İçeriğe Yönlendir

Caner'le Sohbetler

Caner Kardeşseven

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez

Ağır spor faydalı çünkü;

Yüksek ağırlıklar kaldırırken kılcal damarlara kan basıncı yükselir ve genişletir, vücuttaki tüm damarlar hızlı be basınçlı kan akışına uyum sağlamak için genişler, normal zamanda kalp daha rahat çalışır, damarlar genişledikçe vücutta daha fazla kan olur, kan miktarı arttıkça kışın üşümez yazın sıcaklamazsınız, bir büyük devirince bile eskisi kadar zurna gibi yapmaz, bel ağrısı, bel fıtığı yok ani hareket yaptım tutuldum, yol yel girdi gibi bir durum olmaz, künt yaralanmalarda kas kütlesi kemikleri korur, kodumu oturtmasanız bie kodu mu oturtacağınızı bilmek özgüven verir. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven
Ağır spor faydalı çünkü;

Yüksek ağırlıklar kaldırırken kılcal damarlara kan basıncı yükselir ve genişletir, vücuttaki tüm damarlar hızlı be basınçlı kan akışına uyum sağlamak için genişler, normal zamanda kalp daha rahat çalışır, damarlar genişledikçe vücutta daha fazla kan olur, kan miktarı arttıkça kışın üşümez yazın sıcaklamazsınız, bir büyük devirince bile eskisi kadar zurna gibi yapmaz, bel ağrısı, bel fıtığı yok ani hareket yaptım tutuldum, yol yel girdi gibi bir durum olmaz, künt yaralanmalarda kas kütlesi kemikleri korur, kodumu oturtmasanız bie kodu mu oturtacağınızı bilmek özgüven verir. ;)

Süper söyledin. Verim artıyor...mahmut arkadaş iri olabilir ama verim düşük kalır. Tv de yarışma progtamı var ben bilmem eşim bilir diye.. delikanlı dağ ghibi. Ama iş başa düşünce inanılmaz zayıf çabuk yorulan kolu bacağı titreyen insanlar.. hele kuruyemişle makarna ile spor yapmadan hacim kazandıysanız, tanrı yardım etsin... tez zamanda salona gidin, durumunuzu bizzat görün derim.yalnız şu da var, daha güçlü oluyorsunuz ama gücün ne olduğunuda anlıyorsunuz.hem çok daha güçlü hemde çok daha sakin olursunuz.zira ıspat derdi kalmaz.hüseyin katdeş söyleyince fark ettim, hakkatende alkol koymuyor, demek ondanmış... miillet donuyor, serin geliyor bana.çöktümmü de kendim bile ağırlığımı fark ediyorum. Hele öyle 80 85. Olsam, of.? Of ki ne of...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Yanlız bırakınca göbek zort diye çıkıyor arkadaş, eli kulağında bekliyormuş gibi oluyor. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven
Benim işim zaten body gibi akşama kadar spor yapıyorum sanki,şantiyede günlük ortalama 3-5 km yürüyorum bazı zamanlar daha fazla olabiliyor.Mekanikçi olduğum için kullandığımız malzeme ve takımlarda bir hayli ağır ve kaba kuvvet istiyor :halter: bu sayede vücudumuzun her yeri eşit şekilde çalışıyor.İşim sayesinde fit bir vücuda sahibim :bb:;)

Sen zaten ne yersen ye, harcoyorsun da ondan değerlerin normal. Ben senın yaptığını yapamam. Yürümek...nefret ederim. Birde takım taklavatla hayatta yapamam...

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

2 aydan beri salona gidiyorum ilk 15 dakika hafif sonraki 20-25 dakika hızlı tempo koşuyorum kullandığım koşu bandı 3hp.Daha sonra 4 er tekrarlı 15 istasyon yapıyorum yaklaşık 2 saat sizce ben hımbıl mıyım? Caner bey :p

Eh ama siz bunları demediniz ki.??? Nasıl kilo aldığını yazınca öyle sandım. Yoksa, şu dediklerinizi ben yapamam. Hele de koşu :) hem bende amatörüm ki?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ben bacak antenmanlarından sonra merdivenleri geri geri iniyordum. :)

Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Ters mekik...iğrenç bir olay. Bacak çalıştığım günlerde ise, üst bacak arka bacak sonra calf.. ölüyorum. Yatıyorum çünkü ayağa kalkamıyorum. Ama bugünlerde bşrşey fark ettim. Yüksek ağırlık az tekrarı bazen canım istemiyor. O vakit az ağırlık ama 30. Tekrar yapıyorum, hiç fena olmuyor :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Ters mekik...iğrenç bir olay. Bacak çalıştığım günlerde ise, üst bacak arka bacak sonra calf.. ölüyorum. Yatıyorum çünkü ayağa kalkamıyorum. Ama bugünlerde bşrşey fark ettim. Yüksek ağırlık az tekrarı bazen canım istemiyor. O vakit az ağırlık ama 30. Tekrar yapıyorum, hiç fena olmuyor :)

Bunun faydasını merdiven çıkarken göreceksin, milletin dili dışarı çıkarken sen nefes bile almayacaksın. :yes:

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Yorum yapanlar 7 ay sonra ne durumda merak ediyorum.

Abi ben eve çalışma istasyonu aldım kargo gelince hatundan fena bakışlar yedim o ayrı. Yani devam ediyorum. Bendeki amaç hacim için değil ama, sağ - sol ağrımasın e birazda kuvvet olsun. Az ağırlık çok tekrar modundayım. Fakat göbek direk pusuda bekliyor. :(

1 ay önce eve kömür istedim 20 torba. Biz yukarıya çıkarmıyoruz dediler bende zaten ben çıkarmayı düşünüyorum dedim. Kimisi için ölüm gelir ama 4. kata kömür taşımak zor gelmiyor. Spor sayesinde.

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Caner Kardeşseven

O  da Öldü

Bu da Öldü..

Tarla duruyor. 

La madem ölecektiniz niye kavga etiniz ?

20 sene kavga - küslük ama tarla hep orada durdu..

O benim hakkım, yok babam da sana evi verdiydi..

Küfür etti,ondan hakaret ettim.

Vay senmisin ?

Sen kimsin ?

...

Tarla duruyor.

"Barışın" ! ..Yok.

O gelsin ayağıma, 

Olur mu ben daha büyüğüm..

Derken abiler ablalar,

O da öldü bu da öldü...

Tarla mı?

Tarla duruyor...

O da  toprak oldu,

Bu da toprak oldu ama

Toprak duruyor :))

Sanırım cenazede tek densiz bendim.

Gülüp durdum,kötü kötü baktılar, köşeye cekip öğüt verdiler..

Ama  tarla duruyor  ??

Derken hadi dediler, tarla hesabı var  gidip üleşelim.

Toplanıp  gittik devlet babaya, kayıt aramaya..

Birde baktık ki,

Tarla duruyor..

Evvelinde 73  adamı daha gömmüş, kedi gibi dokuz canlı tarla, paftasıyla tapusuyla duruyor.

Kimi satmış kimi almış, kimi batırmış kimi izale-i şuleye vermiş ama aslanlar gibi duruyor..

Üstüne al,tapu parasını  sen ver

onu da sen al artık, niye canım derken

Ben baktım hastalığında vermem  dedi biri..

Bu arada Tarla ortada  duruyor 

La sen baktıysan bende şunu yaptım?

Yapacaksın tabii , kaç sene okuttuk seni..

Derken biri imza atmam dedi,

biri 5 fazla olsun  öbürünün olsun dedi..

Tarla mı?

Tarla duruyor canım..

Sonunda  sevgili ford  club üyeleri,  yine densiz ben oldum.

"Alin la  tarlanizi sizin olsun" deyip güldüm ya,

"Dalga mı geçiyon lan" dedi biri, 

"Duygu sömürüsü yapiyor " dedi öteki...

Hatta canım cananım sevgili eşim bile,

"Etme bey,hiç olmazsa çocuğumuzu düşün! "  dedi..

Babam ,dedemin oğlu değil mi  diye sordum, o da anlamadı..

Sonuç mu??

Tarla duruyor bilader.

Bize düşen  , bir nam.

Onu da bu yazının sonunda imza olarak yazacağım.

Hepinizin orucu mübarek olsun  .

Densiz Caner.

• Beğen 18
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

O değilde İlkay Abi, sarımsaklıdayım buralarda olursan görüşelim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Süper  :bravo: madem tarla duruyor toprağı analize almak lazım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Az çok bildiğim kadarıyla hikaye gerçek... 

Üzüldüm Caner... 

Ha bu arada vermem denilen para 200-300 lira arasıdır... 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Az çok bildiğim kadarıyla hikaye gerçek... 

Üzüldüm Caner... 

Ha bu arada vermem denilen para 200-300 lira arasıdır... 

Paranın miktarı önemli değil. Para, kiminin cüzdanında nifak, kiminin cüzdanında berekettir. Biri kuruş kuruş nifak verir, diğeri lira lira bereket dağıtır, her ikisi de dağıttıkça çoğalır. Allah hiç kimseyi nefsinin esiri yapmasın. (amin)

Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

izninizle facebook ta paylaşıyorum.isminizi silerekten

bizim olaya çok benziyor henüz ölmeyenler örnek alıp aklıllanır belki

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Valla ellerine sağlık abi..Su gibi olmuş anlatım..Kanayan bir yaradır bu mal mülk işleri..Allah kimsenin başına vermesin.Benim babam sağlığında pay etti de kurtulduk derken yine kurtulamadık..O kadar pis bir iştir...

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Caner, nedense tüm tarlalar böyle duruyor. Ve tarlanin hammaddeleri teker teker toprağa karışıyor.. Sonuç, her yerde aynı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...