Caner Kardeşseven 27 Aralık 2012 Yazar Paylaş 27 Aralık 2012 Yılın son günlerindeyiz,ekranlar yıl içinde geçen haberleri yayınlarken aklıma geldi forumdakiler nasıl bir yıl geçirdi aceba diye,öyle konuyu açtım. Bu yıl süper başlamıştı benim için. Çek ile ardı ardına büyük satışlar yaptım. Para gelecek diye araba değiştirdim. Para gelmedi ama Çek yasası değişince kimse borcunu ödemedi... benim borçlu olduklarım da benden para alamadı. Önce maliyenın koyduğu hacizi ödemem gerekiyormuş.sonra onlar alabilirlermiş. bende onu ödemeyince onlarda alamadılar.iyi gibi gözüken berbat birşey bu.. İstisnasız, bütün arkadaşlarım/ dostlarım bu parasız zor zamanlarımda bana yardım ettiler. Hatta bazıları ben sormadan istemeden hesabıma havale geçtiler... Hayatta ölüm diye birşey varmış... Bacağım kadar kolu vardı babamın,onu bile büktü azrail,ben daha ne diyeyim.. Ama toplarsam, bu sene biraz daha yontuldum,biraz daha oturup kalkmasını öğrendim,iyi oldu... Seneye Allah Kerim Sizin? 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 İş buldum, 8 ay sonra terfi aldım. Gecen ayda Transit Custom aldım Elhamdulillah daha ne olsun. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çelik 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Bu yıl benim için şanslı geçti.allaha şükür sıkıntılarımın büyük kısmını attım... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Standarttı ki, aralık ayında epey değişiklikler oldu.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 2012 sosyal anlamda güzel bir yıldı... Teknik anlamda Alper'in dediği gibi bir yıl oldu... Sigorta acenteliği işimde istenenden fazla büyüdüm, ancak esas para kazandığımız Mali Müşavirlik işinde çok kötü durumdayız.. İş çok, ortağım ve personeller neredeyse evine gitmiyor, çalışıyor ama para yok.. Telefonumuza çıkmayan onlarca müşterimiz oldu... Alacak rakamımız iki yıllık cari hareketimizi aştı... Nevşehir ekonomisi, tarıma daha doğrusu patatese bağlıdır, patates iki yıldır üretiliyor ama satılmıyor, bahar gelince derelere dökülüyor.. Alıp satarım diyen varsa kamyonu çekip gelsin, kilosu 10 kuruştan istediği kadar alabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 KArgosu ne tutar 100 kilo patato nun? Burada kilosu 1 TL Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 KArgosu ne tutar 100 kilo patato nun? Burada kilosu 1 TL Kargo parasına, Servetle buraya gelir, bagajı patatesle doldurur gidersiniz siz 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Cargoyla gelecem, 25 tonu hazır et sen, ama sadece muhasebesi sende olandan alım yaparım ona göre 1 Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 2012 yılı benim için iyi geçti. 4 yıl dır hiç olmayan bir sosyal hayata kavuştum. Evimin önünden arabalar geçiyor gece egzoz sesleri geliyor. Evimden rahatça dışarı çıkabiliyorum sanırım özgürüm diyebilirim. Masa tenisi kursuna yazıldım. Bazen sahilde çay satan teyzenin çayından alıp denizi izliyorum. PAT diye ses duyunca kamyon lastiği patladı diyorum artık gecikmeli olarak da olsa. Forum da yapılan çevredeki buluşmalara katılabileceğim. Ev de durmuyorum hep geziyorum akşam inadına çıkıyorum eve girmiyorum. Akşam gezmek araba sürmek güzelmiş çok şükür o zevki de yaşadım. Eşim işe girdi bu benim çok çok iyi oldu. Deniz kenarı gördüm sayesinde. Gelecek yol haritamı çizdim çok huzurluyum. Birisi küfür etse bile haklısın kardeş diyip geçiyorum. Belki de iyice arsızlaşmışımdır ondandır. Ama esas amacım sağlığımı korumak. Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayattan lezzet alır felsefesi ile yaşamaya çalışıyorum. o yüzden çok çok şükür diyorum. Ben şükrettikçe Allah daha çok veriyor. Ha bir de epeydir hayalim olan sunroflu arabam oldu. Kış günü bile sunrof mu açılır diyorlar dalga geçiyorlar ben ise teybimde çalan müzikle trafiğe karışıp sizde haklısınız diyorum ve gülüp geçiyorum. Tabi ki sunroofumu açıp. 3 Yorum bağlantısı
Guest Coşkun Uçar 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Oğlumu evlendirdim, İX35'imi satıp Fiesta aldım, ilk defa Kuşadası'na tatile gittim, kayınpederi ve valide'yi kaybettim bide anamın sayesinde ev sahibi oldum hepsi bu... 2 Yorum bağlantısı
Kaan Akkor 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 stresli geçti ama üstünü açınca tüm dertler arkada kalıyor gerçekten... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Cargoyla gelecem, 25 tonu hazır et sen, ama sadece muhasebesi sende olandan alım yaparım ona göre 25 mi.. Kaç bin ton istersen ayarlayabilirim.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Dönmez 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 benim yılım olur bu yıl diye girdik ama tuz duman bir yıl oldu resmen fırtınalı bir yıl.her çıkışın bir inişi vardır deyip ya sabır çekiyorum... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Kargo parasına, Servetle buraya gelir, bagajı patatesle doldurur gidersiniz siz Yükü, yakıtı kurtarmaz 2012 yılı ticari anlamda iyi geçiyordu ki, iki ay önce yanan 25 makinam ve yangında giden bir can kaybı bizi çok üzdü. Mukadderat.. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Bütün yıl tır ve beton mikseri direksiyonu sallayarak geçirdim. Sallanmaktan zaman nasıl geçti bilemedim... 2013 için sabit oturmaya sabah gidip akşam gelmeye karar verdim. Ekstra olarak Actros'la bir Nevşehir mi yapsak ne etsek? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Son 2,5 yılım son derece maneviyat agırlıklı ciddi ders almalarla ve oldukca ağır sitresle geçti.Kendimi öyle kaptırdım ki bu soruna girdap gibi içine aldı.Dükkanımı kapattım,bununla beraber elimde olmadan kendimide kapattım.Arabamı sattım,şimdide evimi satıyorum.En fazla 80kilo civarından 56 kilolara kadar düştüm,Maddiyat sıkıntısı olsada aşılmayacak bir şey degildi tabiki,adliyeler ile çok ugraştım,halada bir kaç tane küçük çapta dosyam var Her zorlu maddi sıkıntımda beklemediğim yerlerden(Kendilerini biliyorlar rabbim onlardan sonsuz razı olsun)karşılıksız destekler aldım.Küçücük işler ile avunarakta olsa kalpten şükür ile yinede bir çok insan kardeşlerimden daha iyi durumda oldugumun farkındalığı ile mutlukla geçen 2,5 yılım oldu.Rabbimin sayesinde Sabrım ve metanetim ile şükürler olsun ki çocuklarımla beraberim. Yinede Rabbime çok şükür bir çok yönden son derece mutluyum. :nazar: Evide rabbimin müsadesiyle satınca maddi sıkıntım geride kalacak.2,5 yıl öncesi maddiyatıma dönebilmeyi arzu ediyorum. Rabbim herkese gönlüne göre yaşam nasip etsin. 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 2012 benim için duygusal anlamda en büyük hediyesi oğlum Yağız Kaan Gerisi sıkıntılı da olsa önemli değil. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 (düzenlendi) 2012 Benim için güzel geçti ,Rabbim gördüklerimiz den geri bırakmasın, 1-Oğlum Eymen Muhammed dünya ya geldi ( 4 sene bekleyiş ten sonra) 2-Arabamın borcunu kapattım bundan sonra kafam daha rahat olacak gibi 3-Çalıştığım şirket kapatma kararı aldı,Yeni yıl başlangıcı ile birlikte aynı sektör farklı yer de bir işe başlıyorum 27 Aralık 2012 tarihinde Yasin_Çelik tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 27 Aralık 2012 Yazar Paylaş 27 Aralık 2012 Yükü, yakıtı kurtarmaz 2012 yılı ticari anlamda iyi geçiyordu ki, iki ay önce yanan 25 makinam ve yangında giden bir can kaybı bizi çok üzdü. Mukadderat.. Aman abim,büyük geçmiş olsun,allah rahmet eylesin o kardeşi.. Yorum bağlantısı
Hadi Küçükoğlu 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Afedersiniz ama "it gibi çalışıp, bit kadar maaş aldım" yine de akşam evime geldiğimde her şeyi unuttum. Huzurum var, Allah bozmasın... Bir de kendi işimi kurarsam tamamdır. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 2012 sosyal anlamda güzel bir yıldı... Teknik anlamda Alper'in dediği gibi bir yıl oldu... Sigorta acenteliği işimde istenenden fazla büyüdüm, ancak esas para kazandığımız Mali Müşavirlik işinde çok kötü durumdayız.. İş çok, ortağım ve personeller neredeyse evine gitmiyor, çalışıyor ama para yok.. Telefonumuza çıkmayan onlarca müşterimiz oldu... Alacak rakamımız iki yıllık cari hareketimizi aştı... Nevşehir ekonomisi, tarıma daha doğrusu patatese bağlıdır, patates iki yıldır üretiliyor ama satılmıyor, bahar gelince derelere dökülüyor.. Alıp satarım diyen varsa kamyonu çekip gelsin, kilosu 10 kuruştan istediği kadar alabilir Çoook büyük tehlike. Allah yardımcınız olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Çoook büyük tehlike. Allah yardımcınız olsun. Bir yıllık kadar hep oluyordu zaten... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Aralık 2012 Paylaş 27 Aralık 2012 Seneye de 3 yıllık mı olacak? İcraya verelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts