İçeriğe Yönlendir

Caner'le Sohbetler

Caner Kardeşseven

Recommended Posts

Hasan Tahsin Şipit

İzmir'de olmak vardı anasını satayım. :crazy:

Tutan mı var. :p

Bende gitmişdim bir kere fakat sanırım geç kaldığım için birşey yoktu. :p Anneme ucuz yollu markalı çamaşır deterjanı alabildim o kadar. :p

Saat kaçta gitmiştin Abi?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Okuyunca bi hoşuma gitti :) sınavlarım bitince bende burdaki bit pazarını ziyaret edeceğim. Eminim yüzlerce işime yarayacak gereksiz alet edevat vardır :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Tutan mı var. :p

Bende gitmişdim bir kere fakat sanırım geç kaldığım için birşey yoktu. :p Anneme ucuz yollu markalı çamaşır deterjanı alabildim o kadar. :p

Saat kaçta gitmiştin Abi?

Tahsin'im, İlk Kurşun'um; tutan yok da, zamansızlık diyelim. ;) Gelecez kardeşim, gelecez. :)

Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Tahsin'im, İlk Kurşun'um; tutan yok da, zamansızlık diyelim. ;) Gelecez kardeşim, gelecez. :)

Hayırlısı Hocam. :)

Başımızın üstünde yeriniz var. :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ankara da gitmiştim bir üründe pazarlık yaptığımızda hırsızdan almıyorum bu fiyata diyip kovalamıştı yaşlı amcanın biri :D

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Caner Kardeşseven

Arkadaşlar merhaba..:)

Uzun zamandır planladığım sıgarayı bitirme harekatimi 2 ay once tamamlamama müteakip inanılmaz bir iştah açılması yaşadım. baktım baş edemiyorum, sigara da vurdukça vuruyor , spor salonuna gidip vücut yapıyım dedim.. sizinle paylaşmak istedim.

işim gereği sürekli 30- 60 kg lık bidonları kaldırdığım için zaten hem zeki hemde çok güçlü hissediyordum kendimi.. ne gerek vardı canım diyeceğim ama yenge hanımın "artık 37 yaşına geldin yaşlandın" ve oğlumun " seni hurdacıya verecem babacık" sözlerinin verdiği psikolojik baskıyla bi yere yazıldım. balçovada fiyatlar 50 ile 250 arasında değişiyor. ucuz yollu bi yere yazıldım.

Başladığımda 68 kg idim.şimdi 74 e çıktım ki hayatım boyunca hiç 70 li kilolara ulaşamamıştım. 2 ay sonunda vücudum toparladı. hergün spor yapıyorum. sigarayı kontrol altına aldım. korkunç yoruluyorum. ilk zamanlar sandığım kadar fit ve güçlü olmadığımı fark ettim. zaten 1 saatte anlıyorsunuz bitik durumda olduğunuzu... ama işin güzel yanı şu, beliniz güçleniyor. özellikle belfıtığı malum çok yaygın bir hastalık. çok tutulurdu belim ama fıtık değildim. o sıkıntıdan kurtuldum. işimi gücümü daha rahat yapıyorum... Sizinde imkanınız varsa spora yazılmanızı veya yapmanızı tavsiye ederim. HUrdaya çıkmaktan kurtuldum şimdilik. kollar kalınlaştı göğüs açıldı falan.

>BU arada bu inanılmaz bi gıda sektörü. weight diye adlandırdıkları tozlar satılıyor . bunlar protein içeren veya karbonhidrat içeren. doğal besin takviyeleri...yemeğin yetmediği zamanlarda sütle karıştırıp içiliyor. belki 20- 30 tane marka var.. 50 liradan başlayıp 300 liraya kadar... protein hapları, ek yemekler vs.. hatta sırf sporcu takviyeleri satan dükkanlar olduğunu gördüm.. acaip başdöndürücü... zamanla başlıyorsunuz zaten tıp terimleri öğrenmeye.. makinelerin herbiri hangi latince kası çalıştırıyor öğrenmeye...

bunlara verilen paralar, salona ödediğinizi çok geçiyor tabi... birde dergiler var videolar var ... bambaşka bir dünya...

işin kötü yanı şu, gardrobunuz dar gelmeye başlıyor...:)) gece 2 de kalkıp yumurta haşlıyorsunuz çünkü açlık inanılmaz oluyor...:)

en güzel yanı da sıgaraya karşı oldukça dirençli oluyorsunuz. yani gerçekten içmek istemeyen sporun desteği ile daha kolay bırakabiliyor.

acele ile yüksek kilolar kaldırmaya çalışmak en büyük gaf. ...önemli olan devamlılık çünkü..

Yaş sorun değil. 64 yaşında bir amca var 120 mekik çekiyor her 2 güne bir...

herkese tavsiye ederim.

kardeşiniz caner kardeşseven.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir

Çok güzel bir uğraş. Keşke o tozlardan hiç kullanmasanız. 5 senedir kendim evde çalışırım, 6 günlük programım var. günde 45 dakikamı ayırıyorum. Evde yapılan başlangıç seviyesi sayılır fakat amaç sadece vücudu salmamak.

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Tozların bir zararı yok. kakao gibi zaten. tehlikeli ve yasak olan bildiğin gibi steroid kullanımı ki, Allah muhafaza. onlar olacağına hiç olmasın. günde 4- 5 bin kaloriyi nasıl alacaksın ki başka türlü? Aminoasit kullanımı var mesela inanılmaz iştah açıyor. yemek yiyip sonrada spora gidiyorum. senin yaptığın Fitness.. belkide en güzeli... ama ben kaslanmaya ve hacim için uğraş veriyorum. benim ,sporu bıraktığımda , yağlanma sorunum olur senın ise asla. bunu bilerek zaten body building seçtim.

Fuat Önal (üyemiz ve kardeşim ) .. o da ilgiliymiş bu sporla..:) aynı zamanda ev arkadaşımdır .. ama o hep güçlüydü be ya..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Abi senin adına çok sevindim. İstanbul'da yaşıyorken bende 1 sene kadar bu sporu yapmıştım. Bıraktıktan sonra acayip kilo aldım. kolay gelsin. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Hasanım, sen zaten fiziksel olarak da ruhsal olarakda tok adamsın. seviyorum seni. Kilo sana yakışmazmı ? :) ben hep zayıftım . ondan hoşuma gidiyor ... sende yapsana tekrar . kaslanırsın. yazın kuşadasına gideriz ? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Hasanım, sen zaten fiziksel olarak da ruhsal olarakda tok adamsın. seviyorum seni. Kilo sana yakışmazmı ? :) ben hep zayıftım . ondan hoşuma gidiyor ... sende yapsana tekrar . kaslanırsın. yazın kuşadasına gideriz ? :)

Abi salon uzak yahu. Yoksa bende çok istiyorum. Bende seni seviyorum Abi birtanesin. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

13 kg dambıl ile omuz 12x3 set, 15 kg ön kol 12x3 set pazartesi, çarşamba, cuma

40 kg bar bacak 15x4 set, şınav 20x4 set salı, perşembe, cumartesi

Pazar günü bisiklet. 1 saat

Sabahları 3 yumurta + kahvaltı 0 yağ, akşamları spordan sonra 1 litreye yakın süt.

Şeklinde çalışıyorum.

Fakat sigara içiyorum.

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Abi salon uzak yahu. Yoksa bende çok istiyorum. Bende seni seviyorum Abi birtanesin. :)

al bi set o zaman? ilkay başaran kardeşime bak... adam kendine uygun program yapmış çalışıyor....:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Abi bisiklet ve mekik sehpası var zaten. :) Tembellik bendeki yahu çaktırma. :)

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

13 kg dambıl ile omuz 12x3 set, 15 kg ön kol 12x3 set pazartesi, çarşamba, cuma

40 kg bar bacak 15x4 set, şınav 20x4 set salı, perşembe, cumartesi

Pazar günü bisiklet. 1 saat

Sabahları 3 yumurta + kahvaltı 0 yağ, akşamları spordan sonra 1 litreye yakın süt.

Şeklinde çalışıyorum.

Fakat sigara içiyorum.

KARDEŞİM.... bırak sigarayı.......direnmen lazım. geciktirmen lazım,...ne yap et, bırak... çok mutlu olacaksın bırakırsan. 20 yıl içtim 2 ay önce bıraktımç bırakmam 5 ay sürdü onu da söyleyim. bantlar nikotin sakızları haplar...iradem zayıftır çünkü. ama sonunda güç bela da olsa oldu... hatta 6 a yakın sürdü bırakmak...

Abi bisiklet ve mekik sehpası var zaten. :) Tembellik bendeki yahu çaktırma. :)

hocam her bişeyde karşıma çıkıyorsun. fiestada sehpada... ama başlicam ha... yakında ney de üflersin sen :))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Ney mi? :tongue2: Üflüyorum zaten. :p (dermişim)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

abi tozlar zararlı değil demişsin ama ben bunları yaparken çok yakın bi tanıdığıma (kendisi doktor) sormuştum oda açıklamıştı onun açıkladığını ben bizim anlıyacagımız dilden şu şekilde şekillendirdim kafamda şimdi tozlar yada haplar yada barlar vücüdu tetikleyip ağır basmamızı sağlıyor mesela turbosuz arabaya turbo takmak gibi ben öyle düşündüm kendimce turboyu koymak için hemen hemen çoğu parçayı değiştirmek lazım ona uygun olması için parçaların doğal olarak.Peki vucutta neyi değiştirebilirsin hiç birşeyi peki turboyu hiç birşeyi değiştirmeden koyarsan nolur bi zaman sonra puflar haplar şimdilik kuvvetlendiriyo peki uzun vadede zararı nasıldır olduğunu düşünüyorum anlatılan bu şekilde kısaca biraz uzun oldu kusura bakmayın :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur
(düzenlendi)

Sigarayı bırakmışsın ne deyim .....helal olsun :bravo: inşallah birdaha bulaşmazsın.

Sporun her türüsü güzeldir,bilinçli yapıldıktan sonra..bende askerden önce 1 yıl kadar vücut geliştirme üzerine çalışmıştım.

baya bi faydasını görmüştüm...ah bi fırsatını bulabilsem yine giderim spor salonuna,ama iş yoğunluğundan dolayı neredeyse

imkansız derecede.... :(

tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Havuzcuyum, 3 günde 1 defa 1km. yüzmek gibisi yok. İlave besin + ağırlık çalışılması bırakılınca neler oluyor, bence buna da bakmalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bedri Baki

Ben de üniversite 3'te iken 4-5 ay gitmiştim. Vücüt epey toparlanmaya başlamıştı ki araya yaz tatili girince 2-3 ay ara verdim ve sonra da devam etmedim. O zamanlar 64 kilo idim şimdi 76 kiloyum. Bıraktıktan sonra vücut çok hızlı yağlanıyor. Vücudu biraz şekle soktuktan sonra, durumu korumak amacıyla hafif de olsa devam gerekiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Havuzcuyum, 3 günde 1 defa 1km. yüzmek gibisi yok. İlave besin + ağırlık çalışılması bırakılınca neler oluyor, bence buna da bakmalı.

efendim ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...