İçeriğe Yönlendir

Caner'le Sohbetler

Caner Kardeşseven

Recommended Posts

Ertan Çabuk

Bir keç kere okudum.

Yazdıklarından daha güzel ifadeler bulamadım ki bende yazayım.

Demişsin ya damdan düşen beri gelsin diye... yaklaşık 3 sene oldu damdan düşeli.

Ne beraber parka gittik, ne de araba sürmeyi öğretti, ne de boynuna sarılıp öptüğümü biliyorum. Ondan hatırladığım TCDD sivas sundurmasındaki pert olmuş Ford aracı.....

Dünyanın çarkına birileri giriyor, birileri de çıkıyor..

Allah sabır versin. İçinizdeki ölüm acısı gün geçtikçe azalacaktır, ama O nun eksikliği de gün geçtikçe ağırlaşan bir taş gibi yüreğinizde duracaktır.

Rabbim çektiklerini günahlarına kefaret kılsın, rahmetini esrgemesin..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Rabbim korktuğundan kurtarsın. Başınız sağolsun. Allah herkese arkasından adını yaşatacak hayırlı evlat versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Başınız sağolsun Caner kardeşim, benide ağlattın, mecburuz yaşacağız böyle şeyleri ama yaşamadan değerlerini bilmemezi hatırlattığın için teşekkürler.

Mekanı Cennet olur inşallah... Allah rahmet eylesin...

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Başınız sağolsun...Uzun yıllardır beni ağlatan ve bu kadar hüzünlendiren bir yazı okumamıştım...

Allah rahmet eylesin...

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Başın sağolsun kardeş..Yazını okuyunca boğazıma bir düğüm atıldı sanki..Allah herkese arkasından güzel şeyler yazdıracak baba olmayı nasip etsin diyelim..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Başınız sağolsun, hepimizi ağlattın. Mekanı cennet olsun inşallah.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

daha ilk cümleyi okuduğum an sayfayı kapadım-ki işyerindeyim ağlamayayım diye,ama nafile.devamını ancak ara vere vere okuyabildim...

Allah rahmet eylesin,mekanını cennet eylesin.başta siz,tüm yakınlarına sabır versin.

yazamadım fazlasını.

Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel

kardeşim başın sağolsun bağazıma birşeyler düğümlendi nefesimi kestin bundan öte ne söylenebilirki şuan kalabalık bir yerdeyim ve gözlerim yaşardı hiç de umrumda değil.insan olduğumuzu bu dünyada ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıp sevdiklerimizin kıymetini gittiklerinde anladığızın farkına vardırdın mekanı cennet olsun rahmetlinin

Yorum bağlantısı
Mert Dinçol

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Allah sizlere sabır versin,uzun sağlıklı ömürler versin inşallah...

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
(düzenlendi)

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

tarihinde Nihat Palolu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
(düzenlendi)

Allah geride kalnlara uzun ömürler versin.

Boğazım düğümlendi, yüreğindeki acı sızmış kalemin ucundan

Hani demişsin ya " damdan düşenler beri gelsin" diye İŞTE GELDİM...

tarihinde Hayrettin Bahadir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven

Hepinizden Allah razı olsun. Teşekkür ederim. Allah size ,sevdiklerinize uzun sağlıklı bir ömür versin abiler.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Başınız sağolsun, boğazım düğümlendi, gözlerim yaşardı...

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Başınız sağ olsun! Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Not: Koşuşturma içinde atladığımız, unuttuğumuz duyguları hatırlattığınız ve şapkayı önümüze koyup düşündürdüğünüz, paylaşım için de teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Basiniz sagolsun, kiymetli babanizin mekani cennet olsun.

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Allah nur içinde yatırsın.İnşallah bizde evlatlarımıza kendimizi, sizin babanızı sevdiğiniz gibi sevdirebiliriz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...