İ.Göksel Yaman 3 Haziran 2011 Yazar Paylaş 3 Haziran 2011 İlteber maşallah ST gibi hızlısın Abi virus baslandimi birkere hizlica yayiliyor gozun gormuyor birsey baslamak, bitirmenin yarisi deyimi cok dogru bir deyimmis sen daha iyi bilirsin abi:) Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Haziran 2011 Yazar Paylaş 3 Haziran 2011 çok güzel olmuş abi aracın maşallah tesekkur ederim yalcin daha iyileri sizin olsun Yorum bağlantısı
Hakan Karaşahin 3 Haziran 2011 Paylaş 3 Haziran 2011 maşallah çok güzel yapmışsınız aracı allah kazasız belasız binmek nasip etsin :lol2: Yorum bağlantısı
Fatih Ada 3 Haziran 2011 Paylaş 3 Haziran 2011 göksel boluya giderken arabanda çekirdek yiyebilir miyim? hem nazarlık olur kardeşim he ne dersin :lol2: Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Haziran 2011 Yazar Paylaş 3 Haziran 2011 maşallah çok güzel yapmışsınız aracı allah kazasız belasız binmek nasip etsin Teşekkür ederim Hakan, Yaptığımız Alışveriş'ten sonra Üye olmanı istemiştim.Geç oldu ama İyi Oldu Aramıza Hoşgeldin diyelim... göksel boluya giderken arabanda çekirdek yiyebilir miyim? hem nazarlık olur kardeşim he ne dersin Sen Benim Nazarlığı görmedin heralde, Gördüğünde çekirdeğin Kabukları bogazına takılır... demedi deme Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Haziran 2011 Yazar Paylaş 3 Haziran 2011 Hayırlısı olsun kardeşim vayyy Ali Abime bak yaa Gözden ırak olunca, Gönülden'de ırak olunurmuş. Pazar günü suprizini bekliyorum Abi.. Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 3 Haziran 2011 Paylaş 3 Haziran 2011 Gerçekten olmuş maşallah, nerden alındığı fıyat telefon bilgisi rica edebilirmiyim:) İstanbulda sanırsam gerçi geldiğimdede taktırabılırım kargoylada yollattırabılırm. Yayla araba bır bu kadar daha degısecektır emın olabılırsın, yay cidden çok farkedıyor 17 jantlar gozune 18 gibi gozukur:D Ben senın jantları gorup tercıh etmıstım ama benımkıler senden farklıymıs.. Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Ta?k?n 3 Haziran 2011 Paylaş 3 Haziran 2011 çok acemi sorular soracağım, kusuruma bakmayın. ST maşbiyel dediğiniz neresi ve diğerinden farkı nedir. benim araçta varmı. ST.ler nerelere takılır. ben aracıma sadece pasta+cila attırdım, bir demotor koruma. başka birşey yaptırmadım. peki ben neler yapabilirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran 2011 Paylaş 3 Haziran 2011 İki kapının altında bulunan yerdeki çıkıntı. Sonradan takılır, standart focusta orası boştur. Saçtır, St lerde üzerine bu parça yapışıyor (Orjinali kopçalı geçme, sonradan yapılan yapıştırılıyor) Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Ta?k?n 3 Haziran 2011 Paylaş 3 Haziran 2011 valla çağlar bey size ayaklı sözlük demek az bile. "LUGAT" gibisiniz. her bölümdeki sorularıma cevap veriyorsunuz. tşk.ler Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Haziran 2011 Yazar Paylaş 3 Haziran 2011 on numara olmuş abi, Allah nazardan saklasın arada bir oku fiber mi abi ? ne kadara mal oldu, ben parayı yedim işlemler temmuz ilk haftaya kaldı. Teşekkür ederim Mustafa Fiber, Poliüretan karışımı dayanıklı bir malzeme çokta güzel oldu... Gerçekten olmuş maşallah, nerden alındığı fıyat telefon bilgisi rica edebilirmiyim:) İstanbulda sanırsam gerçi geldiğimdede taktırabılırım kargoylada yollattırabılırm.Yayla araba bır bu kadar daha degısecektır emın olabılırsın, yay cidden çok farkedıyor 17 jantlar gozune 18 gibi gozukur:D Ben senın jantları gorup tercıh etmıstım ama benımkıler senden farklıymıs.. Maalesef evet gözünüze bu jantlar güzel görünüyorsa sorun yok, Kalın kollu Silver daha dolgun ve güzel gözüküyor, Gun metal biraz sırıtıyor Maalesef jant konusunda benimle irtibata geçseydiniz yardımcı olurdum. Sem Tuning Mustafa Bey Bugün bir arkadaş daha siparişini verdi. Googlede arama yapıp sitesine ulaşabilirsiniz. İsmimi söyleyin, Yardımcı olacaktır. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Haziran 2011 Yazar Paylaş 4 Haziran 2011 valla çağlar bey size ayaklı sözlük demek az bile. "LUGAT" gibisiniz. her bölümdeki sorularıma cevap veriyorsunuz. tşk.ler Ama Eksik Bilgi vermiş Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Haziran 2011 Paylaş 4 Haziran 2011 Harika olmuş Göksel kardeşim acaba nerde ve kaça yaptırdığınıda yazabilirmisin birdemontaj olayı basitmidir kargolatsak burda takabilirlermi sanırım boyalı geliyor bilgi verebilirsen sevinirim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Haziran 2011 Yazar Paylaş 4 Haziran 2011 Harika olmuş Göksel kardeşim acaba nerde ve kaça yaptırdığınıda yazabilirmisin birdemontaj olayı basitmidir kargolatsak burda takabilirlermi sanırım boyalı geliyor bilgi verebilirsen sevinirim Teşekkür Ederim. boyalı bir şekilde montaj dahil, eş dost kampanyasından yararlanıp 150tl.ye yaptırdım Montajı çok basit berlirli yerlerinde geçmeleri var diğer kısımlara ise silikon sıkılarak sabitleştiriliyor toplam 10dk. sürüyor. Baştan söyleseydiniz eğer yaptırıp Bolu'ya getirip takardık Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Haziran 2011 Yazar Paylaş 9 Haziran 2011 (düzenlendi) Resimler İçin Fatih Ada'ya Ve Eray Abi'ye çok Teşekkür ederiz... 9 Haziran 2011 tarihinde ?.G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Haziran 2011 Yazar Paylaş 9 Haziran 2011 Eyvallah Kardeşim Hepimiz için sadece Otomobiller değil Ayrı Ayrı bir Nazar... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Haziran 2011 Yazar Paylaş 9 Haziran 2011 Harikayız Sıra sende Can Kardeşim TDCI RS için Güncel Fotoları bekliyoruz Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Haziran 2011 Yazar Paylaş 9 Haziran 2011 EE özledim sizi ne zaman buluşuyoruz.... 1 temmuz Çanakkale'de İnşallah, sonrasında Ankara ekibi olarak Ağustos sonu yada Eylül Başı İstanbul Ziyaretinizde Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Haziran 2011 Yazar Paylaş 9 Haziran 2011 Kardeşim Yılan gibi olmuş makine Resimde 5cm İyi duruyorda yolda 3.5cm daha iyi gibi teşekkür ederim Cihan eline sağlık İlteber acilen şu arabaya bi yay tak ya.... Cihan ne güzel yapmış bak... Ustalığını konuşturmuş gene.. Aynen kardeşim Cihan'ın ustalığına laf yok. 3.5 vogtland diesel için şuan piyasada yay yok. Beklemedeyiz... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Haziran 2011 Yazar Paylaş 9 Haziran 2011 Ankarada bulursan haberim olsun..Özen ticarete baktınmı..? Baktım kardeşim onlardada yok, Bırak dağıtım şirketi extreme tuning'te bile yok 2 ayı bulur dedi... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 9 Haziran 2011 Paylaş 9 Haziran 2011 Kardeşim Yılan gibi olmuş makine Resimde 5cm İyi duruyorda yolda 3.5cm daha iyi gibi teşekkür ederim Cihan eline sağlık Rica ederim abicim. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Haziran 2011 Paylaş 9 Haziran 2011 (düzenlendi) 3,5 az be. Cihan eline sağlık harika olmuş. İlteber abi maşallahı var delikanlının 9 Haziran 2011 tarihinde Semih ?zgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts