Ayhan Sırtıkara 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 Güzel olmuş, jant zamanı da yaklaşıyor Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 30 Eylül 2012 Paylaş 30 Eylül 2012 maşallah bende aracıma çift çıkış egzoz düşünüyorum ama nasıl durur diye çok merak ediyorum ben yuvarlak kesik uç focus st egzozu gibi istiyorum çift taraflı Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Yeni fotolar ve spoyler Yıkanmış hali ek olarak panjurun orta kısmı krom folyo kaplandı. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Güle güle kullanın, gündüz farları hariç gayet güzel gidiyor Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Farlari nasil temin ettiniz harika olmus.. Icleride karartma amacli mi boyandi ? Bu araca kesinlikle 18 ST jant lazim harika gider.. Yola iyi tutunmasi icinde Pirelli Pzero Rosso.. Hatta satilik vardi forumda bir tane orjinal ST jant Pirelli lastikli :) Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Spoiler ilk bakışta aykırı duruyor ama sonradan yakıştıgını anlıyorsun.Bozuk olan arka tarafın görüntüsüne sanki biraz anlam katmış. Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 4 Ekim 2012 Yazar Paylaş 4 Ekim 2012 Güle güle kullanın, gündüz farları hariç gayet güzel gidiyor sıra ona geldi bir sonraki ay orjinal yapılacak. Çok şık.. güle güle kullanın... teşekkür ederim Farlari nasil temin ettiniz harika olmus.. Icleride karartma amacli mi boyandi ? Bu araca kesinlikle 18 ST jant lazim harika gider.. Yola iyi tutunmasi icinde Pirelli Pzero Rosso.. Hatta satilik vardi forumda bir tane orjinal ST jant Pirelli lastikli :) st jant artık her ford ta var yeni mondeo jantı olabilir kafamda o var şimdilik yoksa opelin opc jantı olur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 opelin bijon aralığı aynı mı? ford ile? 2 Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 6 Ekim 2012 Yazar Paylaş 6 Ekim 2012 evet eski ops jantı ama opel insignia ops jantı oluyor Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 6 Ekim 2012 Yazar Paylaş 6 Ekim 2012 gündüz farlarım geldi en kısa sürede takılacak tek sorun arkasındaki soketler yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Ekim 2012 Paylaş 6 Ekim 2012 Konu yeni dikkatimi çekti pek orjinal üzerinde oynamaları sevmeyen biri olarak yapılan değişiklikler benim çok hoşuma gitti çok yerinde ve yakışan değişimler olmuş :nazar: Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 10 Ekim 2012 Yazar Paylaş 10 Ekim 2012 Gündüz yanan farlarım da takıldı daha güzel fotolar için yıkanmasını gerekiyor ondan bir tane çektim şimdilik Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2012 Paylaş 10 Ekim 2012 Bu araç gün geçtikçe güzel oluyor. Farlar spoiler yapılanların hepsi yakışmış, gündüz farını'da yanarken görürsek iyi olacak, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 11 Ekim 2012 Yazar Paylaş 11 Ekim 2012 3 park sensörü garip durmuş. :nazar: kamera ondan farkli duruyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 Kamera da bir sensör. 3 de mi kamera yoksa sağ ve soldaki sensörmü? Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 11 Ekim 2012 Yazar Paylaş 11 Ekim 2012 Kamera da bir sensör. 3 de mi kamera yoksa sağ ve soldaki sensörmü? normalde 4 sensör bir kamera sağ ve soldakiler sensör ortada da iki tane daha sönsör var difüzörün orada Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 yapılan lar çok güzel olmuş ama o çakarlara dikkat edin derim polis görürse :D Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 abi çok güzel olmuş gündüz farları egzozlarda süper güle güle kullan Yorum bağlantısı
Recommended Posts