Onur Can Polat 27 Eylül 2016 Paylaş 27 Eylül 2016 ben 2005 tamponu 2010 ile değiştirdim tampon değilde panjur uğraştırdı. yakın zmanda fotoları atarım. ama şu led konusunda aklıma takılanlar var bende xenondan led e geçmeyi düşünüyorum detaylı bilgilerini beklerim ben 2005 tamponu 2010 ile değiştirdim tampon değilde panjur uğraştırdı. yakın zmanda fotoları atarım. ama şu led konusunda aklıma takılanlar var bende xenondan led e geçmeyi düşünüyorum detaylı bilgilerini beklerim allah kaza bela vermesin nazar değmesin inşallah hep başıma gelmiştir nazardan korkarım arabayla ne zman oynayıp 10 numara birşey çıkartırsam ortaya hep bi yerden patlak vermiştir. gözü olanın gözü çıksın Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Eylül 2016 Yazar Paylaş 28 Eylül 2016 Muayene işlemide tek seferde sorunsuz olarak tamam. Her zamanki gibi hiçbirşey sökülmeden direk yapıldı. Görevli işin içinden çıkamayınca müdürü çağırdı farları o inceledi 1 Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Merhabalar, çalışma prensibi nasıl acaba? Yani ışığı açma kapama olayı nasıl oluyor?Kapidan kablo geçişini nasıl yapılıyor sun ? Ve kapı panzorlarini aynaları sökmeye gerek varmı Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Farlar xenon haliyle mi geçti yoksa halojen ampul mü takıldı? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Kasım 2016 Yazar Paylaş 8 Kasım 2016 Kapidan kablo geçişini nasıl yapılıyor sun ? Ve kapı panzorlarini aynaları sökmeye gerek varmı Kapı arasındaki kabloların geçtiği aparatın içerisinden geçiriyorsun ortalıkta kablo olmaması için. Farlar xenon haliyle mi geçti yoksa halojen ampul mü takıldı? Bende xenon yok. Merceklerde led var. Araçtan hiç birşey sökülmedi normalde nasıl kullanıyorsam o şekilde girdim ve çıktım. 4. Anahtarımızıda aktif ettik. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Kasım 2016 Yazar Paylaş 14 Kasım 2016 Eski ambiyans ışığının rengi pek uyum sağlamamıştı(turuncuydu) ve bazı noktalardan kesik kesik yanıyordu bende kırmızı ile değiştirdim. Bu daha kaliteli geldi daha güzel yanıyor ve kapalıykende kırmızı oluşu ayrı bir hava kattı. 4 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Kasım 2016 Yazar Paylaş 27 Kasım 2016 Uzun zamandır aklımda olan bir uygulamaydı bugüne kismetmiş.Bu alanda gözüme çok boş görünüyordu ve gece karanlık oluyordu o nedenle özellikle bu kısıma montaj yaptım. 4 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Ben bir tek şu maun kaplamaları sevemedim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Kasım 2016 Yazar Paylaş 28 Kasım 2016 Ben bir tek şu maun kaplamaları sevemedim Alternatif daha güzel duran birşey yok malesef. Orjinalide çok boş ve sade duruyor. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Uğurum orjinalde iyi gibi klima düğmeleri değiştimi iyi olurda aslında o ortayı piano black kaplasak nasıl olur .maun konan yerleri ciks olur gibi tabi ömrü ne olur o konuşulur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Fırça desenli aluminyum görünümlü folyo iyi olur bence. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Uğurum orjinalde iyi gibi klima düğmeleri değiştimi iyi olurda aslında o ortayı piano black kaplasak nasıl olur .maun konan yerleri ciks olur gibi tabi ömrü ne olur o konuşulur. Fırça desenli aluminyum görünümlü folyo iyi olur bence. Orta kısımdaki plastik kısımda sorun yokta onun dışındaki kısımlarda kendinden yapışkanlı folyolar yapışmıyor malesef. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 En son 4 yıl önce görmüştüm o zamandan bu yana baya değişmiş ☺ çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Orta kısımdaki plastik kısımda sorun yokta onun dışındaki kısımlarda kendinden yapışkanlı folyolar yapışmıyor malesef. Maun kaplamanın olduğu parçaların üzeri kaplanabilir. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Kasım 2016 Yazar Paylaş 30 Kasım 2016 En son 4 yıl önce görmüştüm o zamandan bu yana baya değişmiş ☺ çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Teşekkürler. Fırsat buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorm. Maun kaplamanın olduğu parçaların üzeri kaplanabilir. Mantıklı. Ben memnunum ama maun kaplamadan. Sıkılırsam birgün alternatif birşeyler denerim. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ocak 2017 Yazar Paylaş 18 Ocak 2017 Arka basamağı söktüm. Ufak birkaç değişiklik daha yapmayı düşünüyorum arka tamponda. Havalar ısınsın ön arka tampon ve yan plastikler boyanıcak. Geri vites lambasınıda led yaptım. Resimler zifiri karanlıkta çekildi(normalde göz gözü görmiycek kadar karanlık) aydınlatması çok hoşuma gitti. Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal 18 Ocak 2017 Paylaş 18 Ocak 2017 Basamakta Park sensörü vardı diye hatırlıyorum abi onlara ne oldu, bu arada ellerine sağlık çok güzel oluyo severek takip ediyorum kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Ocak 2017 Yazar Paylaş 18 Ocak 2017 1 saat önce, Ahmet Emirhan Bal yazdı: Basamakta Park sensörü vardı diye hatırlıyorum abi onlara ne oldu, bu arada ellerine sağlık çok güzel oluyo severek takip ediyorum kazasız belasız. Görüntü olarak vardı sadece, bugüne yaptığım ve pişman olduğum tek uygulama. Gereksiz ötüyordu o nedenle taktıktan 1 ay sonra kablosunu sökmüştüm. Geri görüş kamera takılı o fazlasıyla yeterli, o varken park sensörü gereksik zaten. Teşekkürler. Uğraşacak boş zaman buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum. Yaza aklımda olan herşey bitmiş olucak kismetse. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Ocak 2017 Yazar Paylaş 31 Ocak 2017 Sabah evden çıkınca. Karın aldı komple buz. Akşam eve gelince. 30 cm cıvarında kar var. Yarın sabah zorluk yaşamıyım diyede etrafını ve üzerini temizledim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 31 Ocak 2017 Paylaş 31 Ocak 2017 Karda da ayri bir yakisikli masaallah Ugur hocam aman dikkat kara kisa. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Ocak 2017 Yazar Paylaş 31 Ocak 2017 Bir saat önce, Mehmet Yeter yazdı: Karda da ayri bir yakisikli masaallah Ugur hocam aman dikkat kara kisa. Teşekkürler. Karda buzda normalden dikkatli ve yavaş kullanıyorumda benım korkum kendimden yada değilde diğer sürücülerde. Dikkatsiz kullanan çok, nasıl duracağını hesaplamadan bilinçsiz hız yapan çok. Bir Pazar yapalım mini bir buluşma havalar düzelince. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 seveyore bu aracı beeeee. Maşallah kardeşim Yorum bağlantısı
Ertaş Demir 20 Mart 2017 Paylaş 20 Mart 2017 Uğur kardeşim Maşallah Allah nazardan saklasın Bu arabaya daha yapılacak bir şey kaldı mı? Var mı başka projeler? Yorum bağlantısı
Recommended Posts