Uğur Kamil 30 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 30 Mayıs 2013 uğur yakışmış farklılık istersen benim tampon var satılık istersen Teşekkür ederim. Bir ara düşünüyordum o tampondan ama bu şekilde yapınca öntarafı çok hoşuma gitti atık düşünmüyorum 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 4 Haziran 2013 Yazar Paylaş 4 Haziran 2013 İlk günden 3 kere sürttüm lip'i 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 (düzenlendi) Sislerdeki flim koyu yeşil mi,mavi mi? Mavi Oktay abi, Sisleri açınca yeşil gibi yanıyorlar Sadece gündüz kullanıyorum gündüz farı niyetine Xenon olmadıgı için ve filmden dolayı aydınlatmasıda biraz azaldıgı için gözde almıyor. 5 Haziran 2013 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 Tofaş far yıkama parçasını tampondaki çıkıntı kısma koyarsan güzel durur.Lokman abimizin konusunu incele epey denemeleri var ve sana faydası olur. Geceucuşu'nda Bmw ye far yıkama takan arkadaşımzında anlatımı güzeldi incele. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Haziran 2013 Yazar Paylaş 5 Haziran 2013 Önerilerin için teşekkürler Oktay abi inceliycem. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Haziran 2013 Yazar Paylaş 9 Haziran 2013 Köyde bu şekilde dolaşıyorum, heran yoldakı bir taş çıkıntısına sürtebiliyor Lip'teki çamurlar belli ediyor sürttüğümü Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 15 Haziran 2013 Yazar Paylaş 15 Haziran 2013 Connect'ler için yapılmış olan tekli(sadece ön kapı için) olan modeller hoşuma gitmiyordu bende yeni Doblo'nunkini alıp taktım Çok güzel oldu sadece sürgülü kapınınki 10-15 cm uzun geldi kestim fazlalığını Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2013 Rica etsem konu başlığını "Dünden Bugüne Connect'im" olarak değiştirebilirmisiniz. Her geçen gün değişiklik olcağı için daha anlamlı olur. 18 inç Range Rover jantlarımı bugün taktık 215-40-18 lastiklerle birlikte. Performansta nerdeyse hiç bir değişiklik olması. Şehir içinde ve şehir dışında kullandım biraz konfordada çok bir değişiklik hissetmedim. Bayramda köye giderken bozuk yollarda belli eder kendini 4 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 7 Ağustos 2013 Paylaş 7 Ağustos 2013 Çok yakışmış fakat çok yüksek kalmış araba.. Güle güle kullan Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2013 Çok yakışmış fakat çok yüksek kalmış araba.. Güle güle kullan 1 cm cıvarında yükseldi araç Sercan. İlk etapta arkayı 2 cm basıp önle eşitlemeyi düşünüyorum ondan sonrasına sonra bakarız. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2013 jantları çok beğendim doğrusu.ne kadara geldi. güle güle çiziksiz kullanmanız dileğiyle Jant, Lastik, 20 tane yeni bijon ve söküp takmak 1800 tl'ye anlaştık nakit. Taksitle 1900 istiyordu. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2013 Çok yakışmış.İyi günlerde kullan. : Teşekkür ederim Oktay abi. Bu arada jantlar orjinal jantlardan birazdaha hafif, Net olarak tartmadık ama 2 jantıda elle kaldırarak tahmini baktık. Bu nedenle lastik geneişlemesine rağmen performansı etkilemedi. Sadece düşük hızlarda direksiyon sertleşti birazcık. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2013 Öok güzel olmuş. .. Teşekkür ederim. Yine yakişan bir hareket.. Teşekkür ederim. Arkadaşlar jant göbeklerini nasıl yapıcam bilgisi olan varmı? reklamcıdamı yaptırsam yokssa buna uygun ford logosu varmıdır? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2013 Bu arada lastikler 225-40-18 mesajda 215 diye yazmışım yanlışlıkla Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 8 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 8 Ağustos 2013 Aklımdaki parlak siyah uygulamasını yaptırınca(yeni nesil sökülebilen boya) aşağıdaki resimlerde yapmaya çalıştığıma benzer bişey olucak inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2013 Teşekkür ederim Oktay abi. Farlarada gündüz farını yaptıkmı tam olcak Şu parlak siyah olayınıda hallediyim ondan sonra sıra ona gelcek inşallah. Böyle daha güzel olacak Yapınca oluyor Sercan. Bu şekilde leylekliğide fazla göze batmıyor. 1 Yorum bağlantısı
ihsan sabri dönmez 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Öncesi Sonrası: çok bi fark yok gibi yükseklik konusunda.hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ağustos 2013 Paylaş 10 Ağustos 2013 Şimdiki Jant ile belli şekilde basık hale gelmiş.Bence bu hali gayet ideal.Yinede biraz daha inerse tam kıvama gelebilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts