İ.Göksel Yaman 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 maşallah abi guzel olmus bide su plakayı takmasan daha iyi olurdu bide sanki resimden dogru ufaktan biraz ton farkı gibi duruyomus gibi geldi aslında onu çok düşündüm uğur ilk polis çevirmesinde çek sağa 62tl makbuzla beraber evime gönderirler evet ton farkı var. sonuçta taze boya ve plastik aksam. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 aynen sorun olmaz abi yeni boyalı derdin saka bi yana polis i gordun mu koyardın cama Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 Maaşallah çok güzel oldu,Allah nazarlardan korusun. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2011 Maaşallah çok güzel oldu,Allah nazarlardan korusun. Amin abicim darısı başına Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 maşallah gercekten guzel olmuş, st logolarını nerden temın ettınız öğrenebilirmiyim,sahibindende satan biri var gerçi ama:) birde ön tamponun fıyatını merak ettim, marşpiyelleri yeşil focustaki gibi yaptırıcaz gibi duruyor, orjinal gibi olmuş gerçi görmek lazım genede.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2011 maşallah gercekten guzel olmuş, st logolarını nerden temın ettınız öğrenebilirmiyim,sahibindende satan biri var gerçi ama:) birde ön tamponun fıyatını merak ettim, marşpiyelleri yeşil focustaki gibi yaptırıcaz gibi duruyor, orjinal gibi olmuş gerçi görmek lazım genede.. ST logoları Ankara akgür ticaretten Erkan Uludağ arkadaşımız aldı kargoladı sağolsun. ön tampon ford astarlı şekilde 850tl marspielleri yeşil focustaki gibi yaptıramassanız tek kapı ile 5 kapı arasında fark var ama piyasada yapılıyor 200 tl. ye orjinal ST marspieli 550 tl. Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 24 Mayıs 2011 Paylaş 24 Mayıs 2011 ST logoları Ankara akgür ticaretten Erkan Uludağ arkadaşımız aldı kargoladı sağolsun. ön tampon ford astarlı şekilde 850tl marspielleri yeşil focustaki gibi yaptıramassanız tek kapı ile 5 kapı arasında fark var ama piyasada yapılıyor 200 tl. ye orjinal ST marspieli 550 tl. tesekkürler. +1 Erkan Uludağ'a Sonsuz Sevgiler ve teşekkürler . Sem tuning Mustafa Abide 4 Kapı st Maşbiel takımı fiber olarak mevcut bilginize . Acaba herhangi bir arabada hazır varmıdır, görme imkanımız olabilirmiki? Ben bi arıyım olmadı orayı, Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2011 Çok güzel olmuş güle güle kullanın tesekkurler st marspiellerin'de siparisini dun itibariyle verdim.haftaya takilmis sekilde resimleri paylasirim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2011 hayırlı olsun abi,fiberglass'mı, plastik mi ? ve uygun görürsen tabi ki maliyeti ? mustafa otokoç ile çalışan müşterilerin özel olarak istediği eklentileri yapan bir firma'ya yaptırıyorum. senin adaşın fiyat için çok güzel bir rakam aldım. konuşuruz... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Mayıs 2011 Paylaş 26 Mayıs 2011 Hayırlı olsun İlteber,Ankara dan mı yoksa burada mı bir de boyalı mı verecek? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 26 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2011 Hayırlı olsun İlteber,Ankara dan mı yoksa burada mı bir de boyalı mı verecek? İstanbul'dan boyalı bir şekilde hazır gelecek Abi. Montajıda kendileri yapacak 2 yıl'da garanti verdiler. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 İlteber çok güzel olmuş kardeşim hayırlı günlerde güle güle kullanmak nasip olsun Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 İlteber çok güzel olmuş kardeşim hayırlı günlerde güle güle kullanmak nasip olsun sukur kavusturana cok tesekkur ederim mehmet abim senin yolunda emin adimlarla ilerliyoruz. Zehiri kaptik senden Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 Ağa sen Zehiri Ufak dozda al 1 Tampon taktın 2 tane A harfi yaptılar aman haa Acele yok sorma kardesim inan butun hevesim biranda kayboldu. Inan o gordugun gunden beri marsa basmadim. Yatiyor otopakta gidip bakmiyorum bile Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 Ağa sen Zehiri Ufak dozda al 1 Tampon taktın 2 tane A harfi yaptılar aman haa Acele yok sorma kardesim inan butun hevesim biranda kayboldu. Inan o gordugun gunden beri marsa basmadim. Yatiyor otopakta gidip bakmiyorum bile Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Mayıs 2011 Paylaş 27 Mayıs 2011 güzel olmuş. allah ağız tadı ile binmeyi nasip eylesin.çamurluk üzerindeki logoları nerden temin ettiniz . Bende arıyorum yardımcı olursanız sevinirim..... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 güzel olmuş. allah ağız tadı ile binmeyi nasip eylesin.çamurluk üzerindeki logoları nerden temin ettiniz . Bende arıyorum yardımcı olursanız sevinirim..... Bulunması gerçekten zor bir parça Ebay'da dahil bulamadım. Özel sipariş ile Ford yedek parça satışı yapan bir yerden Rica edip getittirdim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 Adedi 70 TL olması lazım EFE ford'da mevcut bilginize internet Üzerinden telefonlarına ulaşabilirsiniz . sadece sağ çamurluk logosu mevcut sol tarafı yok Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 Hadi yaa geçen gün Bulmuşlardı 1 tane odamo sağ çıktı acaba ? arayıp sormak lazım yinede geçen hafta sadece sağ takım vardı sonradan getirmişse eğer bilemem tabikide sormakta fayda var. bahsettiğimiz yer Maslak sanayide Efe Oto Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2011 +1 Senden değerlimi kardeşim sıkma canını daha... Allah beterinden saklasın.. Marşpiyelleri çok merak ettim. Valla kardeşim Bende çok merak ediyorum... Allah kısmet ederse 05 Haziran Pazar günü Canlı Canlı görürsün Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 29 Mayıs 2011 Paylaş 29 Mayıs 2011 Hayırlı uğurlu olsun marşpiyeller, çok merak ediyorum bende, fotoları bekliyoruz. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Haziran 2011 Yazar Paylaş 1 Haziran 2011 Hayırlı uğurlu olsun marşpiyeller, çok merak ediyorum bende, fotoları bekliyoruz. Akşama bir teslik olmassa fotoları paylaşıcam Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Haziran 2011 Yazar Paylaş 1 Haziran 2011 Gerçekten Mükemmel oldu Ama resim çekmek aklıma geldiğinde iş işten geçmişti çoktan Karanlık Çökmüştü Artık Yarına kaldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts