İbrahim Can 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 1 ay oldu takalı, orijinaline görede ele daha güzel oturuyor. Güzel olmuş abi güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 23 Eylül 2014 Yazar Paylaş 23 Eylül 2014 Arkadaşına gittiğinde benim araba için de fiyat alır mısın? Trabzona bu yaz gelme ihtimalim var, aklıma yatan bir durum olursa geldiğimde orda yaparım yazılım işini.. Fiyat 650 tl cıvarı olması lazım, ben kendisi ile görüşürsem bir miktar indirim yapar illaki Güzel olmuş abi güle güle kullan.. Teşekkür ederim. Bugün muayneyi hafif kusurlarla atlattım. Muayne istasyonunda babamı soru yağmuruna tutmuşlar, hem çalışanlar hemde geçen diğer Connect sahipleri. Gittiği heryerde ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor Connect'im 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Eylül 2014 Yazar Paylaş 28 Eylül 2014 (düzenlendi) Hafta sonu abi kardeş takılsınlar dedik (: Blackline eniştemin aracı. 28 Eylül 2014 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Eylül 2014 Yazar Paylaş 28 Eylül 2014 Bastırdınmı ugur arabanı ? Ön 3 cm arka 6 cm alçaltıldı orjinale göre ondan sonra başka bir işlem yapılmadı. Resimlerde araçta 250 kilo cıvarı yükvar ondan azdaha basık duruyor Akşam üzeri babama vermiştim arabayı arka tamponun solundaki parçayı taşa sürtmüş, karanlıktı ve hava yağmurluydu fazla inceleyemedim ama 1 tırnağı kırılmış galiba birde çizilmiş baya boyaya ihtiyacı var. Akşam akşam moralim bozuldu. Bunada şükür ciddi bir hasar yok, tamponlar zaten tekrar boyanacaktı zaten ama biraz ters zamana geldi, bayramı çizik geçiriceğiz Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Ekim 2014 Yazar Paylaş 5 Ekim 2014 Geçmiş Olsun Teşekkür ederim. Çok önemli bir hasar değil Allahtan kaportada sorun yok. 1-2 ay böyle dursun komple plastik aksamlar boyanacak. 1 Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 6 Ekim 2014 Paylaş 6 Ekim 2014 geçmiş olsun ugur üzüldüm inş nazarım değmemiştir Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Kimine göre gereksiz masraf, kimine göre yaşam tarzı. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 Maşallah tekrardan gördüğüm en güzel connectlerden biri Işıklı vites topuzunu nerden ve kaça temin ettiniz acaba ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 Ekim 2014 Yazar Paylaş 11 Ekim 2014 Maşallah tekrardan gördüğüm en güzel connectlerden biri Işıklı vites topuzunu nerden ve kaça temin ettiniz acaba ? Teşekkür ederim. Bütçe ayırabildikçe bişeyler yapmaya çalışıyorum. Vites topuzunu 110 tl sahibinden.com'dan aldım. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Maşallah tekrardan gördüğüm en güzel connectlerden biri Işıklı vites topuzunu nerden ve kaça temin ettiniz acaba ? Sanada yakısır ondan[emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Sanada yakısır ondan[emoji16][emoji16]Yakışır yakismasina da Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Maşallah. Ne hale gelmiş. Kazasız belasız. Gereksiz masraf diyenleri yolla bana. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Bazı ticariler vardır uyarlayamassın modifiyeyi, onun hakkı iki basamak bir korumadır . Bu Connect'e modifiyeyi çok iyi uyarlamışsın. Maşallah.. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Ekim 2014 Yazar Paylaş 13 Ekim 2014 Maşallah. Ne hale gelmiş. Kazasız belasız. Gereksiz masraf diyenleri yolla bana. Teşekkür ederim Hüseyin abi, Babam, annem ve abime göre gereksiz masraf. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Ekim 2014 Yazar Paylaş 13 Ekim 2014 Bazı ticariler vardır uyarlayamassın modifiyeyi, onun hakkı iki basamak bir korumadır . Bu Connect'e modifiyeyi çok iyi uyarlamışsın. Maşallah.. Teşekkür ederim. Aklımdaki Connect'i yapınca daha güzel görünecek inşallah. Çoğu bitti azı kaldı önümüzdeki yaza kadar tamamen bitirmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmazsa. Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 13 Ekim 2014 Paylaş 13 Ekim 2014 Teşekkür ederim Hüseyin abi, Babam, annem ve abime göre gereksiz masraf. bendede aynı dert var ugur kardeşim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Ekim 2014 Paylaş 14 Ekim 2014 Teşekkür ederim Hüseyin abi, Babam, annem ve abime göre gereksiz masraf. O zaman aman diyim. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Ekim 2014 Yazar Paylaş 14 Ekim 2014 O zaman aman diyim. Babam yaptıklarımın çoğunu beğeniyor ama maddi yardım et dediğimde boşa masraf diyor işten sıyrılıyor bendede aynı dert var ugur kardeşim 70 yaşındada olsam ben modifiyeden faz geçmem, kullandığım araç bana özel olcak. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Kasım 2014 Yazar Paylaş 2 Kasım 2014 Bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ay tamponlar ve yan plastikler boyanıcak. Ve önlerde kara jant ve 205-55-16 kar lastiği alıcam. 4 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Aralık 2014 Yazar Paylaş 14 Aralık 2014 Durmak yok değişime devam, bir aksilik çıkmazsa bu yaza aklımdaki bütün uygulamaları bitirmeyi düşünüyorum. Montajını kendim yaptım. Tamponu maket bıçağı ile kestim. Keserken içim gitmedi değil ya yanlış kesersem diye ama risk almayı seferim 8 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Aralık 2014 Paylaş 17 Aralık 2014 Eline sağlık abi çok yakışmış.Gece daha güzel gözükür maşallah 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Aralık 2014 Yazar Paylaş 27 Aralık 2014 İşten erken çıkınca boşzamanı değerlendiriyim dedim.Şuan için sadece görüntü amaçlı, ilerde belki aktif çalışır hale getiririm. 10 tl tofaş fiskiyesi aldım. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts