Guest G 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Hayırlı olsun ilteber artık geçebilirsin beni tampon farkı ile:P Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Hayırlı olsun çok yakışmış allah tamamına erdirsin :lol: Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Ellerinize sağlık, harika olmuş, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 Tamponda yakışmış rs olma yolunu yarıladınız oktay abi biz RS ci değil ST ciyiz Ellerinize sağlık, harika olmuş, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah Teşekkür ederim Amin hepimiz için Hayırlı olsun ilteber artık geçebilirsin beni tampon farkı ile:P Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 Hayırlı olsun ilteber,harika olmuş,yalnız başka fotoğraflarınıda bekliyorum professionel makine ile çekilen resimleri en yakın tarihte halledicem. Zaman bulamadığımızdan sağda,s olda 3.2 m.p ile çekilmiş resimlerle idare ediyoruz :lol2: Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 İlteber çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 Dikkatli Araç kullanmak çok güzeldir,Siz dikkat etsenizde emin olun dikkatsiz biri sizi bulup aracınıza çarpabilir veya Kafası dalgındır sorunu vardır vs bu tip konuları göz önünde bulundururak Bütçenizi yoran ekipmanlar olan ST aksesuarlarını %99 kaskoya işletinki İlerleyen günlerde oluşabilecek olumsuzluklar sizin umrunuzda olmasın .Alkollü araç kullanmayalım ,Uykusuz araç kullanmayalım gerisi sorun değil değil , 2 bira atayım sahilde turliyim diyen Tüm arkadaşlarımızı uyaralımki Tamponlarımız ve Kendimiz sağlam kalalım Arkadaşlar . Can bide senin haberin yok tampona yakınken yere düşen tornavidalara çok bulaşmayın bırakın düşsünler sonra benim ki tamponu 3-4 cm çizmeyin Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 İlteber çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.. teşekkür ederim abi Amin Cümlemize Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Mayıs 2011 Paylaş 18 Mayıs 2011 arabalarınız birertane nazar boncuğu yapıştırmayı unutmayın, denk gelirse foruma komple alacağım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2011 arabalarınız birertane nazar boncuğu yapıştırmayı unutmayın, denk gelirse foruma komple alacağım abicim aldığım günden beri vites topuzunda duruyor. vazgeçemediğim tek aksesuar Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Mayıs 2011 Paylaş 19 Mayıs 2011 şık olmuş ama benim araba gibi yüksek kalmış...... dikkat dikkat difüzör aranıyor.... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 19 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 19 Mayıs 2011 İlteber resimler nerde koy artık Gökhan sayfanın en başında resimler sayfanın sonuna bakma bizim karaoğlan çok kıskandı kardeşini aman nazar değmesin :nazar: Amin Mustafa darısı başına Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2011 ST çamurluk logolarımdan sonra ön ve arka ST logolarımada kavuştum. sağolsun Erkan Uludağ kardeşimiz ilgilendi. Şuan Süha Demirtaşın elinde logolar beraber taktıktan sonra resimleri gece paylaşırım... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 Ağa benim Logomuda Saklayın Hafta sonu senden alırım bir şekilde takarız focusuma sonunda logom kurtuldu heralde Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2011 ST logolarını maalesef takamadım. panjuru söküp sağlam birşey yapmak gerekiyor çift taraflı bant çok zayıf kalıyor. Can sen RS logosunu nasıl yapmıştın panjura ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Mayıs 2011 Paylaş 20 Mayıs 2011 Yok abi Fazla Logo Göz çıkarmaz Arkayada onu yapıştırıcam sen arkaya logo bulana kadar görüşmüyelim Can Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2011 sen arkaya logo bulana kadar görüşmüyelim Can :lol: Lokman abi İstediğin bir logomu var yoksa Ben hallederim :lol2: Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 ST Logo uygulamasını bugün yapabildik. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 Maşallah harika olmuş ilteber,güle güle kullan Teşekkürler Onur. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 Maşşallah kardeşim logolarla beraber on numara olmuş...Kazasız belasız kullan inşallah... Amin kardeşim Bugün ST logoların yolda insanlar üzerinde bir baskı yaptığını hissettim. Logoyu gören geliyor Ama hakkını verdim. Allah senin yardımcın olsun Yorum bağlantısı
Semih İzgi 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 Harika olmuş abicim aracın havasını değiştirmiş. İnsanların dikkatini çekiyor kesinlikle Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 Harika olmuş abicim aracın havasını değiştirmiş. İnsanların dikkatini çekiyor kesinlikle Teşekkürler semihcim eh biraz ST spoiler'in Bagaj açıkken çıkan gerçek çizgiside bu şekilde ; Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2011 Maşallah, çok yakışmış. teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Mayıs 2011 Paylaş 21 Mayıs 2011 maşallah abi guzel olmus bide su plakayı takmasan daha iyi olurdu bide sanki resimden dogru ufaktan biraz ton farkı gibi duruyomus gibi geldi Yorum bağlantısı
Recommended Posts