Uğur Kamil 16 Ocak 2015 Yazar Paylaş 16 Ocak 2015 Kardeşim ilk önce maşallah diyorum aracına allah kaza bela göstermesin sorunsuz sıkıntısız kazasız sürüşler dilerim. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş connect. Bende nasipse temiz bir tane bulabilirsem ilk işim gelip sizi Rize de ziyaret etmek olacak daha yakından görüp görüş almak isterim saygılarımla... Teşekkür ederim inşallah gönlüne göre bir araç bulursun. Yarın yada pazar günü gelicem Trabzona(sanayiye) arkadaşın yanına aracıma Chip uygulaması yapılcak. Vaktim olsa görüşürdük ama uygulama yapılır yapılmaz döncem. Kismetse birgün tanışırız Uğur hocam geçen dükkana uğradım dağıtımdaymışsın nasip olmadı telefon numaranı aldım. 9-3 arası genelde dükkanda olmuyorum malesef. 3-6 arası genelde dükkandayım. Birdaki sefere gelmeden veya gelince haber ver gelirim 2 dk dükkana 1 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 ben zaten ayda bir uğrarım rize ye 9 yıldır okuyordum orda daha yeni mezun oldum mezuniyet için 20 gün sonra gelecem nasip sen görüşürüz... Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 ugur uygulama sonrası yorumlarını bekliyorum senin araç 90 lıktı dimi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 Ocak 2015 Paylaş 17 Ocak 2015 Uğur hocam şu yazılım işini merak ediyorum uzun vadede nasıl olacak görmek lazım ben de yazın yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıntıları anlatabilirsen sevinirim biliyorsun bizim araçlar 68 beygir biraz daha beygir lazım. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ocak 2015 Yazar Paylaş 18 Ocak 2015 ugur uygulama sonrası yorumlarını bekliyorum senin araç 90 lıktı dimi ? Benim araç 75 bg'di orjinal egr yoktu bugün itibariyle artık 100 bg Fazla test etme sansım olmadı Trabzondan eve kadar kullandım(100 km falan) 18 jantlarla normalde petiye zor düşen araç artık 1. viteste komple patide. Onun dışında özellikle ilk 3 viteste ciddi derecede hızlanmada fark var. Uğur hocam şu yazılım işini merak ediyorum uzun vadede nasıl olacak görmek lazım ben de yazın yaptırmayı düşünüyorum. Ayrıntıları anlatabilirsen sevinirim biliyorsun bizim araçlar 68 beygir biraz daha beygir lazım. Aracım 59200 kmde şuanda. Yazılımlı araçı olan çok sayıda arkadaşım var ve uygulamayı yapan firmada arkadaşım. Aracı sürekli zorlamadığın süre araca bir zararı yok. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ocak 2015 Yazar Paylaş 18 Ocak 2015 Ayıptır sorması ne kadar tuttu? 650-750 tl arası yapıyorlar normalde. Uygulamayı yapan arkadaşım olduğu için fiyat bana özeldi o nedenle bende kalsın Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Güle güle kullanın uğur hocam kısmetse yazın bizde yapacağız bu işlemi. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 18 Ocak 2015 Paylaş 18 Ocak 2015 Yazılım hayırlı uğurlu olsun. 75 lik araca muhakkak yapılmalıydı bence. Ağırlığı düşününce 18" jantlar ile araç bunu istiyordu.. Maliyeti yüksek olmasa ben de düşünüyorum bizim 110 luklara da 138 e kadar güvenli artış sağladıklarını söylüyorlar yazılım firmaları.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Ocak 2015 Yazar Paylaş 19 Ocak 2015 Güle güle kullanın uğur hocam kısmetse yazın bizde yapacağız bu işlemi. Teşekkür ederim. Yazılım hayırlı uğurlu olsun. 75 lik araca muhakkak yapılmalıydı bence. Ağırlığı düşününce 18" jantlar ile araç bunu istiyordu.. Maliyeti yüksek olmasa ben de düşünüyorum bizim 110 luklara da 138 e kadar güvenli artış sağladıklarını söylüyorlar yazılım firmaları.. Uzun zamandır aklımdaydı ama önceliği dış görünüme vermiştim ancak sıra geldi 110'lugu 138 ps olarak uzun yıllardır sorunsuz kullanan arkadaşım var. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Ocak 2015 Yazar Paylaş 21 Ocak 2015 Orijinal jantları parlak siyah yapıp beyaz yanakla kışlık lastiklerimizi taktık. 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 Ocak 2015 Yazar Paylaş 22 Ocak 2015 Bunlarda gündüz resimleri. Ayeıntılı resimleri hafta sonu çekicem biraksilik çıkmazsa. 18 janttan sonra gidişinde çok bir fark hissetmedim ama konforda baya bir değişiklik oldu ve direksiyon aşırı yumuşadı 5 Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 22 Ocak 2015 Paylaş 22 Ocak 2015 güle güle kullan ugur ileride yakıtla ilgili yorumlarınıda bekliyoruz Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 Ocak 2015 Yazar Paylaş 22 Ocak 2015 güle güle kullan ugur ileride yakıtla ilgili yorumlarınıda bekliyoruz Yazılımdan sonra uzun yolda sabit hızda kullanımda çok azcık düşüş oluyor. Normal kullanımda birdeğişiklik olmuyor ama seri kullanımda yakıtta birazcık artış oluyor. Işık yanmaya yakın herzaman 100-150 tl arası yakıt alırım ve herzaman kullanım tarzım ve kullandığım yerler aynı olmadığı için yakıt konusunda net bir ölçüm yapamıycam. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Ocak 2015 Paylaş 23 Ocak 2015 Obd cihazın varsa anlık değerleri ölçebilirsin Uğur, ben öyle yapıyorum, torque pro ile telefondan ya da tabletten ölçüyorum. Atıyorum 100 km yol gittim demiştin, başlarken açarsın, bitince kontrol edersin, hem ortalamanı görürsün, hem en düşük ve en yüksek değerleri görürsün. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Ocak 2015 Yazar Paylaş 23 Ocak 2015 Obd cihazın varsa anlık değerleri ölçebilirsin Uğur, ben öyle yapıyorum, torque pro ile telefondan ya da tabletten ölçüyorum. Atıyorum 100 km yol gittim demiştin, başlarken açarsın, bitince kontrol edersin, hem ortalamanı görürsün, hem en düşük ve en yüksek değerleri görürsün. Yok malesef abi. Bir ara alıcaktım sonra ayda yılda 1 kere kullanıcam şeye para vermeye değmez dedim. Ne kadar yaktığını çok nadir ölçerim. Yakıtı koyar giderim Mazot fiyatlarıda düştü zaten 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Ocak 2015 Yazar Paylaş 24 Ocak 2015 (düzenlendi) Yeni taşarıma yeni anahtar yakışır dedim ve anahtarıda sustalı yaptım. Yeni anahtar alıp kodlama vs işinne girmektense(burda yapanı bulmakta bir dert) orjinal sistemin uydugu kumanda kabı alıp kendim yaptım.35 tl kap 7 tl anahtarı yaptırmak. Orjinal kumandanın iç mekanizmasını buna taktım. 24 Ocak 2015 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 24 Ocak 2015 Paylaş 24 Ocak 2015 Yeni taşarıma yeni anahtar yakışır dedim ve anahtarıda sustalı yaptım. Yeni anahtar alıp kodlama vs işinne girmektense(burda yapanı bulmakta bir dert) orjinal sistemin uydugu kumanda kabı alıp kendim yaptım. 35 tl kap 7 tl anahtarı yaptırmak. Orjinal kumandanın iç mekanizmasını buna taktım. Güle Güle Kullan harika olmuş acaba yeni connectlerde nasıl anahtar :D 1 Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 28 Ocak 2015 Paylaş 28 Ocak 2015 kardeşim sonunda aracımı aldın teyp değişmek istiyorum senin kullandığın teybin marka modelini aradım bulamadım direksiyon kumandası çalıştığı için ondan almak istemiştim başka bir marka pıoneer yada roadstar alsam onu kumandaya bağlama şansımız var mı yardımcı olursan sevinirim... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Ocak 2015 Yazar Paylaş 28 Ocak 2015 kardeşim sonunda aracımı aldın teyp değişmek istiyorum senin kullandığın teybin marka modelini aradım bulamadım direksiyon kumandası çalıştığı için ondan almak istemiştim başka bir marka pıoneer yada roadstar alsam onu kumandaya bağlama şansımız var mı yardımcı olursan sevinirim... Hayırlı olsun. Ne hikmetse bende internette bu modeli bulamadım (: Alıcagınız teypte direksiyon kumandası ayar menüsü olması yeterli. Bizim araçlardaki diresiyon kumandası sistemi basit. 2 kablosu var onları yeni teybe baglıyorsunuz ve ayar menüsünden her tuğun fonksiyonunu tanıtıyorsunuz. Ben teyp, kamera, antenleri ve montajına 900 tl verdim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Mükemell diyeceğim ama mükemmel ötesiiiiiiii Eline koluna cebine ve zevkine sağlık Uğur kışlık hali ayrı yazlık hali ayrı güzel Maşallah Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Ocak 2015 Paylaş 29 Ocak 2015 Gene miss pozlar vermis masallah abi cok emek verdin bu araca[emoji4] Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Ocak 2015 Yazar Paylaş 29 Ocak 2015 Mükemell diyeceğim ama mükemmel ötesiiiiiiii Eline koluna cebine ve zevkine sağlık Uğur kışlık hali ayrı yazlık hali ayrı güzel Maşallah Teşekkür ederim. Bütçe ve zaman ayırabildikçe bişeyler yapmaya çalışıyorum kendi zevkime göre. Gene miss pozlar vermis masallah abi cok emek verdin bu araca[emoji4] Teşekkür ederim İbrahim. Evet çok emek harcadım ama oturup aracıma bakınca verdiği mutluluk yeter. Arka tampon için aklımda 2 farklı uygulama var bakalım 2-3 ay içinde netleştirip uyguliycam birini farklı bişey olak ondan sonrada boya işi ve birkaç nikelajı söktümmü tamamdır. 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 31 Ocak 2015 Paylaş 31 Ocak 2015 Yeni taşarıma yeni anahtar yakışır dedim ve anahtarıda sustalı yaptım. Yeni anahtar alıp kodlama vs işinne girmektense(burda yapanı bulmakta bir dert) orjinal sistemin uydugu kumanda kabı alıp kendim yaptım. 35 tl kap 7 tl anahtarı yaptırmak. Orjinal kumandanın iç mekanizmasını buna taktım. 10$ a bende aynı kaptan almıştım geçen ay, dün ulaştı elime, adam anahtar kısmını ev anahtarı şeklinde göndermiş yapamadım Bakalım iade işlemini başlattım iade etmezse yonta yonta benzeticem bizin anahtarlara 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts