H.Cenk Bayrakçı 14 Temmuz 2011 Paylaş 14 Temmuz 2011 Sana garmin yakışır... Hangi model? Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 good year ug8 lastiklerimi aldığımda hediye edilen piranha infinity hd 5'' navigasyon cihazını güncelleme yapması için aynı cihaza sahip arkadaşıma götürmüştüm. kendisi navisine güncelleme yapınca seninkinede yapalım dedi. götürdüm. fakat aynı cihaz olmasına rağmen menülerin farklı olduğunu söyledi kendi güncellemesi için bilgisayarına indirdiği programdan benim navi ye bir türlü güncelleme yapamadı. abi resetleyelim dedi. resetledi. şimdi hiç açılmıyor. yardımınızı rica ediyorum. servise mi göndermeliyim. yada uygulanacak başka bir yöntem var mı? good yearın verdiği piranha infinity hd kullanan var mı başka.... Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Goodyear ın verdiği cihaz başarsoft kullanmıyor..Yani güncelleme işlemi arkadaşınızın cihazından farklı.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 bunu nasıl güncelleyebiliriz. Hiç denemedim ; aldığım gibi başarsoft olmadığını görünce kullanmadım..Ama içinde açıklaması mevcuttu sanki, cd falan olması lazım içinde. Akşam unutmassam bakar yazarım Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Hiç denemedim ; aldığım gibi başarsoft olmadığını görünce kullanmadım..Ama içinde açıklaması mevcuttu sanki, cd falan olması lazım içinde. Akşam unutmassam bakar yazarım sağolun bekliyorum. resetten sonra açılmamasına bir yorumunuz olacak mı? bir forumda resetlemek için on/off düğmesiyle resete aynı anda basın diyordu. bastık. bir daha açılmadı. Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 güncelleme için laptopa takılıydı. usb den şarj oluyor idi. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Hafiza kartı takılıysa onu çıkartıp açmayı deneyin.. Ancak reset ve açma tuşuna basılınca cihazın rom u siliniyor ( işletim sistemi) Benim şu an kullandığımda piranha öyle resetleniyor buda aynıdır muhtemelen.. Servise göndermekten başka çare kalmıyor malesef.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 piranha servisleri güzel çaılışıyor artık ; ben 3 kez falan göndermiştim 7 ila 10 günde geliyor .. üzülmenize değmez.. Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 sağolun, piranha ya mail attım. arıza bildirim formuyla gönderin bakalım diyor. ürün good year ın hediyesi olduğu için garanti belgesi doldurulmamış. ne tarih ne firma kaşesi var. boş. sorun çıkarmazlar diye umuyorum. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 aynı cihazdan bende var şu an. Naviextras Toolbox u yükledim ama bir türlü cihazı görmüyor. güncelleme yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım. bir başka sorum ise bu cihazı ben bimeksten aldım. ama alırken dikkat etmedim üzerinde hangi yazılımın olduğunu. bunu nasıl anlayabiliriz acaba? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Haritalarım kısmında yazar hangi harita olduğunu.. Bende navitec yazıyor şimdi baktım Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 ben menüyü o kadar karıştırmama rağmen haritalarım kısmını bulamadım. nereden giriliyor buraya? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Şimdi biraz kurcaladımda nasıl güncelleneceği belli değil İçinden çıkan kağıtlarda başarsoft haritası yüklü yazıyor ama alakası yok ben menüyü o kadar karıştırmama rağmen haritalarım kısmını bulamadım. nereden giriliyor buraya? Eğer başarsoft değilse menü>>benim piranham >> ve haritalarım a basacaksınız sırayla Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 şimdi baktım bende bende copyright 2011 navteq ve seri numaraları yazıyor. başarsoft yazmıyor. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 aynı cihazdan bende var şu an. Naviextras Toolbox u yükledim ama bir türlü cihazı görmüyor. güncelleme yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım. bir başka sorum ise bu cihazı ben bimeksten aldım. ama alırken dikkat etmedim üzerinde hangi yazılımın olduğunu. bunu nasıl anlayabiliriz acaba? naviextras dan bende güncelleme yapamadım. cihazı bir türlü görmedi. resetledim. dün servise gönderdim. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 naviextras dan bende güncelleme yapamadım. cihazı bir türlü görmedi. resetledim. dün servise gönderdim. Ali bey aynı sorunu yaşıyoruz. bende bir türlü cihazı gösteremedim programa. sizin servis sonucunuzu merakla bekliyorum gelince bilgilendirirseniz sevinirim. sorun düzelirse bende servise göndereyim cihazı. Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 kargom ellerine ulaşmış. tahmini servis hizmet süresi 10 gün müş bekleyeceğiz. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 1 hafataya gelir Belkide başarsoft yükleyip gönderirler .. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Ali bey hala navigasyon cihazınız gelmedi mi daha? ben dün pendikten kartala bir yere gidecektim, beni soktuğu yerde yol bile yoktu cihazın. artık güncellemek istiyorum ama bir türlü olmuyor. sizden gelen cevaba göre hemen göndereceğim servise. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 12 gün oldu henüz bir haber yok... kırıp atasım geldi cihazı bugün beni yolu olmayan bir yere sokunca. teşekkür ederim ali bey, haberinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts