İ.Göksel Yaman 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 (düzenlendi) - ST Ön Tampon ve Panjur (OEM) - ST Spoiler (OEM) - ST Vites Topuzu (OEM) - ST Marspiel - ST 18" Jant (OEM) - 225x40x18 Yokohama Advan Sport Ultra Performans Y Serisi Lastikler - 3.5cm Vogtlant Spor Yay (Kod: 953031) - ST Koltuk Başlığı Kumaş Logoları - X Paket Ledli Stoplar (OEM) - Siyah Zeminli Titanium Ön Farlar (OEM) - ST Çamurluk ve Ön Panjur Logoları (OEM) - XR-5 TURBO Bagaj Logosu (OEM) - XR-5 Emniyet Kemer Tutucuları (OEM) - WRC Pedal Seti (OEM) - ESP ve Ön Cam Tuşları (OEM) - Mugen Tarzı Cam Rüzgarlıkları - Philips Uzun-Kısa Beyaz Far Ampülü - Ayak Aydınlatma - 6000K Xenon Sis Farı - Light Black Cam Filmi - Focus Logolu Kapı Eşik Korumalığı - Amster Kol Dayama - APP Plaka (Cemiyet Mühürlü) - WRC Arka Tampon Difüzör (OEM) - Aktif Çift Çıkış Egsoz Sistemi - Focus Paspas Takımı (OEM) - Brembo 3D Carbon Kaliber Kapakları - KENWOOD Ses Sistemi 18 Haziran 2012 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 29 Mart 2011 Paylaş 29 Mart 2011 (düzenlendi) Hocam ince bir ön tampon eki, ve arka tampona abartısız bir difüzör nekadar yakışır. bu hali ile bukadar mükemmel,dediklerimde olsa bakmaya doyamayacağız sanırım. Çok güzel bir focus Maşallah. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğimle 29 Mart 2011 tarihinde Semih ?zgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Mart 2011 Yazar Paylaş 29 Mart 2011 ST ön tampon ve panjurları St arka tampon ve difizörü ST marşpiyeller ve Titanium X paket ledli stoplarda çok yakında aramıza katılacak Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Çok güzel maşallah. Allah kaza bela vermesin... Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Maşallah güzel günlerde kullan Allah nazardan saklasın çok güzel jantlar özellikle çok şık olmuş Yorum bağlantısı
Akan Belen 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 evet jantlar harika görünüyor güle güle kullanın kazasız belasız Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 İlteber aracını yakından görmüş biri olarak gerçekten çok güzel şeyler ortaya çıkarmışsınız bu aracın bu hale gelmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek gerekir.Araç mükemmel, fotolar mükemmel, Allah kaza bela vermesin maşallah. Küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum yanlış anlamazsanız bana kalırsa aracını Rıfat'dan uzak tut. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Valla güzel olmuş . Zamanında bende buna benzer şeyler yapmak istedim . Ama olmamıştı Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Maaşallah çok güzel araç (plaka tam benlikmiş) Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 ilteber aracını yakından görmüş biri olarak gerçekten çok güzel şeyler ortaya çıkarmışsınız. bu aracın bu hale gelmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek gerekir. araç mükemmel, fotolar mükemmel, allah kaza bela vermesin maşallah.Küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum yanlış anlamazsanız bana kalırsa aracını Rıfat'dan uzak tut. :lol2: Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Mart 2011 Yazar Paylaş 30 Mart 2011 Çok güzel maşallah. Allah kaza bela vermesin... çok teşekkkür ederim Amin. Maşallah güzel günlerde kullan Allah nazardan saklasın çok güzel jantlar özellikle çok şık olmuş Teşekkür ederim fatihim Alalım sanada 2011 focus koyalım üstünede bu jantlardan :)of off diyorum başkada bişey demiyorum Araç güzel,rengi güzel,jantlar güzel Güle güle kullanın :lol2: çok teşekkür ederim.bu rengi alabilmek için satış temsilcisiyle ne mücadele etmiştim ne günlerdi yaa:)ama beyaz renkte içimde uhde kalmıştır Cıx olmamış. Çok yüksek. Emrecim çarşı yaya karşı Coliover'e Razı Valla güzel olmuş . Zamanında bende buna benzer şeyler yapmak istedim . Ama olmamıştı Abi hala şansını kaybetmedin Maaşallah çok güzel araç (plaka tam benlikmiş) Bende ona Yaman Çocuk diyordum tabiki sizin ismnize çok daha uygun ilteber aracını yakından görmüş biri olarak gerçekten çok güzel şeyler ortaya çıkarmışsınız. bu aracın bu hale gelmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek gerekir. araç mükemmel, fotolar mükemmel, allah kaza bela vermesin maşallah.Küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum yanlış anlamazsanız bana kalırsa aracını Rıfat'dan uzak tut. Mehmet abi öyle bir ihtimal yok nereye bıraksam arabasını gelip dibime dibime sokuyor sayesinde palio paspaslarım oldu Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 (düzenlendi) :lol2: Valla mahalleye her girişimde kendi aracımla beraber kontrol ederim sağını solunu. Bu hafta sonu biraz şassızlık oldu açıkçası. Acale işe şeytan karıştı meselesi. Arabaları yıkattım , sonra inşaata gittik , arada bir de paspaslar yenilenmiş. Bu araba mahalleye de sana da çok yakıştı. Ama turuncuya kaplatman lazım. 30 Mart 2011 tarihinde R?fat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 palio paspaslı tek st :) kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,çok güzel bitek lastikleri hiç hoşuma gitmedi,desenleride iğrenç zaten, bence değiştirmelisin o lastikleri,zarar etme diye ben alırım senden onları Yorum bağlantısı
Ali Elöver 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Oooo 10 numara olmuş, renkli resimler süper, kim çekti acaba ? Güle güle kullan kazasız belasız Birde içinde motor olsaymış da yürüseymiş Ben bunu GP ile ne yaparım biliyorsun değil mi Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 baskılara dayanamayıp arabanızla ilgili konu açmışsınız.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Cıks canlısı daha güzel gözüküyor, bu güzellik karşısında, resmi çekenin elleri titremiş herhalde..... Silverstone ları nereden buldun, kötü arkadaşlar edinmişsin Yorum bağlantısı
Selim Çevirme 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Güle güle kullanın. . Jantlar ayrı bi güzel. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 güzel günlerde kullanın. hoş bir araç olmuş. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Kardeşim görenlerin dönüp bir daha baktığı güzellikte bir araca sahipsin, bir yerine nazarlık tak İyi günlerde kazasız belasız ve cezasız kullanman dileği ile. Bugün satıyorum desen 3 güne satılır diye düşünüyorum ayrıcada o kadar albenisi var. Jant kapak spec. nerde şimdiki hali nerde Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Böyle yılanları boy boy çekip koyuyonuz buralara. Aklımız gidiyor kardeşim. Ahlakımı bozup banada bişeler aldıracaksınız en sonunda Dün aynı janttan Lastik servisimde gördüm, Honda'ya uyarmı dedim. Adamın dediği; Önce adam gibi aracını al sonra jant alırsın ...( Lastikçi tanıdık ) Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Maşallah şunun güzelliğine bakın.Hb Focus ya süper Allah kazadan beladan korusun güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 İltaberim, Gökselim, Yamanım..Jantlar hiç olmamış. Bu jantlar tam gri renk sanrooflu vede arkası kampanalı giha jantı..(16" ama) Çok beğendim, güle güle kullan kardeşim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts