İbrahim Can 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Babam sağolsun(araç önün üstüne kayıtlı), hasarsızlık indirimi, yaşından dolayı birde plaka 53 olunca fiyat uygun çıkıyor 130 tl ödediğim zamanı bile biliyorum(2-3 sene önce) Normalde daha belirgin duruyor ama resimde pek belli olmamış. Azdaha açarım ayarını Bizimki de babamın üstüne ama ilk aracı olduğu için kasko hasarsızlık indirimi olmadı sigorta da modelden ve İstanbul olmasından mı bilmiyorum pahalı ama o siyah boyayı yaparsan bu çok nefis olur Yorum bağlantısı
Aydın Sert 30 Eylül 2013 Paylaş 30 Eylül 2013 Uğur ellerine sağlık, vallaha nazar değdireceksin, hayır kendi nazarın değecek Bence de americanoları biraz aç Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Eylül 2013 Yazar Paylaş 30 Eylül 2013 Bizimki de babamın üstüne ama ilk aracı olduğu için kasko hasarsızlık indirimi olmadı sigorta da modelden ve İstanbul olmasından mı bilmiyorum pahalı < > ama o siyah boyayı yaparsan bu çok nefis olur < > Geçen gün yaptıracaktım 200 tl fiyat çıkardı daha birşey demedim çıktım dükkandan (altı üstü kaplama) Tamponlarla birlikte macunlu astarlı boyamaya 300 tl isttiyor babamın arkadaşı ona yaptırıcam(boya daha kalıcı olur) hemde ön tamponda baya taş izi oldu ama şimdilik ona ayırcak bütçe yok azdaha beklesin. Uğur ellerine sağlık, vallaha nazar değdireceksin, hayır kendi nazarın değecek < > Bence de americanoları biraz aç Bugün serviste yeterince dikkat çekti inşallah birşey olmaz. Çalışanlar dahil servise gelenlerin çoğunun ilgisini çekti. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Eylül 2013 Yazar Paylaş 30 Eylül 2013 Canım sıkıldı biraz arabamla oyniyim dedim ortaya bu çıktı Orjinali: Oynanmış hali 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Ekim 2013 Yazar Paylaş 1 Ekim 2013 Bugün köyde güneşli havayı bulunca birkaç resim çekiyim dedim. 4 Yorum bağlantısı
İbrahim Ünver 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Araban çok güzel, Allah kaza bela vermesin fakat bu çamurluklar ne zaman boyanacak biran evel çamurluk dodiklerine el atsan iyi olur sanırım. arabada tek bozan şey o bana kalırsa. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ekim 2013 Yazar Paylaş 6 Ekim 2013 Araban çok güzel, Allah kaza bela vermesin fakat bu çamurluklar ne zaman boyanacak biran evel çamurluk dodiklerine el atsan iyi olur sanırım. arabada tek bozan şey o bana kalırsa. Teşekkür ederim. Ne zaman onalara 300 tl'lik bütçe ayarlarsam o zaman boyanacak Yorum bağlantısı
İbrahim Ünver 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 (düzenlendi) Çok iyi bilirim yapmak isteyipte yapamamayı. Bende yazın tüm herşeyi göze alıp sadece görsellikte en iyiler arasına girmek için şimdiden maddi imkan yaratmaya çalışıyorum Allah nasip önümüzdeki yaz benim arabanın resimleride her yerde görebileceksiniz 300 TL çok değil mi aceba sadece çamurluklara plastik olduğu için mi çok fiyat veriyorlar sana ? Birde madem o kadar uğraştın çıkma bir 2007 tamponu bulup taksan ve aynı şekilde yapsan aceba nasıl durur bence bi onuda düşün derim usta. Bu benim düşüncem tabi zevkine karışmak değil yanlış anlaşılmam umarım. 6 Ekim 2013 tarihinde İbrahim Ünver tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ekim 2013 Yazar Paylaş 6 Ekim 2013 (düzenlendi) : Çok iyi bilirim yapmak isteyipte yapamamayı. Bende yazın tüm herşeyi göze alıp sadece görsellikte en iyiler arasına girmek için şimdiden maddi imkan yaratmaya çalışıyorum Allah nasip önümüzdeki yaz benim arabanın resimleride her yerde görebileceksiniz 300 TL çok değil mi aceba sadece çamurluklara plastik olduğu için mi çok fiyat veriyorlar sana ? Birde madem o kadar uğraştın çıkma bir 2007 tamponu bulup taksan ve aynı şekilde yapsan aceba nasıl durur bence bi onuda düşün derim usta. Bu benim düşüncem tabi zevkine karışmak değil yanlış anlaşılmam umarım. Tamponumu seviyorum, ek ve orta kısmı siyah güzel duruyor. Bahsettiğin tamponu o şekilde boyayınca güzel durmuyor tamamı gri renkte benim hoşuma gitmiyor. 300 tl yapılacak işlem: ön tampon, ön tampon eki, arka tampon ve 4 tane dodik plastik astarı atılıp macunlanacak zımparalanacak ve boyanacak(bazı parçalar macunlu zaten sadece tekrar boyanacak). Macun çekmeden boyanırlarsa 150 tl tutuyor ama kaporta gibi düz ve parlak olmuyor... 6 Ekim 2013 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Ünver 6 Ekim 2013 Paylaş 6 Ekim 2013 Şöyle birşey denesek aceba çamurluk dodiklerine nasıl olur http://www.hepsiburada.com/liste/plastidip-plastik-kaplama-spreyi-siyah/productDetails.aspx?productId=otensplastidip&categoryId=20035749 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ekim 2013 Yazar Paylaş 6 Ekim 2013 Şöyle birşey denesek aceba çamurluk dodiklerine nasıl olur http://www.hepsiburada.com/liste/plastidip-plastik-kaplama-spreyi-siyah/productDetails.aspx?productId=otensplastidip&categoryId=20035749 Bundan 2 yada 3 kutu lazım yani 100-150 tl. Birazdaha ucuzlarsa düşünülebilir. Yeni nesil sökülebir boyanın sprey şekli sanırım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Ekim 2013 Yazar Paylaş 6 Ekim 2013 Bugüne kadar yaptığım uygulamaların %90'ı hep bu can sıkıntısından dolayı yaptığım fotoşhop'larımdakı uyguları beğenip uyğulamamla oldu. Buda bu akşamki can sıkıntımın sonucu 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Ünver 7 Ekim 2013 Paylaş 7 Ekim 2013 ön kaputu farların olduğu hizadaki çizgiden başlayıp kenarlar kırmızı içeri siyah şeklinde o bölümü uzatsan nasıl olur bence bide onu shopta dene Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Ekim 2013 Yazar Paylaş 8 Ekim 2013 ön kaputu farların olduğu hizadaki çizgiden başlayıp kenarlar kırmızı içeri siyah şeklinde o bölümü uzatsan nasıl olur bence bide onu shopta dene Bahsettiğiniz şekilde sevmiyorum ve siyah kısımlar artınca trafikte sıkıntı çıkartır polisler. Tamamen karanlık ortamda telefonla çektim. Park + Sis 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Ekim 2013 Yazar Paylaş 11 Ekim 2013 Uzun zamandır yapsam nasıl olur dediğim bir uygulama, Fotoşhopla yaptım sizce gerçeğinide yaptırsammı? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Kasım 2013 Yazar Paylaş 2 Kasım 2013 Kaput rüzgarlığını bugün şipariş verdim, Bir aksilik çıkmazsa salı yada çarşamba gelicek.Deri olan maskeyi bedava bulmak kolaydı ama hem bunun kadar güzel durmuyordu hemde bunun gibi sorunsuz değildi. Ses, leke ve kaputu çizme rizki yok bunda Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Kasım 2013 Yazar Paylaş 2 Kasım 2013 Buda geçen pazar'ki arkadaşlarla buluşmamızdan birkaç kare. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 O yanaklarla köy yollarındaki konfor nası? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Kasım 2013 Yazar Paylaş 19 Kasım 2013 O yanaklarla köy yollarındaki konfor nası? Asvalt olmayan toprak kısımdan 1. viteste yavaş gittiğim için konfor eskiye göre pek bir fark hissettirmiyor ama eski bozulmuş veya parça parça yama yapılmış yollarda konfor baya düştü o kısımlardan eskiye göre yarı yarıya daha yavaş geçmem gerekiyor artık. Yeni lastik alırken, önler 225-40-18(şuankiler) arkaları 225-45-18 yapmayı düşünüyorum. Jantlardan sıkılıp değiştirirsemde 17 inç alıp önleri 225-45-17 arkalarıda 225-50-17 düşünüyorum. Jant almayı düşünen arkadaşlarada önerim bu yönde oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 34 FE 210 siyah connect süper olmuş jantları focusuma düşündüğüm jant modeli. Vossen sanırım arkadaş foruma üye mi ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 Aralık 2013 Yazar Paylaş 4 Aralık 2013 34 FE 210 siyah connect süper olmuş jantları focusuma düşündüğüm jant modeli. Vossen sanırım arkadaş foruma üye mi ? 34 Değil 53 FE 210 o Foruma üye değil ve artık satıldı o Connect. Şuan bu halde değil, jantları ve birkaç şeyi sökülmüş. O vossenler Ford'a uymuyor ufak bi aparat yapılarak uyduruluyor. Dün akşam arkadaşın dükkanında ön camın üstüne film çektik. Babam bu resmi görünce baya değişmiş araç dedi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts