O.Yücel Çetin 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 (düzenlendi) bayan sürücülerle, erkek sürücüler sürüş tekniği konusunda kıyas edildiğinde erkekler daha iyi durumda olabilir ancak bayanlar trafikte kurallara uyma konusunda ve emniyet kemeri takma konusunda erkeklere fark atarlar. Bayanların ürkek olması kötü sürücü olduğu anlamına gelmez. Ben iyi sürücüyüm diye caka satan erkekleri de görüyoruz. Videoda dikkat ettiyseniz ablamız vites değiştirir değiştirmez hemen direksiyonu iki eli ile tutmaya devam ediyor hem de doğru pozisyonda tutuyor. 1 Nisan 2011 tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Bayan sürücü sağdaki 70 tabelasını görünce zınk diye 70'e iniyor. Biz ise arkasından o anda 130 la geldiğimiz için (ulen bu yolda 70 mi olur mantığı ile ) yapışık ikiz durumuna giriyoruz. Sonrada bayana çemkiriyoruz. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 bayan şoförlerden çok çekmiş biri olarak yazılanlara katılıyorum. en son geçen hafta başıma geleni anlatmak istiyorum. yoğun bi mesai gününde acilen bankaya uğramam gerekiyordu, parkettikten sonra her an polisin gelip arabayı çekebileceği korkusuyla bir sıra numarasına bir de arabaya bakıyordum sürekli..o sırada arkadaki aracın bayan şoförü çıkmaya çalışırken benim arka tampona sağlam bir vurdu, ben de müdahale etmek için giderken usta pilotumuz aynı manevrayı tekrar yapıp tampona ikinci vurşunu yaptı. yanına gidip ne yaptığını sorduğumda verdiği cevap ibretlikti:" araba çıkacak mı bakıyorum sadece"dedi ben çizik tamponuma bakarken kadın yanıma gelip "bişey yok sadece boya olmuş" deyip arabadaki oğluna seslendi, "oğlum arabadan bez alıp gel sil şu tamponu" dedi Geçmiş olsun. Sadece bayanlar olarak genelleme yapmamak lazım.mesela dün akşam üzeri Numune Hastanesi nin karşısında yol kenarında 5 dakika için durdum.arkamda 1.5 c-max in sığacağı kadar boş yer vardı.nissan micra ile bir bay oraya giremedi basıp gitti.ardından gelen bir bayan sedan civic le tek hamlede girdi araya. Bana kalırsa bayanlarda ki en büyük sıkıntı stres sıkıntı yapmaları ve sürekli kendilerine öncelik tanınmasını beklemeleri. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Bayan sürücü sağdaki 70 tabelasını görünce zınk diye 70'e iniyor. Biz ise arkasından o anda 130 la geldiğimiz için (ulen bu yolda 70 mi olur mantığı ile ) yapışık ikiz durumuna giriyoruz. Sonrada bayana çemkiriyoruz. Panik frenle 70 e indikleri için işte orda sıkıntı yaşıyoruz. Altta Ayhanın koyduğu videodaki gibi benden ve sizden daha iyi kullananlarda var tabi.. Böylesine zaten anahtarı verip yanına oturcaksın Yorum bağlantısı
Fatih Ada 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 cezalandırırım ben onu sana toz yutturur söyliyim fena gidiyo.. Yorum bağlantısı
Arda Merve 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 sana toz yutturur söyliyim fena gidiyo.. kısmet bu işler kim kime dumduma Yorum bağlantısı
Fatih Ada 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 kısmet bu işler kim kime dumduma kısmet bi yanada,yani bmw hacı bu Yorum bağlantısı
Arda Merve 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 kısmet bi yanada,yani bmw hacı bu jokeyde biter bu işler aman ya geçsin bütün yollar onun olsun Yorum bağlantısı
Hakan Yağlı 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 çift yönlü ara cadde sayılabilecek bir yolda ilerliyorum önümde bi kaç araç var karsıdan araba gelmiyor 1. solladım basıyorum bu arada 2. solladım 3. sollamak üzereyken birden aracın önüme kırıldığını farketmemle frene basmam bi acağip acı fyen yaparak araca vurmam bir oldu yani kaza yaptım tamda arabayı yeni aldığım sıralar ben bi kaç dakka inemedim arabadan korktum heycenlendim panik oldum .. diğer arac doğan marka idi ve içinden 35 40 yaşlarında sevimsiz bir kadın çıktı benim arabamın çamurluk baya bi eğilmişti yani düzeltilecek boyanacak vesaire ilginçdirki kadının doğanında sadece çiizik vardı yanı kaporta çökmemişti bile sinir bozucu bu kadın arabasına baktı baktı baktı bişey varmı eğik varmı yanına gelenlerin senin arabada bişe yok demesine aldırmadan baktı durdu kadını dövecektim o ara özürdilerim ama ööle çok sinir bozucuydu ... bastım gittim arkadas 300 tl ye mal olmuştu o zaman.. kadın düz giderken tak bütün gücüyle çeviriverdi dreksiyonu neyniş duracakmış tövbe estafurullah... kadın araba kullanıyor videoya almışlar düşün yanii.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Panik frenle 70 e indikleri için işte orda sıkıntı yaşıyoruz. Ayhan işin özü o tabelayı bizde görüyoruz ancak gazdan ayağımızı çekmiyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 bostancı sahil yolu civarlarında 5 kasa siyah bi bmw görürseniz ve plakasıda BTL 01 ise uzak durun :lol: hemen gaza gelen makasa dalan deli gibi basan bi bayan şöför.. fatih sanki tecrübe edinmişsin gibi geldi bana arabamı iyi gidiyor yoksa şöförmü!... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 fatih sanki tecrübe edinmişsin gibi geldi bana arabamı iyi gidiyor yoksa şöförmü!... yok ben kapışmadım mehmet tarzım değil.. eşimde yanımdaydı zaten :lol: araba iyi gidiyor.. bi ara 5.30d kullandığım için biliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Ayhan işin özü o tabelayı bizde görüyoruz ancak gazdan ayağımızı çekmiyoruz :lol: Mesele ayağın gazdan nasıl çekildiği bence Servet abi.90 la giderken aniden frene basarak yavaşlamak tehlike yaratıyor.ama ayağımızı gazdan çeksek araba kendisi yavaş yavaş 70 e düşse sorun olmaz bence.bayanlarda birden frene basıp yavaşladığı için sorun çıkıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 dün gece çakma xenonlu bi araç önüm dolu ve takip mesafesi güvenli şekilde giderken ardı ardına sellektör yaptı bana (h4 fardı) önce ne var nereye gideyim falan gibisinden hareket yaptım,baktım sellektöre devam ediyo fren ışıklarımı yakıp söndürünce tamponumdan çekildi arkasından sağ şeride çıkıp geçmesine izin verdim ve bi-xenon farkıyla dünyasını aydınlattım :lol: iyi mi yaptım kötümü yaptım yorum yapın diye anlatmadım,yaptığım yanlış olsa dahi beni mutlu etti Yorum bağlantısı
Arda Merve 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 dün gece çakma xenonlu bi araç önüm dolu ve takip mesafesi güvenli şekilde giderken ardı ardına sellektör yaptı bana (h4 fardı) önce ne var nereye gideyim falan gibisinden hareket yaptım,baktım sellektöre devam ediyo fren ışıklarımı yakıp söndürünce tamponumdan çekildi arkasından sağ şeride çıkıp geçmesine izin verdim ve bi-xenon farkıyla dünyasını aydınlattım :lol: iyi mi yaptım kötümü yaptım yorum yapın diye anlatmadım,yaptığım yanlış olsa dahi beni mutlu etti diskotek yapmışın hacı ne mutlu ona 300-500 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Arkadaşlar yavaş olan araçlarada çok dikkat etmek lazım. Özellikle gidiş geliş olan yollarda çok problem oluyor. Geçen yine böyle bir yolda giderken baktım bir traktör sağa çekilmiş kendi hızında gidiyor, önümde yokuş olduğu için 5. visteste gaza biraz dokundum araba 100-110 arası bi hızdaydı. Sonra traktöre yaklaştıkça sağa sola yolda gezdiğini farkettim ve yavaşladım. Allah'tan yavaşlamışım çünkü tam ben geçeceğim sıra tam yolun ortasına kırdı sert bir fren yaptım ve kornayada rahat 30 sn basmama rağmen beni hiç duymadı traktörün sesinden. Sonra yanından geçerken garip garip baktı sanki hiç suçu yokmuş gibi. Velhasıl dikkatli olmak lazım... Yorum bağlantısı
Furkan Esgin 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Ellerinize sağlık mükemmel bir yazı çıkartmışsınız harika! Yorum bağlantısı
Bedri Baki 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Söylenecek söz yok, tek kelime ile harika olmuş Yorum bağlantısı
Vural Sarı 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Yazıdaki mizah üslubunu takdir ettim.Dün bu yazı için teşekkür edecektim.Sağolsun mod arkadaş (...... savcısı gibi) kendine vazife çıkarıp konuyu kilitlemişti.Bu gün yazıyı görünce şaşırdım ve sevindim.Bilgisayarınızın tuşlarına sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Yazıdaki mizah üslubunu takdir ettim.Dün bu yazı için teşekkür edecektim.Sağolsun mod arkadaş (...... savcısı gibi) kendine vazife çıkarıp konuyu kilitlemişti.Bu gün yazıyı görünce şaşırdım ve sevindim.Bilgisayarınızın tuşlarına sağlık. Bu yazı, dünkü kilitlenen yazı değil Vural Bey.. O yazıyı kilitleyen mod arkadaş doğru olanı yapmıştı.. Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 çift yönlü ara cadde sayılabilecek bir yolda ilerliyorum önümde bi kaç araç var karsıdan araba gelmiyor 1. solladım basıyorum bu arada 2. solladım 3. sollamak üzereyken birden aracın önüme kırıldığını farketmemle frene basmam bi acağip acı fyen yaparak araca vurmam bir oldu yani kaza yaptım tamda arabayı yeni aldığım sıralar ben bi kaç dakka inemedim arabadan korktum heycenlendim panik oldum .. diğer arac doğan marka idi ve içinden 35 40 yaşlarında sevimsiz bir kadın çıktı benim arabamın çamurluk baya bi eğilmişti yani düzeltilecek boyanacak vesaire ilginçdirki kadının doğanında sadece çiizik vardı yanı kaporta çökmemişti bile sinir bozucu bu kadın arabasına baktı baktı baktı bişey varmı eğik varmı yanına gelenlerin senin arabada bişe yok demesine aldırmadan baktı durdu kadını dövecektim o ara özürdilerim ama ööle çok sinir bozucuydu ... bastım gittim arkadas 300 tl ye mal olmuştu o zaman.. kadın düz giderken tak bütün gücüyle çeviriverdi dreksiyonu neyniş duracakmış tövbe estafurullah...kadın araba kullanıyor videoya almışlar düşün yanii.. aynaya bakmayız biz ) Ellerinize sağlık mükemmel bir yazı çıkartmışsınız harika! çok teşekkür ederim ) Söylenecek söz yok, tek kelime ile harika olmuş teşekkür ederim ) Yazıdaki mizah üslubunu takdir ettim.Dün bu yazı için teşekkür edecektim.Sağolsun mod arkadaş (...... savcısı gibi) kendine vazife çıkarıp konuyu kilitlemişti.Bu gün yazıyı görünce şaşırdım ve sevindim.Bilgisayarınızın tuşlarına sağlık. Çok teşekkür ederim.. Mod arkadaş ve diğer yöneticilerle hemen mailleşmeye başlayarak, biraz da rötuş yaparak küçük sansür krizini aştık hemen.. Olabiliyor bazen Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 26 Nisan 2011 Yazar Paylaş 26 Nisan 2011 2 günönceki gazeteden okuyorum. Özeti şudur: Alkol Limitini düşüren Japonya, Ölümlü Kazaları Yüzde 38 azalttı. İzmir adli tıp kurumunda görevli adli Toksikoloji uzmanı Nuri idiz Bey , diyor ki, Kimya ihtisas dairesine gelen şubat 2005- şubat 2007 arasında 291 yaralanmalı 57 ölümlü kazaların %37 sinde alkol çıkmış... Ölümlü kazalarda bu oran %55.4... DÜnyada pek çok kurum kuruluş o.5 promilin altına düşürülmesini istiyormuş. Ölümlü kazalarlardaki alkol oranı diğer ölümlü kazalarına göre 4 kat fazlaymış... Ölümlü kazalarda ( siz veya eşiniz arkadaşınız veya çocuğunuz yani..) alkolün pozitif çıkma ihtimalı abd de %40 Çinde %42 ispanyada %51... sıktım sizi değilmi? İsveç Bu alkol oranını %20 ye indirmiş...Oranda ( ölümlü ) %22 düşmüş İzmirde yapılan trafik denetlemelerinin hemen hemen beşte biri (%17) alkol pozitif çıkmış.. Yani dostlar, içersiniz içmezsiniz beni ilgilendirmez. Ama içip , direksiyon başına geçme. Geçersen de yanına kimseyi alma. ya da alkol almış birinin arabasına binme.. ailenize size yazık olmasın.. Caner ( Ben şimdiden söylüyorum bunu düşürürler seçimden 2-3 ay sonra) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Nisan 2011 Paylaş 26 Nisan 2011 Türkiye de düşürürlerse, bu sefer de trafikte kurşunlanrak ölenler artar, aklı başında adam kalmadı, bari uyuşsunlar.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts