demek. Ben 1 gün adamın deposunda bizim araçlardakı yuvarlak anahtarlı olanı varmı diye bakmasını beklemiştim.

Bu anahtarı hiçbir şekilde uydurmak mümkün değil. Bulabilirsen sadece anahtar kısmını alıcaksın veya özel yaptırıcaksın.

Bu arada aklında bulunsun anahtardakı chip'i dik şekilde ve anahtara en yakın şekilde takıcaksın(kumanda mekanizmasının üstüne) aksi taktirde araç anahtarrı tanımıyor ve çalışmıyor. 2-3 deneme sonrası ancak doğru noktayı buldum ben  :biggrin:

Ben alırken belirttim de Uğur, satıcı yanlış olanı göndermiş. Zaten linkte de tek ürün vardı. http://www.aliexpress.com/snapshot/6427518554.html?orderId=65244817549848

Ben ne yaptım, mesajı yazdıktan sonra sanayiye bi uğradım, dedim böyle böyle ne yapabiliriz, dediler anahtar kısmını değiştiririz, değiştirdiler oymasını vs. yaptılar, çipi de dediğin gibi anahtarla aynı hizada yuvasına taktılar işlem tamam. Kaç paraya mal oldu? 30 lira sanayide verdim, 10 dolar yurtdışından kabı satın alırken verdim, gerçi satıcı hatayı kabul etti ve bu parayı iade etti, toplam 30 liraya patladı diyebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

Güle Güle Kullan harika olmuş :) acaba yeni connectlerde nasıl anahtar :D :D

Abi bunun yerine fiestaninki olsa cok guzel olurmus
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Uğur Kamil

İşten erken çıkınca detaylı bir temizlik yapiyim dedim boş vaktim varken.

:nazar:

oAEyzR.jpg

lkE4zg.jpg

VlEByj.jpg

nAEyGB.jpg

vgZyor.jpg

1YN7n5.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Uğur Kamil

Bagaj kapağının üst kışımlarına led çektim denemek amaçlı, henüz yer ve boyutu konusunda kararsızım.(önerilere açığım)M6rp7g.jpg

XB5kAk.jpg

blWD3b.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Gayet hoş olmuş ama benim aklıma başka bir fikir geldi bu ledlere çift kademe verilerek yani hem park hem stop dan ve şiddeti farklı yanacak şekilde ayarlana bilse hem gece yanması sağlanır hemde frende şiddeti artarak ikaz vermesi sağlana bilirdi tabiki benimki biraz hayal ürünü gibi oldu :D 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Böyle çok güzel bence :)  :nazar:

Bencede ama acaba azdaha kısamı olsa diyorum bazen.

Gayet hoş olmuş ama benim aklıma başka bir fikir geldi bu ledlere çift kademe verilerek yani hem park hem stop dan ve şiddeti farklı yanacak şekilde ayarlana bilse hem gece yanması sağlanır hemde frende şiddeti artarak ikaz vermesi sağlana bilirdi tabiki benimki biraz hayal ürünü gibi oldu :D

Ercan o kadar ayrıntıya gerek yok, stoplar led olduğu için frene basınca hertürlü hava koşulunca çok rahat fark ediliyor. Parklara bağlılar.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

15'lik kışlıklar gitti 18'lik yazlıklar geldi :biggrin: 
Önümüzdeki hafta kırmızı kaliper kapakları takılcak birde arka lastikler 225-45-18'le değişcek.(225-40-18 takılı şuanda 4 lastikte)

22BA4v.jpg

aomWpO.jpg

kjmopm.jpg

N5mPNP.jpg

Yvm0pz.jpg

DlpZmz.jpg

mGmBpV.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Kazasız belasız balonsuz sürüşler :)

chipten sonra yakıt sarfiyatı nasıl ugur?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Efsaneler ölmez sadece şekil değişir :)

Şekil değiştirmek benim işim. Bu yaza kadar bitecek bu araç kismetse :)

Kazasız belasız balonsuz sürüşler :)

chipten sonra yakıt sarfiyatı nasıl ugur?

Teşekkür ederim. 1.5 yıldır kullandım bu lastikleri bir sorun yaşamadım bundan sonrada yaşamam inşallah.

Yakıt konusunu Allah bilir, ölçüm yapma huyum yoktur. çeyrek deponun altına inince 150-200 tl arası mazot koyarım herzaman. Sadece bir şey dikkatimi çekti, geçen çayelinden Of'a gittim biraz acelem olduğu için 130-150 km arasında gittim ibre ciddi derecede yerinden oynadı yazılımdan önce bu hızlarda bukadar yakmazdı ama zorlayınca çok yakıcağını biliyordum yaptırırken. Performans olarak memnunum yakıt konusundada normal kullanımda hissedilir bir fark görmedim.

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Bitirde benimkine başlayalım far karartma amerikan park birde plaka icin ledleri halletmeye gelecem bir pazar günü

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Bitirde benimkine başlayalım far karartma amerikan park birde plaka icin ledleri halletmeye gelecem bir pazar günü

ısı tapancası bulursan gerisi kolay. Ben önceden arkadaştan alıyordum arkadaş dükkani kapattı :(

Geçen hafta arkadaşlarla çupra lipi benim araca uyarmı diye tartışırken dün izmirdeki arkadaş benden hızlı cıktı taktı lipi. 1-2 haftaya kadar bende takıcam çupra lipi.

bl39qG.jpg

tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

depoya baktım ısı tabancam noksanmış onuda alayım lazım olur ilerde de havalar düzelsin bir pazar haberleşiriz 

Lip hoşuma gitti benimde alırsan siyaha boya öyle tak daha göz alıcı olur :)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

45 yanak lastikle jantlar daha güzel durdu. Önleride 45 yapasım geldi ama çok yorar aracı.
Çupra lipi çok yakıştı ama

4L6nE4.jpg

yPbDBy.jpg

6Z31g7.jpg

39yVr2.jpg

RJdvm6.jpg

ORQlGQ.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Masallah abi bu jantlar cok yakiti bu arabaya..

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Far yıkama güzel olmuş.Tofaş mı?

Evet oktay abi ama sadece süs için aktif değiller.

Maşallah  :good1:  :bravo:

Cmax denince ilk aklıma gelen sensin Lokman abi, aynı şekilde Connect denincede ilk akla gelenlerden olmaya çalışıyorum :)

Masallah abi bu jantlar cok yakiti bu arabaya..

Teşekkür ederim İbrahim. 17 leride çıkmış bu jantın ama bunlar kadar beğenmedim.

Maşallah :nazar:

Teşekkür ederim.

Harika olmuş Ugur :)

Teşekkür ederim. Tahmin ettiğimden güzel oldu.

GvdvRv.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...