Caner Kardeşseven 31 Aralık 2012 Yazar Paylaş 31 Aralık 2012 Hikayeyi okuyunca artık çok zenginim, üniversite öğrencilerine kalacak yer ayarlıyorum tarzında bir son bekler gibi oldum yok.. otel işine girdim dermişim 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Aralık 2012 Paylaş 31 Aralık 2012 Çok tehlikeli adamsın be Caner, senle Batum'a gitmek isterim 2 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 31 Aralık 2012 Yazar Paylaş 31 Aralık 2012 (düzenlendi) Çok tehlikeli adamsın be Caner, senle Batum'a gitmek isterim Servet abi, o polis kesin ordadır.. "La 20 sene geçti daha halen aynısın. ben sana demiştim böyle başlayan böyle devam eder diye " derse hangi ipin ucundan tutarım bilemem.. ip demişken, Konfiçyüs demiş ya hani, "derin kuyu yoktur, kısa ip vardır" diye... Ha işte.. ben o sözü, o otelde öğrenmiştim ... dermişim... 31 Aralık 2012 tarihinde Caner Kardeşseven tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 1 Ocak 2013 Yazar Paylaş 1 Ocak 2013 Okul yılları bambaşka oluyor işte.Bende kısa birşey yazayım. Öğrenciyim, 97 de gece Kırşehir'de polis durdurdu. Evrakları istedi arabadan inmeden verdim. Polis memuru arabadan 2-3 metre uzaklaştı yüz ifadesi değişti omuzunda asılı silahın namlusunu bana çevirdi ve, arkadaşım memleketin Malatya, kimliği İzmir'de almışsın, öğrencisin, 58 plakalı araba ile gecenin bu vakti Kırşehir'de ne arıyorsun deyip in arabadan demişti. Tabi derdimi zor anlatmıştım Seninki de hakikaten izahı zor iş Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 1 Ocak 2013 Paylaş 1 Ocak 2013 Çok tehlikeli adamsın be Caner, senle Batum'a gitmek isterim Hingal mı yiyeceksiniz Servet abi ? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 2012 benim için kötüydü. 2013 daha kötü geçecek bugünden kendini belli etti. Yılın kötü sayılabilecek haberini az önce aldım. Neyse, fazla karamsar olmayayım. Bu sene kova burcu olanların yılıymış bir şeklide yırtarım diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Büroların en temel sorunu abi ben smmm odasında çalışıyorum her gelen üyemiz bu sıkıntıyı anlatıyorlar büyük şirket defteri az olan küçük esnafla ilgilenen bürolar dönmekte zorlandıklarını anlatıyorlar. Büyüğü küçüğü kalmadı, hepsi de zor durumda.. Düzgün tahsilat yapabildiğimiz müşteri sayısı % 20'yi geçmez heralde... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Yükü, yakıtı kurtarmaz 2012 yılı ticari anlamda iyi geçiyordu ki, iki ay önce yanan 25 makinam ve yangında giden bir can kaybı bizi çok üzdü. Mukadderat.. Abi üzüldüm. geçmiş olsun. Başınız sağolsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Ocak 2013 Paylaş 2 Ocak 2013 Getirdikleri de oldu, götürdükleri de.. Sırasıyla; son çınarımız babaannemi (22 Nisan), ikinci babam eniştemi (22 Ağustos/Ramazan Bayramı'nın hemen sonrası), baba yarısı amcamı (30 Ekim/Kurban Bayramı'nın hemen sonrası) kaybettim. Birinin acısı bitmeden diğeri geldi. 6 Temmuz günü (babamın doğumgünüdür aynı zamanda) 20 senelik dostumun, sırdaşımın intihar haberiyle yıkıldım. 6 senelik başka bir arkadaşımdan hiç ummadığım bir dost kazığı yedim, biraz daha büyüdüm. Psikolojik olarak berbat ötesi bir yıldı. Rutin kontrollerim 3 aydan 6 aya çıkartıldı, Sıpa'mızı aldık, kızımız 5.sınıf ta olsa artık ortaokullu oldu. Bunlar benim mutluluğumdu. Forumda bir çok Abi, kardeş, arkadaş tanıdım. "Hayatta hala çıkarsız yardım eden insanlar var demek ki" dedim kendi kendime. Bu da benim umudumdu. Ne diyeyim; Allah 2013 senesinde hiç birimize 2012'yi aratmasın... Amin. Allah rahmet eylesin, büyük geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Amin. Not: bir tanesi hemen yanı başımızda olmak üzere çok büyük yangınlar çıktı bu sene Sanayi Bölgeleri'nde. http://www.hurriyet....em/21666546.asp (Bu hemen yanıbaşımızdaki yangın. Rögar kapakları bile fırladı ) Ayça Hanım başınız sağolsun. Cİddi kayıplarınız olmuş. Geride kalanlara sabır ve sağlık versin. 1 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 aradan 7 ay geçti şimdi tekrar yazıyorum. arada bazı sıkıntılar oldu tekrrar sıgaraya başladım. bir spor yaptım bir yapmadım. kah devam ettim kah düştü. 65 lerden 80 kilolara çıktım 70 lere indim. şu an itibariyle son 2 aydır spor yapıyorum. sigara yı bıraktım gene 2 aydır içmiyorum. kilo 76 oldu. yağ maalesef göbek kısmında hafifçe var... Creatin kullanıyorum çünkü 5 gramı 4.5 kg ete bedel ... o kadar et alamam param yetmez ama bir kutu kreatin 120 tl.. Whey kullanıyorum. yoksa akşam mutfakda herbirşeye saldırıyorum. kaysı bal reçel pekmez ne varsa.. Bcaa denilen özel aminoasit grubu zaten.. ayrca protein hapları.. Hemen hemen hergün spor salonundayım. günlük en az 1 saat en fazla 2 saat sürüyor. o da akşamları .. bazen gelişi duruyor , değişiklikler yapıyorum sporda . günlük 5 yumurta yiyorum . tavuk ve pilavdan kusasım var... makarnaya hep bayılırdım.. sürekli haşlama.. kızartmalar kalktı . çay şekersiz.. Zahmetli iş ama sonuç ne? tüy gibi hafif hissediyorum kendimi. nefesim sıkışmıyor.konforlu hayat oluyor. kolay kalkıyorum yataktan. kolumda uyuşmalar vardı gitti. giydiğim cuk oturuyor. Kötü yani şu, spora gitmediğinde moral çöküntüsü oluşuyor. sigara ile mücadele edemiyorum iradem sıfır, spor bana yardım ediyor. Öyleki spor olmadığı zaman daral geliyor arkadaş içiyorum elimde değil.ama spor yapınca aklıma geliyor fakat canım çekmiyor unutup gidiyorum. Ters mekik diye birşey var..Nefret ediyorum nefret.. 4 x 25 diyor hoca, ben 2 x 15 zor yapıyorum... Garip olan şeyler var , bacak çalışmazsanız üst kısım zar zor gelişiyor... Yorum yapanlar 7 ay sonra ne durumda merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Bir de bize işkenceci derler. Hocam resmen vücuda işkence yapıyorsunuz.Vucut geliştirmecilerin kullanmış oldukları ilaçların verdiği zararı görmenizi isterdim.Ben otopsilerde bizzat gördüm... Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Bir de bize işkenceci derler. Hocam resmen vücuda işkence yapıyorsunuz.Vucut geliştirmecilerin kullanmış oldukları ilaçların verdiği zararı görmenizi isterdim.Ben otopsilerde bizzat gördüm... Ne gördün mesela? senden öğrenmek,kitaplardan okumaya benzemez. nerelere tahribat yapmış ? bizim okuduklarımız zararsız olduğu yönde, senın gördüklerin nedir? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 İki sene önce kuzenimle birlikte spor salonuna yazıldık. Kuzenim vücut yapma ben ise kilo verme amacındaydım. Salonun vücut geliştirmeye yönelik çalışması ve salona gelen erkeklerin çoğunluğunun gay olması nedeniyle 1 ay zor dayandım ve bıraktım. Kuzenimde bıraktı. 2 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Nihat arkadaş... etme eyleme şimdi forumda :) bizdekiler şükür "normal"..yada ben fark etmedim... Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Nihat arkadaş... etme eyleme şimdi forumda :) bizdekiler şükür "normal"..yada ben fark etmedim... Benim gittiğim yer öyle çıktı. Paraya kıyıp iyi yerlere gitmek lazım. Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 sana öyle denk gelmiş ben ayda 60 lira veriyorum sade bir yer.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 aradan 7 ay geçti şimdi tekrar yazıyorum. arada bazı sıkıntılar oldu tekrrar sıgaraya başladım. bir spor yaptım bir yapmadım. kah devam ettim kah düştü. 65 lerden 80 kilolara çıktım 70 lere indim. şu an itibariyle son 2 aydır spor yapıyorum. sigara yı bıraktım gene 2 aydır içmiyorum. kilo 76 oldu. yağ maalesef göbek kısmında hafifçe var... Creatin kullanıyorum çünkü 5 gramı 4.5 kg ete bedel ... o kadar et alamam param yetmez ama bir kutu kreatin 120 tl.. Whey kullanıyorum. yoksa akşam mutfakda herbirşeye saldırıyorum. kaysı bal reçel pekmez ne varsa.. Bcaa denilen özel aminoasit grubu zaten.. ayrca protein hapları.. Hemen hemen hergün spor salonundayım. günlük en az 1 saat en fazla 2 saat sürüyor. o da akşamları .. bazen gelişi duruyor , değişiklikler yapıyorum sporda . günlük 5 yumurta yiyorum . tavuk ve pilavdan kusasım var... makarnaya hep bayılırdım.. sürekli haşlama.. kızartmalar kalktı . çay şekersiz.. Zahmetli iş ama sonuç ne? tüy gibi hafif hissediyorum kendimi. nefesim sıkışmıyor.konforlu hayat oluyor. kolay kalkıyorum yataktan. kolumda uyuşmalar vardı gitti. giydiğim cuk oturuyor. Kötü yani şu, spora gitmediğinde moral çöküntüsü oluşuyor. sigara ile mücadele edemiyorum iradem sıfır, spor bana yardım ediyor. Öyleki spor olmadığı zaman daral geliyor arkadaş içiyorum elimde değil.ama spor yapınca aklıma geliyor fakat canım çekmiyor unutup gidiyorum. Ters mekik diye birşey var..Nefret ediyorum nefret.. 4 x 25 diyor hoca, ben 2 x 15 zor yapıyorum... Garip olan şeyler var , bacak çalışmazsanız üst kısım zar zor gelişiyor... Yorum yapanlar 7 ay sonra ne durumda merak ediyorum. Hocam bunları tüketirken kalbine ve kollestrolüne dikkat et, sıkıntı çıkarmasın. Yumuşak arkadaşlar her spor salonunda oluyor, taleplere karşılık vermedikçe sıkıntı olmaz düye düşünüyorum. Bunda 5-6 yıl önce bırakmış ve yaklaşık 4 yıl spor salonuna ara vermeden gitmiştim, Şimdi hocam, bizim yaşlarda o kadar bacak egzersizine gerek yok salondaki hoca profesyonel olarak tüm vucudu fix hale getirmeye çalışır, benim görüşüm tabiki müsabakalara katılmayacaksanız, omuz, kol göğüz, biraz sırt ve karın çalışılmalıdır, zira tümü çok yorucu ve usandırıcı olur, arka bacak yani gluteus maximus (halk arasında pop da denir ) çok zor gelişen bir kas grubudur ve çalşmayınca 1 ay içinde çok kolay küçülür, büyütmeye de gerek yok sıkıntı olabiliyor. Bilhassa omuz ve göğüz çalışması psikolojik olarak iyi hissettirir, zira feodal bir toplum olduğumuz için güce çok saygı gösteriyoruz, toplum içinde kaslı iri bir görüntü yani ilk fark edilen omuz ve göğüs size suni bir saygı kazandırır ve iyi hissetmenizi sağlar, bırakınca küçüldüğü için pisikolojiniz etkileniyor. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Sürekli ha bu ay yazılacağım diye erteliyorum spora yazılmayı.Ama bendeki amaç kilo vermek falan değil.Kilo almak ve şekle sokmak vücudu.Yıllardır ne yaptıysam kilo alamıyorum.İştahım da öyle çok yoktur.Umarım önümüzdeki ay yazılacağım. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Sürekli ha bu ay yazılacağım diye erteliyorum spora yazılmayı.Ama bendeki amaç kilo vermek falan değil.Kilo almak ve şekle sokmak vücudu.Yıllardır ne yaptıysam kilo alamıyorum.İştahım da öyle çok yoktur.Umarım önümüzdeki ay yazılacağım. Hocam tam yaşındasın bu işin. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Hocam tam yaşındasın bu işin. Öylede işte bu üşengeçlik yok mu adamı mahvediyor 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 Öylede işte bu üşengeçlik yok mu adamı mahvediyor İş akışın uygunsa, birde salon düz ayaksa fiyatı da uygunsa gecikmemek gerekir. Creatin kullanıyorum çünkü 5 gramı 4.5 kg ete bedel ... o kadar et alamam param yetmez ama bir kutu kreatin 120 tl.. Whey kullanıyorum. yoksa akşam mutfakda herbirşeye saldırıyorum. kaysı bal reçel pekmez ne varsa.. Cereatin OK ama, reçel ve çoğu sahte olan market pekmezleri, sahte bal olmaz. Sakatat bilhassa dalak yiyin oh mis. Yarım litre süte en az 2 yumurta, yulaf ezmesi, yarım muz, iyi bal, çok az soya unu atın bunu her antrenman sonrası yapın, buna yükleme denir, o antrenman sonrası çalışan kasları balon yapar balon, ama içince hemen dinlenmeye yani stand by'a geçmelisiniz yoksa tansiyonunuz düşer bayılırsınız. Birde amino asit takviyelerine ihtiyacınız olacak. 2 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Akan kardeşim... gideceksin.yarın git. O kadar. Zor iş ama geciktiğin için pişman olursun. Hüseyin kardeş ,.. doğrusun..bacak işi hızlandırması bakımından... yoksa yarış falan hıkaye tabii..ve doğru, görüntüye güzelliğe tapıyorlar, inanılmax seviyede hemde.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Ocak 2013 Paylaş 6 Ocak 2013 valla 1 aydır bende başladım bu işe, niyetim görüntüden ziyade kilo almak bakımsız tarzanlıktan kurtulmam gerek dedim ve başladım spora, hardline progainer kullanıyorum, yemeye de dikkat ediyorum, 1 aya yakın sürede 3 kilo aldım, inceden başladık g.. başı toparlamaya Akan abi en kısa zamanda başla, bak şimdi çıkıp salona gidiyorum 1 ayda 3 kilo çok çok iyi aslında.Bu hafta gidip görüşeyim bakalım salonla bende.Olmayacak böyle Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 6 Ocak 2013 Yazar Paylaş 6 Ocak 2013 Ben 6 yıl önce 60-65 kilo civarında 1.88 boyunda iskeletorius maximus familyasından bir bireydim,hiç kilo alamıyor fırtınalı havalarda dışarı çıkarken ceplerime çakıl taşı dolduruyordum Bir yakınımızın tavsiyesi üzerine her akşam bol kepçe en az bir tabak pirinç pilavı veya makarna,ben genelde yanında ekmekle beraber 2-3 tabak yiyordum.Yemek sonrası ise 300-400gr kadar kabak ve ay çekirdeği karışımı kuru yemişi çayla beraber afiyetle götürüyordum 2-3 yıl içinde kendimi toparladım.Sonuç ne'mi oldu şuan 90-95 kilo aralığında gidip gelen bir ağırlığa sahibim 90 kilonun altına hiç düşmedim.Sağlık durumum Rabbime hamd olsun çok iyi,kan değerlerim yüksek ve iyi-kötü kolestrolüm yok,yağ oranım çok düşük .. Sen gençliğine ver şu an ki sağlığını... Yorum bağlantısı
Recommended Posts