Sarp D. Uygur 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Bi-xenon yapınca aslında far yıkamanın olması gayet işe yarar olabilir. Düşünmek lazım bunu da, görüntü olarak da çok yakışmış fıskiyeler.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Aralık 2014 Yazar Paylaş 29 Aralık 2014 Bi-xenon yapınca aslında far yıkamanın olması gayet işe yarar olabilir. Düşünmek lazım bunu da, görüntü olarak da çok yakışmış fıskiyeler.. Muayneden geçmeye yeterli olsa hiçç düşünmez direk aktif hale getiririm ama o kadar masraf edip ayda yılda bir kullanmaya değermi o tartışılır. Görüntü olarak dursunlar şimdilik. Muayneden far yıkama çalışmıyor diye kusur yazmazlar herhalde Farklı Olmuş başarılı Teşekkür ederim. Sona doğru yaklaşıyorum. Kismetse yaza daha güzel olucaz, havalar düzelsin tamponlar aynalar kapı çıtaları vs boyanıcak.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Eline sağlık uğur hocam senin yiğidi uzaktan gördüm ama bir gelip tanışmak nasip olmadı fırsatın olursa atla gel batuma senin yiğidi doyuralım 1.94'ten. güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Aralık 2014 Yazar Paylaş 29 Aralık 2014 Eline sağlık uğur hocam senin yiğidi uzaktan gördüm ama bir gelip tanışmak nasip olmadı fırsatın olursa atla gel batuma senin yiğidi doyuralım 1.94'ten. güle güle kullan. Teşekkür ederim. Batuma gösterişli veya pahalı araçla dolaşmak biraz sıkıntı, kulağıma kötü olaylar çok geldi arabamla geçmem oraya(gerçi biraz düzeldi gibi artık). Öyle uzaktan görmekle olmaz, yakından görüp bir çayımızı içip tanışmak lazım Hafta içi gündüz vaktim olmuyor işten ama gece herkese kapım açıktır. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Aralık 2014 Paylaş 29 Aralık 2014 Teşekkür ederim. Batuma gösterişli veya pahalı araçla dolaşmak biraz sıkıntı, kulağıma kötü olaylar çok geldi arabamla geçmem oraya(gerçi biraz düzeldi gibi artık). Öyle uzaktan görmekle olmaz, yakından görüp bir çayımızı içip tanışmak lazım Hafta içi gündüz vaktim olmuyor işten ama gece herkese kapım açıktır. Rahat olun uğur hocam o sıkıntılar eskidendi şimdi 24 saat polisler dolaşıyor zaten öyle bir durum yaşansaydı ben araba almazdım. İnşaallah niyetim var ama sürekli bir meşgaleyle gelip geçiyoz o taraftan içeri girme fırsatı bulamıyorum vakit dediğinde yerinde durmuyor ama niyetim var. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Bu nerden aklına geldi be abi Görünüm olarak güzel durmuş valla Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Muayneden geçmeye yeterli olsa hiçç düşünmez direk aktif hale getiririm ama o kadar masraf edip ayda yılda bir kullanmaya değermi o tartışılır. Görüntü olarak dursunlar şimdilik. Muayneden far yıkama çalışmıyor diye kusur yazmazlar herhalde Sen şimdilik çalışır yap, ilerde bir yolunu bulur otomatik eğim algılayıcı sistemini de entegre eder paşa paşa geçeriz muayeneden Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Aralık 2014 Yazar Paylaş 30 Aralık 2014 Bu nerden aklına geldi be abi Görünüm olarak güzel durmuş valla Uzun zamandır aklımdaydı. Hatta bir ara konu bile açmıştım foruma aktifçalışır far yıkama için neler lazım diye. İşten erken çıkınca canım sıkıldı ne yapiyim diye düşünürken aklıma bu geldi aldım uyguladım 30 dk'da düşünüp parçaları alıp montajını yaptım Sen şimdilik çalışır yap, ilerde bir yolunu bulur otomatik eğim algılayıcı sistemini de entegre eder paşa paşa geçeriz muayeneden Adamlar kabul etmiyorki sonradan takılanı orjinal donanımında olucak diyor otomatik eğim kontrol sistemi. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Uzun zamandır aklımdaydı. Hatta bir ara konu bile açmıştım foruma aktifçalışır far yıkama için neler lazım diye. İşten erken çıkınca canım sıkıldı ne yapiyim diye düşünürken aklıma bu geldi aldım uyguladım 30 dk'da düşünüp parçaları alıp montajını yaptım Adamlar kabul etmiyorki sonradan takılanı orjinal donanımında olucak diyor otomatik eğim kontrol sistemi. Bu eklentilerde tek connect maşallah bende satmasam çok şey yapardım focusa kısmetmiş[emoji4] Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Aralık 2014 Yazar Paylaş 30 Aralık 2014 Bu eklentilerde tek connect maşallah bende satmasam çok şey yapardım focusa kısmetmiş[emoji4] Teşekkür ederim İbrahim. Tek olma konusunda iddiam yok sadece kendi zevkime göre farklı bir araç yapıyorum. Senin Focus'unda maşallahı var aklımdakı Focus olmuş kismetse bende topliycam ilerde birtane. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Teşekkür ederim İbrahim. Tek olma konusunda iddiam yok sadece kendi zevkime göre farklı bir araç yapıyorum. Senin Focus'unda maşallahı var aklımdakı Focus olmuş kismetse bende topliycam ilerde birtane. sağol abicim inş gönlüne göre kısmet olur. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Adamlar kabul etmiyorki sonradan takılanı orjinal donanımında olucak diyor otomatik eğim kontrol sistemi. Zamanında mail atmıştım Tüvtürk'e, xenon farlar için uygulamanız ve prosedürler nelerdir diye, gelen cevaba göre sanki "yapabilirseniz öyle geçer" gibi bir izlenim oluşmuştu bende. Gelen yanıt şu şekilde; Araç muayenelerinde TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarında aşağıdaki yönetmelik ve uygulamalara göre muayene hizmeti verildiğini belirtmek isteriz: * Araç Muayene İstasyonlarının Açılması, İşletilmesi ve Araç Muayenesi Hakkında Yönetmelik * 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu * Karayolları Trafik Yönetmeliği * Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkında Yönetmelik * Avrupa Birliği Direktifleri * T.C.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yayımlanan Araç Muayenesi Kusurlar Tablosu Xenon farların Ağır Kusur olarak değerlendirilmesi, 01.01.2012 tarihi itibariyle T.C.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yayımlanan kusurlar tablosu ile birlikte başlamıştır.. Aracınızın orijinalinde xenon far sistemi mevcut ise bu durum kusur olarak değerlendirilmez. Xenon farlarla ilgili detayları 76/356 AT yönetmeliğinde bulabilirsiniz. Ancak, orijinalinde olmayan sonradan montajı yapılan ve uygun olmayan xenon far sistemi olan araçlarda genellikle otomatik far ayar seviye sezicileri montajı yapılamamaktadır. Bu nedenle Xenon Far otomatik seviye sezicisi olmayan araçlar için aşağıdaki şekilde kusurlar verilmek sureti ile kusur derecelendirmesi yapılır. Gaz deşarjlı far (xenon):Far yükseklik ayarlayıcısı yok Ağır Kusur Gaz deşarjlı far (xenon):Far yükseklik ayarlayıcısı çalışmıyor Ağır Kusur Saygılarımızla, TÜVTÜRK A.Ş. Bence halen umut var, ama 7-8 bin lirayı buluyor denilen otomatik eğim algılayıcısının (far seviye sezici denilen sistem) sonradan monte edilmesi mantıklı mı değil mi şu aşamada tartışılır Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Aralık 2014 Yazar Paylaş 31 Aralık 2014 Zamanında mail atmıştım Tüvtürk'e, xenon farlar için uygulamanız ve prosedürler nelerdir diye, gelen cevaba göre sanki "yapabilirseniz öyle geçer" gibi bir izlenim oluşmuştu bende. Gelen yanıt şu şekilde; Bence halen umut var, ama 7-8 bin lirayı buluyor denilen otomatik eğim algılayıcısının (far seviye sezici denilen sistem) sonradan monte edilmesi mantıklı mı değil mi şu aşamada tartışılır Araçta sonradan bu özelliğin olup olmadığını nasıl test edicekler peki? Farı açınca farın yukarı aşa hareket yapmasından anliycaklarsa o iş basit otomatik far yükseklik ayarına küçük bir devre baglanıp farlar ilk açılınca yukarı aşa hareket etmesi sağlanır Geceuçusundan biri sormuştu bu uygulama yapıldıktan sonra gerekli onay belgelerininde alınması gerekiyordu muayneden geçmesi için. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Ocak 2015 Yazar Paylaş 9 Ocak 2015 (düzenlendi) Herzaman gezmek olmaz birazda yatalım dedil.Merkezde 2 günde toplamda 50 cm kar yağdı.(resimlerdeki araç üzerindeki kar 1 günlük, hergün siliyorum) Kar seviyesi tampon hizasının altına inene kadar aracı yerinden oynatmayı düşünmüyorum. Yollar orjinal tamponu veya liplerini kıranlarla dolu Her sabah 10dk çalıştırıp Allaha emanet edip işe gidiyorum aracımı. Kango ve Master'de işyerinde kullandığım araçlar. Kango'nun sadece önlerde kar lastiği var, el freni ile güzel yanlayarak gidiyor Master'in 4 lastiğide kar lastiği. 2 araçta 2 gündür sorun çıkartmadı karda. 9 Ocak 2015 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Ocak 2015 Yazar Paylaş 10 Ocak 2015 İyi yağmış be Maşallah < > Bu kadarını tahmin etmiyorduk. Belediye ara sokakları daha yeni yeni açmaya başladı 3 gün oldu. Maşallah, Uğur donmasın < > Kış bakımı yapılmış ve hergün 10 dk çalıştırıyorum. Maşallah yaz günü gibi kolaylıkla çalışıyor. Şimdi ayderde olmak vardı Servet abi ayderde ve bizim köyde 1.5 m cıvarı kar varmış. Yorum bağlantısı
Ercan Ayas 15 Ocak 2015 Paylaş 15 Ocak 2015 Kardeşim ilk önce maşallah diyorum aracına allah kaza bela göstermesin sorunsuz sıkıntısız kazasız sürüşler dilerim. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş connect. Bende nasipse temiz bir tane bulabilirsem ilk işim gelip sizi Rize de ziyaret etmek olacak daha yakından görüp görüş almak isterim saygılarımla... Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 16 Ocak 2015 Paylaş 16 Ocak 2015 Uğur hocam geçen dükkana uğradım dağıtımdaymışsın nasip olmadı telefon numaranı aldım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts