Uğur Kamil 9 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2014 Double Teyp'te tamam.Direksiyon kumandası sorunsuz çalışıyor.3G'den tutta wifi dahil akla gelebilcek bütün özellikler mevcut. Ayrıntılı bilgi veresimleri yarın eklerim. Montajı akşam üzeri bitti sonrada misafirliğe gittim fazla kurcalayamadım. 3 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Ağustos 2014 Paylaş 10 Ağustos 2014 hayırlı olsun ugur kesme biçme varmı konsolda Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Ağustos 2014 Paylaş 10 Ağustos 2014 Uğur hocam eline sağlık mükemmel gözüküyor. Gece geç saatlerde çayelinden geçtim uğrayamadım ama ilk fırsatta çayını içmeye gelirim kısmet olursa güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2014 Genel bir temizlik yapiyim dedim hazır boş vaktim varken. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 10 Ağustos 2014 Paylaş 10 Ağustos 2014 Double Teyp güzel olmuş.kumanda çalışyor demişsiniz.hocam marka model maliyet nedir.kesme biçme oldumu montaj sırasında? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2014 (düzenlendi) hayırlı olsun ugur kesme biçme varmı konsolda Cd çalar yuvasının iç kısmında üste ve altta 0.5 cm'lik çıkıntı vardı onları kesmek zorunda kaldık. Orjinal cd çalar takıldığı zaman anlaşılacak biryerdeğil yani Uğrasacak boş vaktim olsaydı 2008 GlX'lerin orta konsolundan alıp(cd çalar yuvası daha büyük) direk Ford'a uyumlu satılan Double teyp alcaktım ama işten ona ayıracak zaman yoktu. Uğur hocam eline sağlık mükemmel gözüküyor. Gece geç saatlerde çayelinden geçtim uğrayamadım ama ilk fırsatta çayını içmeye gelirim kısmet olursa güle güle kullanın. Teşekkür ederim. Hafta içi gün içinde yoğun oluyorum ama akşam zaman sınırı yok. Ne taraftasın tam olarak? Double Teyp güzel olmuş.kumanda çalışyor demişsiniz.hocam marka model maliyet nedir.kesme biçme oldumu montaj sırasında? Ufak bir kesme işlemi yapıldı ama cd çaları kople sökünce anlaşılabiliyor sadece Navimaster NM6276 modeli, direksiyon kumandasından gelen 2 kablo double'ye baglandı ondan sonra double'nin özelliği olan direksiyon kumandası menüsünden tuşlar ayarlandı. 10 Ağustos 2014 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 (düzenlendi) Batumdayım Uğur hocam. 11 Ağustos 2014 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 Işıklı vites topuzunun bugün şiparişini verdim büyük ihtimal pazartesi elimde olur. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 Orjinal vites topuzundan hatta beklediğimdende daha kaliteliymiş vites topuzu. 110 tl sonuna kadar hak ediyor.Bugün kargo geldi akşam üzeri iş çıkışı hemen montajını yaptım. İlk fırsatta kaliteli ve ayrıntılı resimlerini çekerim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Türk 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 Hayırlı olsun hocam.Vites topuzu gerçekten çok şık olmuş Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 2006 fiestaya uyarmı acaba bunlar yada uyanı varmıdır? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2014 Hayırlı olsun hocam.Vites topuzu gerçekten çok şık olmuş Teşekkür ederim. Görüntüsü hoşuma gitti ama montajını yaptıktan sonra kullanmadım yarın kullanımı nasıl test edicem ama elime güzel oturuyordu sevdim. 2006 fiestaya uyarmı acaba bunlar yada uyanı varmıdır? Mandalsız olan hemen hemen bütün modellere uyuyor vites topuzu. Yanlış hatırlamıyorsam sizin araçların vites körüğü deri değil onunla uyum sağlarmı onu takıp denemek lazım. Satıcı ile bir görüşün isterseniz. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-fiesta-mk6-isikli-ve-deri-koruklu-vites-topuzu-131136008/detay Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 29 Ağustos 2014 Paylaş 29 Ağustos 2014 Süper Olmuş çok beğendim güle güle kullan turuncusu varmıdır acaba bide sen körüğü takmamıssın galiba 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2014 Süper Olmuş çok beğendim güle güle kullan turuncusu varmıdır acaba bide sen körüğü takmamıssın galiba 3 farklı model ve 6 farklı renkte var. Eğer istediğin model ve renk stoklarında yoksa getirtiyor. Ben sadece vites topuzunu aldım. Körüklü olan 155 tl oda Connect'e uyman körük yok. Orjinal körüğü buna uydurabilirsin ama üst kısmındaki lastikli yeri kesilmesi lazım orjinalliğini bozmak istemedim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Geçen Rize'ye geçtim Uğur hocam yolumu Çayeli'nin içine ayarladım cumayı orada kıldım fakat vakit darlığından uğrayamadım sizin arabayıda gördüm(bin bir kere maşaallah) bir daha ki sefere kısmetse. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 12 Eylül 2014 Yazar Paylaş 12 Eylül 2014 Geçen Rize'ye geçtim Uğur hocam yolumu Çayeli'nin içine ayarladım cumayı orada kıldım fakat vakit darlığından uğrayamadım sizin arabayıda gördüm(bin bir kere maşaallah) bir daha ki sefere kısmetse. Kapım herkese açık adresim belli Çayeli Aras Kargo şubesi. 8-18 saatleri arası ordayım Pazar gününe denk gelirsede mini bir Rize turu yaparız. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Kapım herkese açık adresim belli Çayeli Aras Kargo şubesi. 8-18 saatleri arası ordayım Pazar gününe denk gelirsede mini bir Rize turu yaparız. Insaallah ugramaya calisirim Yorum bağlantısı
Burak Fidan 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Valla hocam helal göze çok hitap ediyor araç maşaallah Allah kaza bela vermesin. Burda bitti mi başka bişeler yok mu gaza getirim azıcık yeni fikirler çıkar belki ortaya içine değil de dışına bişeler yap içi dışardan pek anlaşılmıyor. İlginçtir krom aksesuar bir çok arabada çok apaçi durur fakat senin araçta cuk oturmuş 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Eylül 2014 Yazar Paylaş 21 Eylül 2014 Valla hocam helal göze çok hitap ediyor araç maşaallah Allah kaza bela vermesin. Burda bitti mi başka bişeler yok mu gaza getirim azıcık yeni fikirler çıkar belki ortaya içine değil de dışına bişeler yap içi dışardan pek anlaşılmıyor. İlginçtir krom aksesuar bir çok arabada çok apaçi durur fakat senin araçta cuk oturmuş Öncelikle teşekkür ederim. Daha henüz aklımdaki Connect olmadı birazdaha yapılacak şeyler var. 23'de sabah bakımı yapılacak, öğleden sonrada muayenesi ay sonuda trafik sigortası ve kaskosu. Ondan sonra kaltığım yerden devam. Şuan ilk olarak yazılıp atılıp 100 hp olcak ondan sonra yapmayı düşündüklerim tamponlar tekrar boyanacak(aynı şekilde) çamurluklardaki plastikler parlak siyaha boyanacak. Kapı çıtasındaki ve aynalardaki nikelaj sökülüp onlarda parlak siyaha boyanacak. Tavan barları sökülcek. Direksiyon ve koltuklar deri kaplanıcak. Bugün en ince ayrıntısa kadar temizledim muayeneye hazırlık Hiçbirşeyi sökmiycem sadece amerikan parkı ve arkadaki çakarı kapatıcam o kadar. Bunuda 2-3 gün ön çekmiştim. KM bilgisi olarak kayıtlarda dursun. 57.221 6 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Arabanın teması "metalik gri üzerine parlak siyah dokunuşlar" şeklinde olacak ve bence gayet güzel olacak.. Yazılım işini nerede ne ne kadara yaptıracaksın Uğur var mı araştırdığın bir yer? Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 Vites topuzunu ne ara yaptın abi kaçırmışım orayı ben çok güzel olmuş.. :nazar: Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 Eylül 2014 Yazar Paylaş 22 Eylül 2014 Arabanın teması "metalik gri üzerine parlak siyah dokunuşlar" şeklinde olacak ve bence gayet güzel olacak.. Yazılım işini nerede ne ne kadara yaptıracaksın Uğur var mı araştırdığın bir yer? Ben normalde megachips'te yaptırmayı düşünüyordum ama en yakın bayisi samsunda trabzonada belli zamanlar geliyor(denk gelme ihtimalimiz düşük) Arkadaşta ecufast trabzon bayiliğini aldı o varken başkasına gidilmez artık. Normal fiyatların biraz altında halledicez işi. Ben zaten genelde sakin kullanıyorum, gerektiğinde ayağımın altında birazdaha güç olsun diye yaptırıcam. Vites topuzunu ne ara yaptın abi kaçırmışım orayı ben çok güzel olmuş.. :nazar: 1 ay oldu takalı, orijinaline görede ele daha güzel oturuyor. 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Ben normalde megachips'te yaptırmayı düşünüyordum ama en yakın bayisi samsunda trabzonada belli zamanlar geliyor(denk gelme ihtimalimiz düşük) Arkadaşta ecufast trabzon bayiliğini aldı o varken başkasına gidilmez artık. Normal fiyatların biraz altında halledicez işi. Arkadaşına gittiğinde benim araba için de fiyat alır mısın? Trabzona bu yaz gelme ihtimalim var, aklıma yatan bir durum olursa geldiğimde orda yaparım yazılım işini.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts