Hüseyin Matur 4 Aralık 2013 Paylaş 4 Aralık 2013 Araba son hali ile epey güzel olmuş. Plakanın yanındaki kırmızılık ney? Ney değil zurna. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 Aralık 2013 Yazar Paylaş 4 Aralık 2013 Öndeki Connect Ghia Burda 2 tane var bu jantların takılı olduğu Connect. Jant düm düz olduğu için ben pek beğenmedim görüntüsünü. Plakanın yanındaki kırmızılık ney? Aracın önünde kömür cuvalları var onun yansıması. Araba son hali ile epey güzel olmuş. Teşekkür ederim Hüseyin abi. Aklımdakı Connect olmasına az kaldı %80 bitti. Tam istediğim gibi yapıp zevkini çıkardıktan sonra Yeni Connect veya Focus düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Aralık 2013 Yazar Paylaş 5 Aralık 2013 Connect. Focus yaramaz. ST yapıcam birtane Hüseyin abi. 1 sene sonramı olur yoksa 10 sene sonramı orasını zaman gösterir. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Al yeni Connect. Kısmet bu işler. Allah nasip eder bakarsın forumun ilk yeni connect'i olur. Belki de son. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 Al yeni Connect. Kısmet bu işler. Allah nasip eder bakarsın forumun ilk yeni connect'i olur. Belki de son. Bir iş durumu var o olursa bakıcaz artık Focus yada Yeni Connect hakgisinin şartları uyarsa artık Sabah başlayan kar yağışı. Connect'im kış uykusunda. Acil bir durum olmadığı süre kar ve buz olduğu süre kullanmayı düşünmüyorum.(kar lastiği yok) 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 (düzenlendi) Sabah başlayan kar yağışı hız kesmeden devam ediyor 08.15 10.15 11 Aralık 2013 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2014 Yazar Paylaş 9 Şubat 2014 Sağlam basıcan bu hayatta dediler bende ön tarafı 3 cm bastım 7 cm'lik lipi söktüm yerine 3-4 cm'lik lip takıcam. Arka tarafıda 3-4 cm düşürcem yakın zamanda. Pazar günü olduğu için dükkan kapalıydı. [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] [/url] 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Çok güzel olmuş. Allah nazarlardan saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Şubat 2014 Yazar Paylaş 11 Şubat 2014 Çok güzel olmuş. Allah nazarlardan saklasın. Teşekkür ederim. Maşallah.jantlar 10 numara Teşekkür ederim. Forumdakı arkadaşların önerileri üzerine bu jantlarda karar kıldım. Arkayıda alçaltıp(önle eşitleyip) aklımdaki diğer uygulamaları yaptımmı jantlar kendini daha güzel göstericek. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 Yine süper olmuş Uğur ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Şubat 2014 Yazar Paylaş 13 Şubat 2014 Arka sis lambası yoktu yaptığım stoplarda arka sislere üçgen şeklinde çakar bağladım. Montaj ettikten sonra resim çekmeyi unuttum ama Yorum bağlantısı
İbrahim Can 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 Ruzgarlik cok guzel olmus abi gule gule kullan. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Şubat 2014 Yazar Paylaş 18 Şubat 2014 Ruzgarlik cok guzel olmus abi gule gule kullan. Teşekkür ederim İbrahim. Uzun zamandır almayı düşündüğüm birşeydi ama çok para istiyorlardı(150 tl) 70 tl bulunca hemen aldım. Bu aralar başka masraf yapmayı düşünmüyordum arabaya aslında ama dayanamadım. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Şubat 2014 Yazar Paylaş 18 Şubat 2014 Güzel olmuş Uğur güle güle kullan Jantlar değişik bir hava vermiş.ama bu arabayı 20 inç paklardı Teşekkür ederim Erkan abi. Bu jantların 20 inç olanını bir Foçusta gördüm çok güzel görünüyor ama karadenizin yollarına gelmez 2 gün sonra arabada jantlarda elimde kalır Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Şubat 2014 Yazar Paylaş 18 Şubat 2014 Söyledikleri kadar yollar çokmu kötü ya Şehir içinde sıkıntı yok % 90 yeni yapıldı sahil yolu gibi dümdüz ama köye giderken(yazın çok sık gidiyorum) ve arkadaşlara, arkabalara, gezmeye vs giderken kullandığım yolların çoğu bozuk. Özelliklede bozuk taşlı ve çukurlu yollar işkence oluyor. Gülü seven dikenine katlanır derler. Şuan için konfor dışında bir sorunum yok dikkatli kullanıyorum. Jant ve lastikte sıkıntı yaşamadım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) 5 Mart 2014 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 Connect'imin son halinin oldu resimler. 14. sayfadaki 280. mesajda 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Jantlar çok güzel tabi diğer modifiyeler de güzel. Göze ilk çarpan jantlar oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts