Karani Gülistan 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Geçmiş olsun Caner kardeşim,onlara karşılık vermeyerek oradan uzaklaşsan daha isabetli olurdu."Ne şeytanı gör ne salavat getir" derler."Şeytan HAKtan uzak kalmışların sırrıdır" demişti bir büyüğüm. Bir bektaşi nefesinde dendiği gibi: -Hor olanı hoşlarız biz,HAK diyerek başlarız biz.Şeytan yaklaşamaz bize,ikiliği taşlarız biz.- Tekrar geçmiş olsun,HAKka emanet olasın. 1 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 Küçük bir parantez açayım araya; Allah' ına! kadar dövüşmek nasıl oluyor? Tasavvufla uğraşan birine şahsen yakıştıramadım bu sözü Tasavvuf kitapları okuyorum. bu yüzden bir kutsiyetim veya artan bir kıymetim yoktur. Bu konuda 3-4 sene önceki halime göre daha bilgilendim. Başkasına göre daha bilgili değilim veya başkası ile kıyaslamam kendimi. Kaldı ki, her zaman Cahil saymışımdır kendimi. Hatta ve hatta size bişey daha söyleyim, ben sandımki, okuyarak, cahillliğim gidecek. Yanılmışım. OKudukça cahilliğim arttı. Ve benim güzel kardeşim hakan, Latif insan, müsait olursan birgün, Melamliği okumanı öneririm. Zannedersem o zaman beni biraz daha kolayca anlayabilirsin. Çünkü sen güzel bir insansın ve kolayca anlayacağını biliyorum. Allahına kadar dövüşmek diye yazmadım , kontol edeyim. ama mana itibariyle o kastı verdim, doğrudur. Büyüğe dayanan hiçbirşey, küçük değildir . Varacağımız kapı bu büyüğün kapısıysa haydi gel o raya kadar çarpışalım demek istedim. Kimin arkasındaki daha büyükse, o kazanır çünkü. Ama eğer bundan sen hoşnut olmamışsan, kusurumuza bakma, hata etmişiz demektir. Kardeşin, Caner Kardeşseven. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Abi bir tek senin uzun yazılarını okuyorum zevk alıyorum merak etme )) Ama şu Allah'ına kadar yok Allah'ın vs vs hiç dilimize yakışmayan sözler. Topunuzu döverim demek daha güzel efenim ) Bu arada o aletten bir kez ses çıkarabildim hayatımda 1 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 Geçmiş olsun Caner kardeşim,onlara karşılık vermeyerek oradan uzaklaşsan daha isabetli olurdu."Ne şeytanı gör ne salavat getir" derler."Şeytan HAKtan uzak kalmışların sırrıdır" demişti bir büyüğüm.Bir bektaşi nefesinde dendiği gibi: -Hor olanı hoşlarız biz,HAK diyerek başlarız biz.Şeytan yaklaşamaz bize,ikiliği taşlarız biz.- Tekrar geçmiş olsun,HAKka emanet olasın. Karani abi, bu yaptığın 2 .yorumdur bana, dikkatle yazılarını izliyorum, eline emeğine sağlık, teşekkür ederim. Ve elbette doğr sözlüsün. Hürmetlerimi kabul et lütfen, yeğenin Caner Abi bir tek senin uzun yazılarını okuyorum zevk alıyorum merak etme )) Ama şu Allah'ına kadar yok Allah'ın vs vs hiç dilimize yakışmayan sözler. Topunuzu döverim demek daha güzel efenim )Bu arada o aletten bir kez ses çıkarabildim hayatımda ben seni bilmezmiyim? Ama konuşma böyle oldu , aynen naklettim inan. ve ben daha efendice yazdım. daha neler neler dediler. de ben diyemedim.. Abi şu ney'ini Çanakkale'yede getirde,bir akşam vakti, tarihimizin yazıldığı o güzel topraklarda,hepimizi alıp götür geçmişe doğru İnşallah... süper olur Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Abi şu ney'ini Çanakkale'yede getirde,bir akşam vakti, tarihimizin yazıldığı o güzel topraklarda,hepimizi alıp götür geçmişe doğru Bu konuyu da not alınız bir yere Caner efendim Sigarayı tek nefeste bitirtmen lazım bize Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Nefesinize elinize ve klavyenize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Bende park yeri bulamayınca önüme gelen herkesi ezcek dövecek gibi oluyorum. Bana da lazım bazen 1 saate yaklaşan beklemelerimde Neyimle sövdürürüm izmir belediyesine ve ayrıca aylarca arabalarını oynatmayan yaşlı mahallelimize Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Abi beni de döv bea... Hıck hıck... Hadi be hacı... Fırk... Caner kardeşimizin işi çıkmış, beni yolladı 1 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 Alemsiniz ya ) facedeydim. ayrı kalmayalım diyorsanız ekleşelim.. ( türkçeye bak be..Ekleşelim..) Bende park yeri bulamayınca önüme gelen herkesi ezcek dövecek gibi oluyorum. Bana da lazım bazen 1 saate yaklaşan beklemelerimde Neyimle sövdürürüm izmir belediyesine ve ayrıca aylarca arabalarını oynatmayan yaşlı mahallelimize Mehmet Ali abi..izmir ve ttrafik ve park yeri... damarıma bastın.. nasıl be o belediyeye.. O 100 m karelik yerlere sıkışan çakma mafyalara.. neyse dur şimdi.. zaten yarın pazartesi sabah başlicaz gene ara babam ara Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Caner Abi sen hoca olaydın iyi üflerdin adama ha 1 Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 8 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2011 Caner Abi sen hoca olaydın iyi üflerdin adama ha Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Caner kardeşimizin işi çıkmış, beni yolladı Gelll!... Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 ben ne yapardım ? 10dk kardeşim derdim gözüm kesmiyorsa sarhoş üç kişiyi(10dak çok aslında ama yazıyı okuyunca 10 dak iyi süre). sonra araca gider mümkün olan en mantıklı aleti ve bir üst modelini alır ki aletlerden kastım bir adet değildir. olayın vahametine göre değişir. bu üç serserinin kan çıkmaz ve kırılmaz yerlerinden başlayarak haşamat ederdim. olduku onlarda da alet vs çıkarsa hemen bir üst modele geçerek olayı büyütürdüm. Babamdan Sabır en büyük erdemdir. Annemden Öl me öldür bir çaresini buluruz. bazen babamı bazen annemi rahmetle anarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Konuya yorumum... : Çarpılırız diye korkmuşlar muhtemelen Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 bunu okuyunca aklıma 2-3 ay önce kadıköyde arabayı park ettiğim yer yüzünden yediğim yumruk geldi aklıma bu araba senin mi dedi evet dedim ve vurdu adam nolduğunu bile anlamadan ... insanlar durduk yere ne kadar çabuk şiddete başvuruyor anlamıyroum.. En güzelini yapmışsınız... Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 Aman Abi bi daha tek dalma 3 kişiye; bana seslen gelirim. 115kg. 190cm boy. Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez 8 Mayıs 2011 Paylaş 8 Mayıs 2011 (düzenlendi) Bu yaşıma kadar ne dayak yedim nede birini dövdüm.. Ne zaman birine çok sinirlensem birine vuracak gibi olsam ilk önce onun çocukları,annesi,babası ailesi aklıma geliyor.. Unutmayalımki herkesin bir annesi,babası,ailesi evinde bekleyeni var.. 8 Mayıs 2011 tarihinde Hasan Arda D tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 her ne kadar beceremesemde Caner Bey bir kez daha en büyük külhanbeyliğin efendilik olduğunu bu yaşadığı olay ile anlattı. Allah ondan razı olsun, hepimizi şerlerden muhafaza buyursun. Yorum bağlantısı
Zafer Şenel 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Sabah sabah iyi geldi, Hepinize teşekkürler... Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Caner Bey, geçmiş olsun... Arkadaşlar tasavvufta şu vardır; yeryüzünde gördüğümüz herşey Allah'ın bir tecellisidir... Caner Bey o kıvama geldiyse bırakın alet edavat kavgaya gitmeyi, baklava börekle bekler düşmanı, kıyamaz... Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 Baklava kısmına girmeyelim isterseniz. onu ben yerim. isterse 1 araba dayak yiyim.. hele su böreği ? Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 (düzenlendi) Yemin ediyorum hayatta 3 şeyi biliyorum ben. 1- işimi, 2- Çömlekte et yemeğini Haftaya gene yapacam. yapmadan öncede çağrı atacam buraya gelen gelsin yesin. yesin bi baksın, vallaha.. sonra yapsın buraya yorumu.. Aaagadaş ( balıkesirlilerin konuşmasına hastayımdır bu arada )... Olur da böyle mi olur. Yumurta bile yapmasını bilmem, ama bu değişik .. Okuyacak olanlara kısadan anlatıyım. Bu izmirde , ağaçları kesip palet yapan değerli müşterilerimden Çam ağacı almıştım. İki el kadar bi tahta yaptım ondan ortası menteşeli açılıp kapanabiliyor. Çam arasına yatırdım eti, boylu boyunca, kapadım sonra.. misler gibi 2 gün .. Çamın kokusu deli ediyor beni .. olduğu gibi ete geçmiş.. Etin o sertliği gitmiş, yumuşamış hafifde sulanmış Sonra kestim o eti küçük küçük, kulak memesi kadar.. zarif zarif .. Kuzu eti zaten.. Koyun eti değil, Kuzu... yemin vermek doğru değil ama vallaha diyorum, bizim kedi ( Minibiş) bile durdu bakakaldı "napıyo bu yine yaa.." diye.. öyle.. Bi soğan almışım beymbeyaz sulu.. Çömlek zaten "avanos" çömleği ki, onun toprak kokusu yapısı falan, emsali yok. varsa da ben görmedim aagadaş. Benim evim anayola yakın sayılır. ufaktanda olsa korna sesleri falan duyarım. Yemek pişerken, Trafiğin sesi kesildi aagadaş.. Artık ne oldu nasıl olduysa, koku mu gitti bilemicem. tırstım bı ara tusunami mi geliyor diye... Bu arada universitede okuken sık sık yaptığım için işin inceliklerini o vakit öğrenmiştim. size küçük bir araştırma sonucunu da söyleyim. Ha bu et yemeğinin içine biraz Tarçın koyarsanız, acaip şekilde motor bozuyor,Tutamıyorsunuz. Artık pistonmu krank mı bilemicem, paso Wc ye gidersiniz.. Bu bilgi sayesinde az marlboro paketi almadım.. ayrıntıları anlatmayım ) Defalarca denedim. helede sonradan katılanların arasında sevmediğim tipler olursa kesin katardım.. Ayva meyvesine hastalık derecesinde bağlı olan bir kardeşim devamlı sıkıntılı olurdu.. 3 sene geldi . Canerim nolur beni bu illetten kurtar diye.. tarçın atardımda huzura ererdi zavallı. Olum ayva yeme derdim, dinlemezdi.. Bu yemeğin içine biraz tereyağ koymasını da bileceksin. en başta daha bişey koymadan, iç yağ ile çömleği yağlayacaksın. ama abartmadan. o yağı da sonra orda kavuracaksın. etin yağı bu tabii. eti yağsız koy sonra içine... kapağında üst kenarını şöyle yağlayacaksın çok az ve tereyağ ile. eğer fırında yapacaksan buna pek lüzüm yok. en az 2 saaat kardeşim ben söyleyim. bekle... ve kendi kendine soğusun. Yemekten sonra 2 saat kimse ellemeyecek seni. Al eline kumandayı , aç lcd yi, izle maçını... İster inanın , ister inanmayın, Ne Borç kalıyor , ne recep kalıyor ne kemal kalıyor, ne eksik işlerin kalıyor ne de bilmem ne.. Kafa Tam sıfır. reset! Dünyaya boş bakıyorsun. Zaten kafası boş olan mutludur - evrensel kural Saçları da kaşları ile birleşiktir. dökmez senin benim gibi Ve de benim favorim adamlardır Herkese iyi geceler dilerim ! Kardeşiniz caner. 9 Mayıs 2011 tarihinde Caner Karde?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Vayyy be. Bu saatte açılacak konu mu şimdi? Uyku tutmaz sabaha kadar artık. Ah ah. Şaka bi yana afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 Okumuyorum ve hemen ctrl w yapıyorum Yorum bağlantısı
Caner Kardeşseven 9 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2011 Vayyy be. Bu saatte açılacak konu mu şimdi? Uyku tutmaz sabaha kadar artık. Ah ah.Şaka bi yana afiyet olsun. haftaya beraber yeriz kardeşim ? , uyu sen... Yorum bağlantısı
Recommended Posts