Ali Tatlısu 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 cihaz geldi. sistemi yeniden kurup göndermişler. bir değişiklik yok. mağazalarda satılanlarla good yearın verdikleri aynı değil. ben hala çözemedim. kendi köyümü bile göstermiyor bendeki cihaz. arkadaşımda teknosa dan aldı. aynı model. benimkiyle alakası yok diyor. kullanıcı hatası olarak geçmiş evraklara 50 tl ücreti varmış. fakat müşteri memnuniyeti adına ücret almamışlar. goodyearın verdiği cihazları aktir olarak kullanan birileri var ise yardımınızı rica ediyorum. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 Ali bey teşekkür ederim. birde ben göndereyim bakalım servise. bu arada siz cihazı nereden almıştınız? Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 good year lastik almıştım. ordan vermişlerdi. Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 7 Mart 2012 Paylaş 7 Mart 2012 arkadaşlar geçen hafta NT mağazasının yaptığı kampanyadan 199 tl ye 8 taksitle Piranha infiniti navigasyon cihazı aldım. her tarafını detaylı bir şekilde inceledim.hatta faklı bir yazılım yükleyip yeni özellikler kazandırdım.pdf,office document reader gibi.. igo 8 primo yazılımı var ve gerçekten çok başarılı.işlemcisi 500 mhz ve 128 ddr2 ram var.gayet hızlı ve problemsiz gerçekten.birçok video ve ses formatını destekliyor.ekitap özelliği var ancak sadece txt dosyalarını okuyor.kitaplarımı txt ye çevirdim bir yerlerde beklemek zorunda kaldığımda okuyabiliyorum.bluetooth özelliği ve ses kalitesi gayet başarılı.telefon rehberi senkronizasyonu yok ancak arama kaydı tutabiliyor.telefonunuzdaki mp3 leri cihaz üzerinden dinleyebilirsiniz..fm transmitter özelliğiyle telefon görüşmeleri hariç tüm sesleri aracın ses sitemine aktarabiliyorsunuz.bu fiyata göre hatta daha pahallılarına göre bile çok başarılı bir cihaz.ömür boyu güncelleme diyor onu da zamanla görücez inş.5" ekranı ile 1 yaşındaki kızımın da çok ilgisini çekti:)baya bi çizgi film yükledim uzun yolda çok işe yarıyor. ilgilenen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. bende aldım lakin bir kusuru var film izlerken ses cılız çıkıyor Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 piranha infiniti kullanan sizlerden bir ricam var. benim navigasyonum bilecikte bulunan bir çok köyü göstermiyor. bu benim navigasyona has bir özellik mi. kendi navigasyonunuzdan bakabilirmisiniz bizim köy çıkıyor mu. bilecik merkez beyceköyü Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 piranha infiniti kullanan sizlerden bir ricam var. benim navigasyonum bilecikte bulunan bir çok köyü göstermiyor. bu benim navigasyona has bir özellik mi. kendi navigasyonunuzdan bakabilirmisiniz bizim köy çıkıyor mu. bilecik merkez beyceköyü bende de aynı cihaz var sokak cadde adı girmeden köy yerleri çıkmaz sadece merkez bilecik çıkıyor ama etrafımda poı ye bakarsan bir çok şey çıkıyor Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 bende beyceköyü olarak kocaeli kandırada ve balıkesir dursunbey de 2 köy çıkıyor bizim ki yok.. bu navigasyonla ilgili beklentimi yüksek tutmuşum her halde ... hayal kırıklığına uğradım Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 bende beyceköyü olarak kocaeli kandırada ve balıkesir dursunbey de 2 köy çıkıyor bizim ki yok.. bu navigasyonla ilgili beklentimi yüksek tutmuşum her halde ... hayal kırıklığına uğradım Ali bey doğru çıkmıyor ama bunu dert etmeyin en detaylı harita bu cihazda diye almıştım ilk günler sorun var diye kırmayı düşündüm ama çözdükçe süper faydalı olduğunu anladım zaten bu cihazlar destekleyici yardımcı olarak geçiyor varsın bi kaç köy çıkmasın Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 Ali bey doğru çıkmıyor ama bunu dert etmeyin en detaylı harita bu cihazda diye almıştım ilk günler sorun var diye kırmayı düşündüm ama çözdükçe süper faydalı olduğunu anladım zaten bu cihazlar destekleyici yardımcı olarak geçiyor varsın bi kaç köy çıkmasın eski usul devam edeceğiz. camı indirip birader falanca yer nerde diye sorup dola devam edicez. e Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 eski usul devam edeceğiz. camı indirip birader falanca yer nerde diye sorup dola devam edicez. e Bana kalırsa kurcalayın yahut da satarsınız hayırlısı olsun Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 11 Mart 2012 Paylaş 11 Mart 2012 (düzenlendi) 180 tl ye satmıştım zaten sattığım arkadaş küçük baş hayvan alıp satıyor. köyleri göstermiyor değince geri aldım... arabanın torpidosunda gidip geliyor şimdi. alıcısı çıkarsa yine satarım 11 Mart 2012 tarihinde Ali Tatlısu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 180 tl ye satmıştım zaten sattığım arkadaş küçük baş hayvan alıp satıyor. köyleri göstermiyor değince geri aldım... arabanın torpidosunda gidip geliyor şimdi. alıcısı çıkarsa yine satarım Piranhanın suçu yok ; suçlu goodyear ; Başarsoft harita koymak yerine ne olduğu belli olmayan bir harita yüklemişler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts