İçeriğe Yönlendir

Yeni Ford Mondeo Mk4 2011

Bora Ozdis

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş

maşallah :nazar: bende aracıma çift çıkış egzoz düşünüyorum ama nasıl durur diye çok merak ediyorum ben yuvarlak kesik uç focus st egzozu gibi istiyorum çift taraflı

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Yeni fotolar ve spoyler

20120927122657.jpg20120927122726.jpg

Yıkanmış hali :)

20121003115159.jpg20121003115209.jpg20121003115220.jpg20121003115227.jpg20121003115236.jpg20121003115244.jpg20121003115253.jpg20121003115305.jpg

ek olarak panjurun orta kısmı krom folyo kaplandı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Güle güle kullanın, gündüz farları hariç gayet güzel gidiyor :good1:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Farlari nasil temin ettiniz harika olmus.. Icleride karartma amacli mi boyandi ?

Bu araca kesinlikle 18 ST jant lazim harika gider.. Yola iyi tutunmasi icinde Pirelli Pzero Rosso..

Hatta satilik vardi forumda bir tane orjinal ST jant Pirelli lastikli :) :) :fiuw:

Yorum bağlantısı
Misafir

Spoiler ilk bakışta aykırı duruyor ama sonradan yakıştıgını anlıyorsun.Bozuk olan arka tarafın görüntüsüne sanki biraz anlam katmış. :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok şık.. güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis
Güle güle kullanın, gündüz farları hariç gayet güzel gidiyor :good1:

sıra ona geldi bir sonraki ay orjinal yapılacak.

Çok şık.. güle güle kullanın...

teşekkür ederim

Farlari nasil temin ettiniz harika olmus.. Icleride karartma amacli mi boyandi ? Bu araca kesinlikle 18 ST jant lazim harika gider.. Yola iyi tutunmasi icinde Pirelli Pzero Rosso.. Hatta satilik vardi forumda bir tane orjinal ST jant Pirelli lastikli :) :) :fiuw:

st jant artık her ford ta var yeni mondeo jantı olabilir kafamda o var şimdilik yoksa opelin opc jantı olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

opelin bijon aralığı aynı mı? ford ile?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

evet eski ops jantı ama opel insignia ops jantı oluyor

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

gündüz farlarım geldi en kısa sürede takılacak tek sorun arkasındaki soketler yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Konu yeni dikkatimi çekti pek orjinal üzerinde oynamaları sevmeyen biri olarak yapılan değişiklikler benim çok hoşuma gitti çok yerinde ve yakışan değişimler olmuş :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Gündüz yanan farlarım da takıldı daha güzel fotolar için yıkanmasını gerekiyor ondan bir tane çektim şimdilik :D

20121009153705.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu araç gün geçtikçe güzel oluyor. Farlar spoiler yapılanların hepsi yakışmış, gündüz farını'da yanarken görürsek iyi olacak, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Maşallah, süper olmuş herşey.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Amiral gemisi maşallah...

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

3 park sensörü garip durmuş.

:nazar: :nazar:

kamera ondan farkli duruyor ;)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Kamera da bir sensör. 3 de mi kamera yoksa sağ ve soldaki sensörmü?

Yorum bağlantısı
Bora Ozdis

Kamera da bir sensör. 3 de mi kamera yoksa sağ ve soldaki sensörmü?

normalde 4 sensör bir kamera sağ ve soldakiler sensör ortada da iki tane daha sönsör var difüzörün orada

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

yapılan lar çok güzel olmuş ama o çakarlara dikkat edin derim polis görürse :D :D :D

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

abi çok güzel olmuş gündüz farları egzozlarda süper güle güle kullan

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...