Çağlar Bayur 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Böyle yılanları boy boy çekip koyuyonuz buralara. Aklımız gidiyor kardeşim. Ahlakımı bozup banada bişeler aldıracaksınız en sonunda Dün aynı janttan Lastik servisimde gördüm, Honda'ya uyarmı dedim. Adamın dediği; Önce adam gibi aracını al sonra jant alırsın ...( Lastikçe tanıdık ) Yorum bağlantısı
Fatih Ada 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Cok guzel oldu Ilteberım dahada guzel yapıcaksın STdcı 'nı masallah kanka masallah Mal boncuk. mal boncuk ne Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Mart 2011 Yazar Paylaş 30 Mart 2011 Kardeşim görenlerin dönüp bir daha baktığı güzellikte bir araca sahipsin, bir yerine nazarlık tak İyi günlerde kazasız belasız ve cezasız kullanman dileği ile. Bugün satıyorum desen 3 güne satılır diye düşünüyorum ayrıcada o kadar albenisi var. Jant kapak spec. nerde şimdiki hali nerde kardeşim benim darısı senin başına inşallah. senin aracın rengi daha albenili daha güzel şeyler yapıcaz senin araca nede olsa tek kapı ST ruhu daha belirgin olucak mal boncuk ne Kendi aramızda Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Çok tatlı olmuş. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 İlteber çok güzel olmuş güle güle kullan ama yan marşpiyeller eklenince çok güzel olacak bence.. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Bide yaylandın mı tam olur her halde.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Mart 2011 Yazar Paylaş 30 Mart 2011 Valla mahalleye her girişimde kendi aracımla beraber kontrol ederim sağını solunu. Bu hafta sonu biraz şassızlık oldu açıkçası. Acale işe şeytan karıştı meselesi. Arabaları yıkattım , sonra inşaata gittik , arada bir de paspaslar yenilenmiş. Bu araba mahalleye de sana da çok yakıştı. Ama turuncuya kaplatman lazım. teşekkür ederim kardeşim bilirsin kardeşimden ayırt etmem seni. senin canın sağolsun şimdi bir arabayı verdik yıkat diye getirdiğinde eski hali daha temizdi 2 hafta aradığım focus uyumlu paspaslarım yerine palio paspasları geldi.şimdi bunun için kalbinmi kıralım.Bir ara büfeye uğrarız hallederiz palio paspaslı tek st :) kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,çok güzel bitek lastikleri hiç hoşuma gitmedi,desenleride iğrenç zaten, bence değiştirmelisin o lastikleri,zarar etme diye ben alırım senden onları Amin kardeşim umarım birgün sedandan vazgeçip doğru yolu bulursun sen 17jantları hele bir al anlaşırız Oooo 10 numara olmuş, renkli resimler süper, kim çekti acaba ? Güle güle kullan kazasız belasız Birde içinde motor olsaymış da yürüseymiş Ben bunu GP ile ne yaparım biliyorsun değil mi eyvallah ali abicim senin anılın ve fatihin sanat eseri daha birçok resim var. içlerinden seçebilmek için bayağı mücadele ettim. elinize sağlık baskılara dayanamayıp arabanızla ilgili konu açmışsınız.. Yoğun bir baskı vardı evet sadece yaptığım ıvır zıvır şeyler ve jant için konu açmak istememiştim ama Spoilerden sonra farz oldu üstüme Cıks canlısı daha güzel gözüküyor, bu güzellik karşısında, resmi çekenin elleri titremiş herhalde..... Silverstone ları nereden buldun, kötü arkadaşlar edinmişsin Bende diyorum çağlar abi neden yorum yapmadı diye şimdi gördüm Çok sağol abi senin beğenmen ayrı bir sevinç kaynağı oluşturdu.sen herşeyi beğenmessin öyle seçicisin Abi mutlaka denemeni tavsiye ederim silverstone evol8 özellikle seat cupranın üzerinde.Bir insanın sürüş kimliğini bu kadar mı değiştirir bir lastik hele girdiğin sert virajlardaki o rallyvari sesi yokmu off off diyorum Böyle yılanları boy boy çekip koyuyonuz buralara. Aklımız gidiyor kardeşim. Ahlakımı bozup banada bişeler aldıracaksınız en sonunda Dün aynı janttan Lastik servisimde gördüm, Honda'ya uyarmı dedim. Adamın dediği; Önce adam gibi aracını al sonra jant alırsın ...( Lastikçe tanıdık ) servet abim yaa sana harbiden diyorum şöyle fırtınagri makyajlı kasa focus acaip yakışır. Bak lastikçi abimize boşuna konuşmamız usta haklı İltaberim, Gökselim, Yamanım..Jantlar hiç olmamış. Bu jantlar tam gri renk sanrooflu vede arkası kampanalı giha jantı..(16" ama) Çok beğendim, güle güle kullan kardeşim.. teşekkür ederim cavit ağam merak etme bu jantların 16" sanada aldırcam bakınız lokman ceritlioğlunun C-Max ine Çok güzel olmuş maşallah :nazar: Yayla tamamlanırsa daha da güzel bir görüntü olur gibi Eyvallah can sırada yayda var İlteber çok güzel olmuş güle güle kullan ama yan marşpiyeller eklenince çok güzel olacak bence.. Teşekkür ederim serhat abi Spoiler takılırken bayağı rahatsız ettim seni idare et seninde emeğin var bu hale gelmesinde.Yay işi için ayrıca rahatsız edicem seni Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Mart 2011 Yazar Paylaş 30 Mart 2011 Kardeşim Kocaman Maşşallah Kazasız belasız kullan inşallah,Ankaraya gelde ıslatalım şunu:P Acilen yay istiyor Göksel duruşu dahada bi güzel olur... ben Ankaraya gelme hakkımı doldurdum iadeyi ziyaret için sizleri bekliyoruz gelince ıslatırız kardeşim merak etme Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Çok tatlı olmuş aracınız.Güle güle binin. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Mart 2011 Yazar Paylaş 31 Mart 2011 Çok tatlı olmuş aracınız.Güle güle binin. Teşekkür ederim mehmet bey Hayırlı olsun ilteber güle güle kullan ama dedğim 17 inç jantları alsan daha güzel olucaklardı eminimki:) gökhan konu açtım bu jantlar daha çok oy potansiyeli sağladı ne yapayım Yorum bağlantısı
Osman Kurt 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 jant, lastik neyse de body kit falan bana abartı geliyor. Türkiye de ciddi kullanım zorluğuna sebebiyet veriyor. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Mart 2011 Yazar Paylaş 31 Mart 2011 jant, lastik neyse de body kit falan bana abartı geliyor. Türkiye de ciddi kullanım zorluğuna sebebiyet veriyor. aynen katılıyorum ama oem olunca bir sıkıntı vermiyor Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 İlteber ne demek her zaman yardımcı olmaya çalışırım.. Yorum bağlantısı
Onur Demir 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Ahh İlteber Ahh gittin yine aldın şu jantlardan Güle güle kullan. Maşallahı var Strendin Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 maşallah nazarlık tak Göksel kulak ardı etme bak bunu ... bak bana nazar değdi toplantıdan sonra iett otobusu imza attı tampona... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 maşallah nazarlık tak Göksel kulak ardı etme bak bunu ... bak bana nazar değdi toplantıdan sonra iett otobusu imza attı tampona... Hoppala. Geçmiş olsun Anıl. Varmı hasar ? İlteber Süha benim Otomobil düşüncemi biliyor. İnşallah vakti gelecek. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 maşallah nazarlık tak Göksel kulak ardı etme bak bunu ... bak bana nazar değdi toplantıdan sonra iett otobusu imza attı tampona... Hayırdır kardeşim nedir durum ? Hoppala. Geçmiş olsun Anıl. Varmı hasar ?İlteber Süha benim Otomobil düşüncemi biliyor. İnşallah vakti gelecek. Servet abi 1 hafta daha bekle ondan sonra sat bana diyeceksin aracı Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Hoppala. Geçmiş olsun Anıl. Varmı hasar ?İlteber Süha benim Otomobil düşüncemi biliyor. İnşallah vakti gelecek. var abi biraz tamponda far milimetreyle kurtuldu ona şükrediyorum olucak napalım cana gelmesinde randevu aldım cumartesi bırakacağım arabayı ... Hayırdır kardeşim nedir durum ? Servet abi 1 hafta daha bekle ondan sonra sat bana diyeceksin aracı iett tamponu alıp götürüyordu süha sorma zor kurtardım aman sende tez vakitte tak nazarlığını ... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Servet abi 1 hafta daha bekle ondan sonra sat bana diyeceksin aracı Ama buna bel altından vurma denir. Örgütlenip aklımı alacaksınız yani Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 var abi biraz tamponda far milimetreyle kurtuldu ona şükrediyorum olucak napalım cana gelmesinde randevu aldım cumartesi bırakacağım arabayı ...iett tamponu alıp götürüyordu süha sorma zor kurtardım aman sende tez vakitte tak nazarlığını ... anıl büyük geçmiş olsun allah beterlerinden saklasın inşallah Ama buna bel altından vurma denir. Örgütlenip aklımı alacaksınız yani abi allah en kısa sürede nasip etsin inşallah güzelinden bir tane focus. En RS' sinden Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Çok güzel maaşallah. Güle güle kullan. Allah nazarlardan saklasın. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 31 Mart 2011 Yazar Paylaş 31 Mart 2011 :lol2: Gizli bir yerine lık tak. Adnan abi vites topuzunda asılı duruyor Ahh İlteber Ahh gittin yine aldın şu jantlardan Güle güle kullan. Maşallahı var Strendin valla onurum o jantlarda çok hoştu focusa takan sayılı kişilerden olacaktım.o jantıda çok istedim ama Türkiyede sadece biryerde bulabildim.yarın birgün jantı yamultsak,kırsak Allah korusun kaza bela olsa devamlılığı olan istediğimde bulabileceğim bir jant değildi.ayrıca oy potansiyeli daha fazla idi öteki janttan Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 Adnan abi vites topuzunda asılı duruyor Tam ortaya değil gizli bir yere dedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts