İçeriğe Yönlendir

Piranha Infiniti

Oktay Servet

Recommended Posts

Oktay Servet
(düzenlendi)

arkadaşlar geçen hafta NT mağazasının yaptığı kampanyadan 199 tl ye 8 taksitle Piranha infiniti navigasyon cihazı aldım.

her tarafını detaylı bir şekilde inceledim.hatta faklı bir yazılım yükleyip yeni özellikler kazandırdım.pdf,office document reader gibi..

igo 8 primo yazılımı var ve gerçekten çok başarılı.işlemcisi 500 mhz ve 128 ddr2 ram var.gayet hızlı ve problemsiz gerçekten.birçok video ve ses formatını destekliyor.ekitap özelliği var ancak sadece txt dosyalarını okuyor.kitaplarımı txt ye çevirdim bir yerlerde beklemek zorunda kaldığımda okuyabiliyorum.bluetooth özelliği ve ses kalitesi gayet başarılı.telefon rehberi senkronizasyonu yok ancak arama kaydı tutabiliyor.telefonunuzdaki mp3 leri cihaz üzerinden dinleyebilirsiniz..fm transmitter özelliğiyle telefon görüşmeleri hariç tüm sesleri aracın ses sitemine aktarabiliyorsunuz.bu fiyata göre hatta daha pahallılarına göre bile çok başarılı bir cihaz.ömür boyu güncelleme diyor onu da zamanla görücez inş.5" ekranı ile 1 yaşındaki kızımın da çok ilgisini çekti:)baya bi çizgi film yükledim uzun yolda çok işe yarıyor.

ilgilenen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

tarihinde Oktay Servet tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oktay Servet
(düzenlendi)

teşekkürler.

bu arada bir düzeltme yapmalıyım telefondaki mp3 leri görmüyor cihaz.

özetle birkaç eksisini ifade etmek gerekirse:

-rehber senkronizasyonu yok

-telefon görüşmelerini fm transmittere aktarmıyor

-fm transmitter frekansı biraz zayıf gibi.frekanslar karışabiliyor.

-telefondaki mp3 leri görmüyor cihaz

yinede tavsiye ederim hızlı bir cihaz.

tarihinde Oktay Servet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Ruhi de bundan kullanıyor galiba... Memnundu .

Yeme içme navi al dedin, bende Piranha sigma aldım iki gün önce.. :) Anket doğrultusunda tabii.. :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın, varsa aux girişinden bağlayın çok daha başarılı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yeme içme navi al dedin, bende Piranha sigma aldım iki gün önce.. :nazar: Anket doğrultusunda tabii.. :nazar:

Doğru yapmışsın abi..

Güle güle kullan...

Arkadaşıma emanete verdim benimkini.. Radarı söyler bu sana dedim..

Güvenmiş basmış..

İki defa radara düşmüş...

"Nasıl becerdin" dedim

"Senin ayarlar ile gitmişiz" dedi

Arkadaşımın arabası T.Porter (Kamyonet) Ben 120 km hıza ayarlamıştım, Yani 120'ye kadar uyarmamış hiç.. :)

Vesile ile; Ayarlarını düzgün yap abi. :nazar:

Vesile bilmiyorsa, bir bilen bulmak lazım :)

Yorum bağlantısı
Oktay Servet

teşekkürler.

Kocaeli Nt deki son cihazı ben almıştım ancak diğer magazalardaki durumu bilemiyorum.

Çarşamba günü Üsküdar'da ara sokaklarda bir adrese gitmem gerekti ki ben İstanbul'u pek bilmiyorum.

"hedefe ulaştınız" dediğinde başımı kaldırdım, aradığım mekanın tabelasının altındaydım:)

şimdilik gayet memnunum.

Aracımda aux girişi var ancak cihazın kulaklık şıkışı yok.sesleri ancak fm transmitter ile aktarabiliyorsunuz.Bu durum buralarda baya bi sıkıntılı çünki radyoda boş frekans bulmak neredeyse imkansız.

Yorum bağlantısı
Yavuz Temizel

Oktay bey Ekran boyutu 4.3 olsada bu cihaz da iyi sanırım. ekstra kulaklık girişi de var, siz memnunsunuz ben de almayı düşünüyorum.

Piranha

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan
Ruhi de bundan kullanıyor galiba... Memnundu .

Oktay Bey'in aldığı normal 5" olan sanırım, bendeki HD olan, ben hala memnunum, cihazda 5 tane igo yüklü, hiçbir sıkıntım yok.

Yorum bağlantısı
Oktay Servet

Evet bendeki normal infiniti.

birde infiniti hd 5" modeli var.

tek farkı ekran çözünürlüğü.

diğer herşey bire bir aynı.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Abdullah Koç

Piranha Infinity HD modelini 1 aydır kullanıyorum.

İznelimlerim;

Sarj 'ı az gidiyor.

Rota hesaplamaları ve adres aramaları hızlı ve kolay.

Bluetoth ile telefon bağlantısı başarılı . Ses yüksekliği tatmin ediyor.

FM Transmitter özelliği olması güzel.

Ömür Boyu ücretsiz harita güncelleme imkanı çok iyi.

Simülasyon özelliği ile yaptığınız ayarları görsel olarak test edebiliyorsunuz.

Tavsiye olunur.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mesut Özger

slm bende NT Mağazasından Piranha Infınıtı aldım babalar gününe özel indirimle şimdilik güzel,ancak bi sorum olacak kullananlardan Kullanım Klavuzu 48 sayfadaki DUN özelliği (Blutooth ile telefon üzerinden internete girmek) çalışmıyor bunu kullanabilen varsa burada paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı

Teşekkürler Nuri Bey,

Fiyat araştırmadım, sadece hoşuma gitti, bende Navigasyon var ama böyle bir cihazın özellikleri ne kadar kullanılır diye merak ettim, çünkü navigasyon TV, MP3 ve MP4 oynatabiliyor, kalitesini ve kullanımını merak ettim. Başarsoft haritası var ve ne kadar doğruysa ömür boyu güncelleme diyor...

Emmim bilir, ona soralım...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Cenk hocam bana sorarsan 200- 250 tl civarı ürünler yeterli. Neden diye sorarsan ömürleri pek uzun olmuyor ve sürekli yenileniyorlar..

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Cenk hocam bana sorarsan 200- 250 tl civarı ürünler yeterli. Neden diye sorarsan ömürleri pek uzun olmuyor ve sürekli yenileniyorlar..

Ersen, haklısın. Isparta'da navigasyona hiç ihtiyacım yok, bende bir tane TomTom var zaten. Bu cihazı da Ankara'ya geldiğimde kullandım bir kere ki, Ankara'yı iyi bilirim. Sadece Tv ve video özellikleri açısından düşündüm, kıza yolda eğlence olabilir diye...

Aslında Sony MP3 yerine navigasyonlu bir sistem de düşünülebilir...:);)

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Bence çok gereksiz bir cihaz...

1 - 7 inç.. Kesinlikle güvenlik zaafiyeti..

2 - TV hiç işe yaramayacak... Tv'den dolayı da yine güvenlik zaafiyeti..

Anlaşıldı tamam, zaten almaya niyetim yok, görüş sorayım dedim. Bir ara sayın İzgördü ile sünnet işleri bittikten sonra benim Tomtom'u güncelleyeyim bari, her ne kadar kullanmasam da...;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Elinde tomtom olduğu sürece kullanamayacaksın abi..

Al bitane uygun bir cihaz..

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Elinde tomtom olduğu sürece kullanamayacaksın abi..

Al bitane uygun bir cihaz..

Yav zaten ihtiyacım yok şimdilik...Tomtom da fotoğraf makinesi ile hediye gelmişti ücretsiz olarak, bilerek almadım. Tavsiye et o zaman...Next mi alayım, Piranha mı, Garmin mi? Yoksa kasko yaptırana hediye mi? ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yav zaten ihtiyacım yok şimdilik...Tomtom da fotoğraf makinesi ile hediye gelmişti ücretsiz olarak, bilerek almadım. Tavsiye et o zaman...Next mi alayım, Piranha mı, Garmin mi? Yoksa kasko yaptırana hediye mi? :police:

Kasko yaptırana hediye yokta.. reno alırsan bir tane daha tomtomun olur.. ;)

Next güzel ama güncelleme süresi kısıtlı..

Piranha ve Navitech'lerde güncelleme süresi sınırsız..

Cihazlarını çok iyi tanımıyorum..

Ama şu bir gerçek.. bir tarafta sınırsız güncelleme varken, 1 yıllık haritalı bir cihaz almazdım..

Sana garmin yakışır... :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...