İ.Göksel Yaman 31 Mart 2011 Yazar Paylaş 31 Mart 2011 Tam ortaya değil gizli bir yere dedim abi torpitonun içine atalım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Nisan 2011 Yazar Paylaş 1 Nisan 2011 Çok güzel maaşallah. Güle güle kullan. Allah nazarlardan saklasın. teşekkür ederim zafer abi inşallah senin profilin altında 95 şahin yerine şöyle yüksek model Focus görürüz en kısa zamanda Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 Amin Göksel inşallah yav Allah bana da nasip etsin sağolasın. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 İlteber ne demek her zaman yardımcı olmaya çalışırım.. sağolasın serhat abi daha işimiz çok seninle Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 Bir tek kapı 2006 ST (Yarım ST) bir 4 kapı 2010 ST (çeyrek ST) E birde EFSANE TDCİ RS imizle güzel resim çalışması yapalım Süha halleder kadam bir bahar gelsin çiçekler, böcekler çıksın meydana papatyalar açsın.bende bu zamana kadar difizör ve marspielleride alırım.sonra ortak bir resim çalışması yaparız Maşallahı var yanıyor yanıyor. Kankam kazasız belasız inşallah çok tatlı duruyor valla. eyvallah onurum sanada OPC yaparız artık Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Nisan 2011 Yazar Paylaş 2 Nisan 2011 Ozamana Kadar emin ol Bugun yapılan baskılar ile Süha arka tampon ve maşbielleride takmış olur 1 adet ful st miz olur 1 adet yarım st miz olur bide rs miz ohh mal boncuk boncuk Sonuçmu KIRRRRRR KIIIIRRR spec . marspieller için sühayla anlaştık beraber gidicez aynı anda taktırmaya Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 24 Nisan 2011 Paylaş 24 Nisan 2011 merhabalar, jantlar cok guzel olmuş, nerden ve ne kadara temın ettıgınızı sorabilirmiyim? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 Hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız binmeni diliyorum. Yakışıklı focus. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 Hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız binmeni diliyorum. Yakışıklı focus. Birazda sakin kullansın abi, birde arka sis farlarını kapasın Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2011 Paylaş 10 Mayıs 2011 Birazda sakin kullansın abi, birde arka sis farlarını kapasın Kes cezasını şikayet etme.Yada forumca keselim cezayı. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 10 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2011 Birazda sakin kullansın abi, birde arka sis farlarını kapasın merak etme sen geri vites lambasıda sis olacak yakında o zaman ne yapıcaksın merhabalar, jantlar cok guzel olmuş, nerden ve ne kadara temın ettıgınızı sorabilirmiyim? 800tl uzun zamndır aradığım bir janttı piyasadaki ST jantı diye satılan jantlara kesinlikle aldanmayın kolları geniş ve radüslü olması gerekiyor. JAWS ın ürünüdür.tavsiye ederim.toplamda 205x50x17 lastiklerle beraber 1.500 tl ye mal oldu. Hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız binmeni diliyorum. Yakışıklı focus. teşekkür ederim oktay abi senin beğenmem ayrı bir zevk oldu benim için Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2011 ST Çamurluk Logolarıma sonunda kavuştum... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 goksel abi yakısmısta tek eksigin kalmıs o da st kit Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 Hayırlı olsun kardeş. SEn bunları taktığına göre asıl malzeme alınmış Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2011 Hayırlı olsun kardeş. SEn bunları taktığına göre asıl malzeme alınmış kaçarmı kardeşim canlı canlı Göksel çok şık olmuş,hatta küçük bir ayrıntı olmasına rağmen,arabanın güzelliğine güzellik katmış diyebilirim teşekkür ederim onur küçük bir ayrıntı ama büyük para goksel abi yakısmısta tek eksigin kalmıs o da st kit çarşambanın gelişi pazartesinden belli olur uğur şşşştt çaktırma Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 Adım adım st çıkıyor desenize.Bu arada bir soru sormak istiyorum ama ön ızgara ve tampondaki ızgarayı st de olan gibi değiştirme sansımız varmı sadece onları Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2011 (düzenlendi) Adım adım st çıkıyor desenize.Bu arada bir soru sormak istiyorum ama ön ızgara ve tampondaki ızgarayı st de olan gibi değiştirme sansımız varmı sadece onları ön ızgara uyar, tampon farklı olduğu için kesinlikle uymaz. böyle bir şey düşünüyorsanız hazır plastikler satılıyor hepsiburada.com kesip biçip kendiniz yapabilirsiniz 16 Mayıs 2011 tarihinde ?.G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 ön ızgara uyar, tampon farklı olduğu için kesinlikle uymaz. böyle bir şey düşünüyorsanız hazır plastikler satılıyor hepsiburada.com kesip biçip kendiniz yapabilirsiniz st deki ızgara yapısı çok hoşuma gidiyor e şuanda kit alma şansım olmadığı için böyle bir uygulama olsa nasıl olur diye düşündüm ama.tamponla uyumlu olmazsa da garip durur sanki.Bütün parayı arabaya gömünce extralar için para kalmadı Neyse konunuzu dağıtmayayım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2011 st deki ızgara yapısı çok hoşuma gidiyor e şuanda kit alma şansım olmadığı için böyle bir uygulama olsa nasıl olur diye düşündüm ama.tamponla uyumlu olmazsa da garip durur sanki.Bütün parayı arabaya gömünce extralar için para kalmadı Neyse konunuzu dağıtmayayım Akan bey benim gibi sabırlı olmanız gerekiyor 2 yıl sonra ancak para ayırabilmeye başladım. düşünün saç jantlarla ve kapaklarla 1.5 yıl gezdim çin işkencesi gibiydi Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 Akan bey benim gibi sabırlı olmanız gerekiyor 2 yıl sonra ancak para ayırabilmeye başladım. düşünün saç jantlarla ve kapaklarla 1.5 yıl gezdim çin işkencesi gibiydi Valla sormayın şöyle düşünüyorumda yapacak o kadar çok şey varki hangisine para ayıracağımı şaşırdım.Allahtan aracım titanyumda jantlarım idare ediyor ama ilk aklımdakiler zenon 17 jant ve yay.Birde özümde merakım olan detaılıng olayı var biraz da parayı o tarafa yatırıyorum şu anda yakında komple bir fotoroman yayınlayacağım zaten. sizinde çok eksiğiniz kalmamış 10- 15 kalem falan . şaka biryana tabiki zamanla ama arcınız şu haliyle bile çok güzel kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 Çok güzel bir st daha geliyor Maaşallah rengi de çok güzel.İlteber ev neredeydi st çıkartmaların fiyatını duyunca seninkini çalıp satasım geldi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2011 Çok güzel bir st daha geliyor Maaşallah rengi de çok güzel.İlteber ev neredeydi st çıkartmaların fiyatını duyunca seninkini çalıp satasım geldi Valla sormayın şöyle düşünüyorumda yapacak o kadar çok şey varki hangisine para ayıracağımı şaşırdım.Allahtan aracım titanyumda jantlarım idare ediyor ama ilk aklımdakiler zenon 17 jant ve yay.Birde özümde merakım olan detaılıng olayı var biraz da parayı o tarafa yatırıyorum şu anda yakında komple bir fotoroman yayınlayacağım zaten.sizinde çok eksiğiniz kalmamış 10- 15 kalem falan . şaka biryana tabiki zamanla ama arcınız şu haliyle bile çok güzel kazasız belasız inşallah yok çok fazla teferruata kesinlikle girmem ST marspiel ve ST arka tampon'um kaldı. Çift Çıkış Egsozdan sonra noktayı koyucam...Teşekkür ederim İnşallah yakın zamanda sizde başlarsanız Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 bende sadece ST marspiel mi taksam çokmu kötü olurki sırıtırmı acaba Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Mayıs 2011 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2011 bende sadece ST marspiel mi taksam çokmu kötü olurki sırıtırmı acaba yok neden sırıtsın aracınızı daha kaslı gösterecektir emin olun Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Mayıs 2011 Paylaş 16 Mayıs 2011 yok neden sırıtsın aracınızı daha kaslı gösterecektir emin olun Peki bu ST marspiel sadece yanlar içinmi yoksa ön arka içinde ekleri varmı.yoksa tamponlarınmı değişmesi gerekiyor.ve fiyat nasıl acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts