İçeriğe Yönlendir

Caner'le Sohbetler

Caner Kardeşseven

Recommended Posts

Erkut Uysal

İrkut sıkma canını beya :D

Ne sıkıcam be akan abi beya... :D Senin futrafına bakarım şimdide... :D

Yorum bağlantısı

Ne sıkıcam be akan abi beya... :D Senin futrafına bakarım şimdide... :D

İrkut olmadı sokağa çıkasın üj bej tur atasın :D

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

İrkut olmadı sokağa çıkasın üj bej tur atasın :D

Abi çıkamüsün donüzzz dıjarlarda... Epten ayaz aldı buraları soba yaküüzz emde nası... :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi çıkamüsün donüzzz dıjarlarda... Epten ayaz aldı buraları soba yaküüzz emde nası... :D

İrkut epten kıj gösterdi kendini,aman dikkat edesin asta olmayasın beya...sonra doktor günde üjj öğün ilajj verir... :hahahoho: :hahahoho:

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

İrkut epten kıj gösterdi kendini,aman dikkat edesin asta olmayasın beya...sonra doktor günde üjj öğün ilaç verir... :hahahoho: :hahahoho:

Aahhahaaaa -> "üjj" ama "ilaç" ha? :p:punish:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

İrkut epten kıj gösterdi kendini,aman dikkat edesin asta olmayasın beya...sonra doktor günde üjj öğün ilajj verir... :hahahoho: :hahahoho:

Epten be abi sorma gitsin valla yaküz peçkaları nebçim emde... :D

Sana bir hikaye anlatıyım abi buraların kelimeleri ile ama hikaye tamamen uydurma... :D

Gidüz bi gün yolda böyle bayır yukarı ama nası... Dİiiikkk tepeee üyle bi yer... Tam tepenin başında küpek havlüü ama nası bide büyük aynı ayvan gibi... :D Görsem böyle ejderya dersin yani... Abe bi çektim silayı benim ikidane salladım ona sonra iniliye iniliye gitti ya... :D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Epten be abi sorma gitsin valla yaküz peçkaları nebçim emde... :D

Sana bir hikaye anlatıyım abi buraların kelimeleri ile ama hikaye tamamen uydurma... :D

Gidüz bi gün yolda böyle bayır yukarı ama nası... Dİiiikkk tepeee üyle bi yer... Tam tepenin başında küpek havlüü ama nası bide büyük aynı ayvan gibi... :D Görsem böyle ejderya dersin yani... Abe bi çektim silayı benim ikidane salladım ona sonra iniliye iniliye gitti ya... :D :D :D

İrkutum benden bu kadar artık yazamıyorum beya :hahahoho: hayır aklımdan geçiyor ama buraya yazamıyorum j,ş,ç yerlerini zorlanıyorum nerde olacak diye. :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

İrkutum benden bu kadar artık yazamıyorum beya :hahahoho: hayır aklımdan geçiyor ama buraya yazamıyorum j,ş,ç yerlerini zorlanıyorum nerde olacak diye. :hahahoho:

Hahahahhahahahahah 3 haftalık hızlandırılmış kurslarımız var abi sende katıl hem yaz hem konuş... Para iade garantili... :D :D :D Ben 2 sene Uzunköprüde kaldım abi sana neler anlatırım ama foruma uymaz... :D :D :D

Yorum bağlantısı

Hahahahhahahahahah 3 haftalık hızlandırılmış kurslarımız var abi sende katıl hem yaz hem konuş... Para iade garantili... :D :D :D Ben 2 sene Uzunköprüde kaldım abi sana neler anlatırım ama foruma uymaz... :D :D :D

İrkut bunları yüzyüze konuşalım :D bak irkut diye diye,adın irkut kalcak demedi deme :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

İrkut bunları yüzyüze konuşalım :D bak irkut diye diye,adın irkut kalcak demedi deme :hahahoho:

Abi ben yoğunluktan toplantılara gelemiyorum be...:( Ama bir gün forumca davet edicem Silivriye yaza doğru falan güzel açık alan yerler var çıkar piknik yaparız olmadı sahile iner nargile falan içeriz oda olmadı sabahtan akşama kadar takılır hepsiniz yaparız... :D İrkut gene iyi be abi bana en son biri Tankut diye seslenince Arogtaki gibi asikomeeee dedim... :D :D :D

Surat a soralım, İrkut u tanır, ne diyom ben ya, burası neresi

Abi Şirinceden dödnelerin konusu burası... :D İrkutu tanıyan 1 biyoloji hocam vardı lisede 2 Hakan abi oldu 3 sensin abi... Tebrikler bir trakyalı kazandınız... :D

Yorum bağlantısı

Abi ben yoğunluktan toplantılara gelemiyorum be... :( Ama bir gün forumca davet edicem Silivriye yaza doğru falan güzel açık alan yerler var çıkar piknik yaparız olmadı sahile iner nargile falan içeriz oda olmadı sabahtan akşama kadar takılır hepsiniz yaparız... :D İrkut gene iyi be abi bana en son biri Tankut diye seslenince Arogtaki gibi asikomeeee dedim... :D :D :D

İrkut nargile dedin,beni vurdun sol yanımdan :nargile: inşallah kardeşim her türlü ne gerekiyorsa yaparız. :biggrin: tankut gene iyi birde sonkut var :hahahoho:

Surat a soralım, İrkut u tanır, ne diyom ben ya, burası neresi

Abi herşey bu şirinceden sonra başladı :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

gerçek kıyamet dün bize kopuyordu ucuz kurtardık, 14. kattayız, 2. katta yangın çıktı, Allahtan komşular söndürmüşler, yoksa kıyamet tam kopuyordu.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun abi..

Ev sigortalı abi nasıl olsa, siz canlarını kurtarın yeter ;)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Amin Mahmut. o değil ev sahibi donmuş kalmış, komşular müdahale etmişler, tabi biz yukarıdayız hiç birşeyden haberimiz yok.

Geçmiş olsun abi..

Ev sigortalı abi nasıl olsa, siz canlarını kurtarın yeter ;)

sağol emmi, aşağıya inmek önemli olan. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Vesile ile alt katlarda yangın çıkmışsa, duman varsa, kapının altını ıslak havluyla örtün, tüm kapıları kapatın, balkona çıkın bekleyin, bizim apartmandaki yangında olnalar hep apartman merdivenlerine çıkanlara oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Şuna emin oldum, yüksek katlı binalarda yangın alarm sistemi mutlaka olmalı.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

abim yangın merdiveni var, ancak millet eşyalarını yığmış oraya. :) bugün ikaz ettik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

gerçek kıyamet dün bize kopuyordu ucuz kurtardık, 14. kattayız, 2. katta yangın çıktı, Allahtan komşular söndürmüşler, yoksa kıyamet tam kopuyordu.

Abi geçmiş olsun... Allah göstermesin...

Yorum bağlantısı

Lokman abim büyük geçmiş olsun...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...