İçeriğe Yönlendir

Focus Strend'im (34 Yc 1377 )

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

İ.Göksel Yaman

Kardeşim inan Anlık heyecan'ım ile düşünemedim. Ama Gerçekten Çok şık oldu. Bileydim Arabayı aldığım ilk günü yaptırırdım. Aracı çok daha kaslı, geniş ve yere yakın gösteriyor. Düşünen arkadaşlarlara şiddetle tavsiye ediyorum...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Ve Sonunda uzun zamandır düşündüğüm ST Marspiellerimede kavuştum, ST yolunda 1 Adım kaldı...

92845882.jpg

98278509.jpg

5053029.jpg

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Resimler hep sağdan soldan yokmu:) hayırlı olsun güle güle kullan işallah.

Sol taraf Gölgede kalıyordu Kardeşim :nazar:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Kardeşim çok çok güzel olmuş iyi günlerde kullan inşallah.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)
Güzel gözüküyor, fiber mi bu?

Teşekkür ederim Çağlar abi Sence :nazar:

Mustafacığımı arayıp tebrik etmeliyim Çok iyi bir kalıp + çok iyi bir montaj Nee Arka TAMPONDAN önce YAYMI alıcan :nazar: İlteber Heyecandan Bugece Arabada Uyuma he Boyun ve Bel ağrısı yapar + Çiziklerin Kapanmasına faydası oldumu hiç şimdi Aklıma geldi tam uç bölüme yakın gibi hayalledim.

Kalıp çok güzel ama Montaj biraz sıkıntılı oldu Kardeşim, Anlatırım çizikler Maalesef kapanmadı çünkü daha yukarılarda kalıyor, iç geçirmedimde değil, Ulan Biraz Daha aşağı yapamadınmı diye :nazar:

Maşallah :)

On numara olmuş kardeşim güle güle kullan...Arka tampon kaldı herhalde...:good1:

Eyvallah Kardeşim Sen 10 numara olmuş diyosan olay Bitmiştir :nazar: Aynen son 1 adım :nazar:

Kardeşim çok çok güzel olmuş iyi günlerde kullan inşallah.

Amin Kardeşim Darısı Başına İnşallah...

tarihinde ?.G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Montaj İçin araç üzerinde alıştırma yapmışlar ama güzelde olmuş bence BEBEK gibi duruyor Ama Şu kafam Lastikle Çamurluk arasına girmese iyi olur Kardeşim Arka tampon seneye bile takılsa Araç Basılmalı diyorum .

Uzun Zamandır Böyle bir siparişin gelmemesinden dolayı biraz acemilikleri vardı. Aslında yapamadılar, Ben yaptım diyebilirim :) İlk taktıklarında ön taraf sıkıca geçti ama arka taraf tam oturmadı, sonrasında Vida ile referans biryer belirleyip her iki taraftan ilk önce arka tarafı oturturup, sonradan kastırarak ön tarafı ve ortaları otutturduk. Ama İnan İşcilikleri çok iyiyimiş montaj hariç :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Göksel abi tek eksiğin yay 5cm lik iyi olur çok güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Eski Elemanı Apo gitmeseydi Sorun olmazdı Yenilerde öğrenicek Müdür .

:good1:

goksel abi tek eksigin yay 5cm lik iyi olur cok guzel olmus

5cm. bozar beni Kasamam İstanbul yollarında kendimi arada bir Can'ın arabası kullanıyım diyorum kan ter içinde kaldığım halde bütün çukurları dolduruyorum :nazar: 3.5 kafidir. Uğur Bu arada Bolu'ya giderken Bendesin :wub:

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Güle güle kullan Göksel. :nazar:

Eyvallah Zafer Senide en kısa Zamanda Focus'la görmek istiyoruz en ST sinden :good1:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
:good1:

5cm. bozar beni Kasamam İstanbul yollarında kendimi arada bir Can'ın arabası kullanıyım diyorum kan ter içinde kaldığım halde bütün çukurları dolduruyorum :nazar: 3.5 kafidir. Uğur Bu arada Bolu'ya giderken Bendesin :good1:

İnşallah Göksel abi iki kişi daha olursa yanımda 3,5 cm lik etkiyi veririz :good1::wub: :lol:

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

Süper olmuş güle güle kullan :):( çok cici oluyor bu araba gitgide...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Süper olmuş güle güle kullan :):( çok cici oluyor bu araba gitgide...

Beyaz Focus Bulamadığıma hala pişmanım. Tüm İstanbul ve Trakya Bayilerini gezdim Anıl 2 Ay zaman vermişlerdi, Bekliyemedim. İnan Beyaz İnci olsaydı daha cici olacaktı. Şu yaptıklarımın yanında

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Fotolarda hata belli olmuyor...

Canlı canlı Boluda bakacaz artık...:)

Digital Fotoğraf Makinem tam bozulacağı günü buldu. 3.2 Mp. Kameraya talim etmek zorunda kaldım kardeşim...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
EE Boluda neyle çekecez fotoları....:(

Fatih Ada Professionel Makinesini getirecek kardeşim. Merak Etme :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...