İçeriğe Yönlendir

Bu da Benim Connect

Uğur Kamil

Recommended Posts

Uğur Kamil

Jantlar çok güzel tabi diğer modifiyeler de  güzel. Göze ilk çarpan jantlar oluyor.

Teşekkür Forumdakı arkadaşların çoğu bu jantı beğendiği için(bende) bu jantları taktık. Connect'te başka takan yok ve burda hiçbir araçta yok o nedenle her gören çok beğeniyor jantları.

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Geçen internette vardı ilanı ikinci el.Lastikler Petlas pt711 serisi diye almadım sırf.Benim de çok hoşuma gidiyor.Daha önce de söylemiştim sanırım gördüğüm en güzel connect. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Misafir

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: .Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş.Eline emeğine cebine sağlık Allah kaza bela vermesin. :bravo::good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah.Herşey güzel.Rabbim utandırmasın... :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: .Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş.Eline emeğine cebine sağlık Allah kaza bela vermesin. :bravo::good1:

Teşekkür ederim. Bütçe ayırabildikçe kendi zevkime göre birşeyler yapmaya çalışıyorum.

Maşallah.Herşey güzel.Rabbim utandırmasın... :nazar:

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Maşallah, araba güzel, manzarada çok güzel. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Maşallah, araba güzel, manzarada çok güzel. ;)

Teşekkür ederim Lokman abi. Havalar ısındı nerelere gezmeye gidelim diye düşürürken bir baktık merkezde 20 cm kar var, köylerde 40-60 cm arası değişiyordu  :biggrin: 

Bugün köydeydim. Sabah gittiğimde heryer bem beyazdı(resimlerde göründüğü gibi) akşam üzeri karların %80 erimişti arabayı park ettiğim yerde tek damla kar kalmamıştı ve ben kısa kolla dolaşıyordum yaz gibi  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

araba hiç kirlenmemiş Uğur.   ;)

Lokman abi köye gidince(yollar hafif ıslaksa) çamurlukların içi ve bel altı aşırı çamurlanıyor(geniş lastiklerden dolayı) 1. resme çamur kendini göstermiş azcık :)

Bugün yine köydeydim akşam üzeri geldim yarın iç dış yıkatıcam aracı. 2-3 gün sonra köye gidicem için.

Buda aydınlatma ve elektirik aksama eklenen bazı uygulamaların videosu. Facebook üyesi olmayanlarda izleyebiliyor olması lazım.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201627355462048&set=o.18924639840&type=3

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

4 gün su yüzü görmeyince böyle oluyor(yağmur dışında) 3 gündür köye gidip geldiğim için yollar çamur diye yıkamadım. Dün akşam dayanamadım yağmur yağdığı halde yıkadım. 

gljDVN.jpg

9Xv328.jpg

qq9aPq.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Uğur Kamil

Hava güzel olunca fırsatı değerlendirip iç dış detaylı temizliyim dedim Connect'imi.
:nazar:

DX3MYv.jpg

RyQYrR.jpg

krEk9D.jpg

NVkqnX.jpg

p4Egba.jpg

YP4BQZ.jpg

aqX5lQ.jpg

8n8ga7.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Her şeyi bir tarafa bu 3 D Stop'lar bir tarafa. :nazar: Komple ledli yapmadığın için sana hala kızıyorum.Aslında hala yapabilirsin.Yapacağın işlem aynı çapta grup lens takımı alıp monte etmen.Pcbleride reklere boyarsan harika görünür.

http://www.marketdijital.com/12Li-Powerlux-LensPcb-Takim-35-70D-Bombeli,PR-1416.html

O konuda bende pişmanım Oktay abi. Yapıcağım diğer uygulamalar için nakit para için stop lambasını satılığa çıkardım. Eğer satılırsa(fiyatta anlaşamıyoruz) ilerde birazdaha farklısını ve komple led'lisini yapıcam. 

Eğer satılmasa ilerde geri vites lambasını değiştirmeyi düşünüyorum. Park ve fren lambası olandan 1 tane daha alıp fren kısmındaki kırmızı led'leri beyaz ile değiştirip geri vites için kullanıcam dış kısmıda park lambası olarak kalıcak çift park lambası olcak üste ve altta.

Bu şekilde yani.

7mAWDm.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Hüseyin Uzun

Hocam bi-xenonlara ne oldu ? Siyah zemin fara geçiş yapmışsınız ?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Hocam bi-xenonlara ne oldu ? Siyah zemin fara geçiş yapmışsınız ?

Onları sattım. İlerde biraz daha farklı ve daha kalitesini yaparım diye. Şuanda orijinal farlarını kararttım kullanıyorum(aydınlatma çok kötü). 

Lastik yakışmamış, emanet duruyor

Servet abi babamdan sonra beğenmeyen ilk kişisin. Babamda ilk taktırdığım gün hani bu jantların lastikleri demişti  :biggrin: 

Arkayıda 4 cm alçaltınca jantlar daha güzel görüncek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ceyhun Gürler

Araban çok güzel güzel günlerde kullan  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

bikaç sorum olacak  oyuncak connecten bende almak istiyorum yardımcı olurmusun?

jantları takınca yakıt sarfiyatında fark oldumu ?

stopların çok güzel ben talıbim ama fiyatı beni bozuyor :( 

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Uğur Kamil

Araban çok güzel güzel günlerde kullan  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

bikaç sorum olacak  oyuncak connecten bende almak istiyorum yardımcı olurmusun?

jantları takınca yakıt sarfiyatında fark oldumu ?

stopların çok güzel ben talıbim ama fiyatı beni bozuyor :(

Öncelikle teşekkür ederim.

Sürekli yakıt tüketimini ölçen biri değilim, mazotu koyar kullanırım ne yaktığına çok takılmam. 225-40-18 lastiklerden sonra yakıt tüketimi özellikle performanslı kullanımlarda biraz arttı ama net olarak şu kadar arttı diyemem. Sakit kullanımda çok bir fark hissetmedim.

Stopları bir ara satılığa çıkarmıştım ama artık vazgeçtim, tek olmak her zaman güzeldir :)

Bu gün arka tarafı 6 cm  alçalttırdım.

1. ana makasa soğuk pres uygulaması yapıldı. 2. yük makası ters takıldı. Düz takılırsa esneme payı hiç kalmadığı için aşırı konfor kaybı olacaktı. Ustaya kalsa 2. makası hiç takmayalım değil 2.5.ton'la bir işi yokki bu aracın diyordu :)

30 km kullandım konforda bir fark hissetmedim.

72vkRm.jpg

PvMqXv.jpg

gjo5mL.jpg

Z2dDGA.jpg

on7gB2.jpg

lB17nk.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Yolda geçerken denk gelirsem bir çayını içerim çok güzel olmuş eline sağlık.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Yolda geçerken denk gelirsem bir çayını içerim çok güzel olmuş eline sağlık.

Çayeline yolunuz düşerse haberim olsun. Gündüz 8-18 arası merkezde aras kargonun önünde veya karşısında durur aracım(orda çalışıyorum)

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Çayeline yolunuz düşerse haberim olsun. Gündüz 8-18 arası merkezde aras kargonun önünde veya karşısında durur aracım(orda çalışıyorum)

İnşaallah zaten bu aracı gördükten sonra sizi illaki bulurum.

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Çok Güzel araba abi bizde yavaş yavaş büççemiz yettikçe bişeyler yapıyoz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...