Çağlar Bayur 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 5 tane led = 1000TL, premium marka tabeee Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 26 Eylül 2011 Yazar Paylaş 26 Eylül 2011 Hakan abiye sordum Çağlar abi orjinalde 7 tane var bende 14 tane var Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Eylül 2011 Paylaş 27 Eylül 2011 Gündüz farları güzel olmuş. 5 tane led = 1000TL, premium marka tabeee Abi, Ford artık premium olmadığını kabul etti de, fiyatlara da yansısaydı. ''Ford, ileri güvenlik sistemleri sunan üreticilere verilen Euro NCAP Advance ödülünü kazanan ilk premium dışı marka oldu.'' ''Yeni Focus ile Ford, iki Euro NCAP Advanced ödülünü birden kazanan ilk premium dışı marka oldu''. ''Hem mevcut ürün gamında bulunan hem de gelecek modellerde yer alacak Otomatik Start Stop, Akıllı Şarj Sistemi, Aktif Ön Izgara, EcoMode ve yakıt tasarrufu sağlayan benzer teknolojileri ECOnetic teknolojiler çatısı altında birleştiren Ford, premium olmayan üreticiler içerisinde Aktif Ön Izgara sunan ilk marka olarak da öne çıkıyor. Ford, EcoBoost motorlar ve 1.6L dizel motorlara sahip araçlarda gelecek yıldan itibaren Econetic Teknolojiler logosuna yer vererek çevreci teknolojilerini vurgulayacak.'' http://www.ford.com.tr/haberler/2011-haberleri 1 Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 6 Ekim 2011 Yazar Paylaş 6 Ekim 2011 Transparan kırmızı folyo ufak dokunşlar büyük fark yaratır Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 6 Ekim 2011 Yazar Paylaş 6 Ekim 2011 Kusura bakmayın ama hiçbirisini beğenmedim. Folyo güzel "görünüyor" ama görünmesi gerekenlerin görünmesini de engelliyor. Gündüz farının sönükken de fotosunu koymanız mümkün mü? 3.sayfasında görebilirsiniz hem açık hem kapalı hali var Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 bora bey yanlış anlamazsanız yapılanların hepsini sökün eski hali daha güzel bence tabiki sizin zevkiniz cünkü aynı kasadan bendede var bir ara düşündüm sizin yaptıklarını arabamdan soğudum eger yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 İyi günlerde kazsız,cezasız,arızasız,keyif ile binmenizi diliyorum. :lol2: :lol2: Spoiler çok yüksek olmuş.Aracın arkası zaten yüksek oldugu için oldukca kötü durmuş spoiler yüksekligi en az 2 cm alçaltılmalı. Gündüz farı resmi büyüttüğümde anladığım kadarıyla 2 hazır çin malı üründen kesme biçme olarak yapılmış gibi duruyor normal led var gibi power lede hiç benzemiyor.Yanılıyor olabilirim ama 300 tl bu tarzda kötü bir işlem için çok yüksek bir rakam. Ebayda orjinalini bu fiyata zaten rahatca alırsınız. Stoplara folyo hiç yakıştıramıyorum ama bazı stoplarda iyi duruyor fakat bu zaten berbat olan stop tipinde dahada berbat olmuş diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Mondeo Hatchback Spoiler uyarsa OEM var. Yardımıcı oluurm. Özelden mesaj atabilirsin. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Gördüğüm en güzel mondeo poposu Ben beğendim, Sefa abinin dediği gibi smoke tip folyo ile de hoş olabilir. Ön gündüz farları daha şık olabilirdi Kazasız belasız iyi günlerde kullan Yorum bağlantısı
Mehmet Yayla 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 spoiler yüksek olmuş onun daha kalın ve daha alçak olanı varsa daha hoş olur bende bakacam bulabilirsem kaportayla arasında 4-5 cm en fazla açıklık olan bir spiler taktırmayı düşünüyorum. aynı zamanda biraz etli olursa mondeonun arkasını ancak toparlar diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Şentürk Özer 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 selam... ben de ford ailesine yeni katılıyorum. öncelikle herkese selamlar ... 2008 Mondeo Titanium kullanıyorum, konulardan ararken burda bulup sormak istedim; yeni mondeolardaki sis farı üzeri gündüz sislerini yaptırmak mümkün mü? Teşekkürler ... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Gündüz farı nı sonradan tatırmak mı? Mümkün, ama 1000 TL yi aşan bir maliyet var, sizce? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 (düzenlendi) Hayırlı olsun, şuan Ford' un en güzel 2 modelinden birisini almışsınız, yalnız yaptığınız eklemeleri sevemedim, bence tümünü iptal edin ve acilen orjinal ledleri bulmaya bakın, şunun gibi olmasını isterdim. 1 Nisan 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 10 Kasım 2011 Yazar Paylaş 10 Kasım 2011 Küçük bir dokunuş daha yan maşpiyerler Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 10 Kasım 2011 Yazar Paylaş 10 Kasım 2011 Yakından Gördüğüm İçin gönül rahatlığı ile söylüyorum Kanka çok cici olmuş marşbieller + Çok uzun zaman olmuştu görüşmeyeli iyi oldu görüştüğümüz . aynen uzun zaman olmuştur fatih abiler oraya taşınıca bende uğrarım artık oraya haftanın en az 1 günü orda olurum Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 10 Kasım 2011 Yazar Paylaş 10 Kasım 2011 Bora Bey, ikamet iliniz.. ? istanbul bende ona bakıyordum ayarlara bakıyorum istanbul görünüyor ama burda görünmüyor Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 yahu arkadaş bu aracın arka stoplarını ne zaman makyajlayacaklar Yorum bağlantısı
Bora Ozdis 11 Kasım 2011 Yazar Paylaş 11 Kasım 2011 yahu arkadaş bu aracın arka stoplarını ne zaman makyajlayacaklar zaten bu araç makyaj yapılmış hali bundan sonra ancak kasa değişir ben öyle düşünüyorum zaten zamanı yaklaştı 1-2 sene böyle makyajlı devam ederler tabi bunlar benim düşüncem Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 daha 5-6 senesi var kanımca kasa değiştirmeye Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 Mercekli far ve yay lazım . Spoiler çok hoşuma gitti... Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 (düzenlendi) Hocam güzelim araba şahin spec'e dönmüş yaa. Yapılanlar amele işi gibi duruyor +1 Modifiye yakışan araba var yakışmayan araba var. Arka spoiler facia, eski kasa Avensis modu olmuş.. Stoplar orjinal olarak çok çok daha güzel, hatta makyajlı Mondeo'nun en güzel yerlerden biri. Farlar ise aracı çok eski yüzlü göstermiş.. 11 Kasım 2011 tarihinde Oğuz Altınada tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 aracınız gerçekten güzel..Allah kaza bela vermesin..darısı başımıza.. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 Allah nazardan saklasın. Beğenmedim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts