Ertan Çabuk 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Babababa, dersin ferrariye biniyor, yok zaptedemezmiş yok efendim yer uçağı imiş Başka araba derken transformers mı bu Tranaformers olsa ne ...Ya yakarsın ya bozarsın. .... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Beni mondeo ile 5 dakika yanlız bırak sonra devam ederiz 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Babababa, dersin ferrariye biniyor, yok zaptedemezmiş yok efendim yer uçağı imiş Başka araba derken transformers mı bu Hem de ne, anlayamazsınız.. 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Hem de ne, anlayamazsınız.. Binmediğimiz makine olsa yiyecez... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Binmediğimiz makine olsa yiyecez... Arabanız olmadığına göre sizi Nike/Adidas bölümüne alalım sayın öğretmenim. Yaya geçidinden geçin sizden ricam... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Arabanız olmadığına göre sizi Nike/Adidas bölümüne alalım sayın öğretmenim. Yaya geçidinden geçin sizden ricam... Yayayiz diye bu kadar eziklenirmi beee...[emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Haşim 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 selamlar kardesime dun 2006 dizel otomatik mondeo aldik. ben de ariyorum insallah bulurum. bi sorumuz olacakti. yolda giderken vitesi otomatikten triptoniğe alabilirmiyiz yoksa arabayi durdurup almak mi lazim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 selamlar kardesime dun 2006 dizel otomatik mondeo aldik. ben de ariyorum insallah bulurum. bi sorumuz olacakti. yolda giderken vitesi otomatikten triptoniğe alabilirmiyiz yoksa arabayi durdurup almak mi lazim? Dilediğiniz zaman alabilirsiniz.. Sıkıntı yok.. Yorum bağlantısı
Mustafa Haşim 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 tesekkurler. arabayi cok begendim. temiz bi mondeo bulmak o kadar zor ki. insallah ben de bulurum. Yorum bağlantısı
Mustafa Haşim 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 aracin km'si 240.000'de, bu yuzden baktirdigimiz usta hemen kurum temizligi yaptirin bir de enjektor temizleyici katki koyun dedi. tavsiye eder misiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Seri kullanılmış temiz yakıt konulmuş bir araçsa gerek yok bence Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Daha onceki konularda bu kmlerdeki araclara pek tavsiye olunmuyordu diye hatirliyorum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Daha onceki konularda bu kmlerdeki araclara pek tavsiye olunmuyordu diye hatirliyorum Genel olarak yüksek km. li araçlar tavsiye edilmez ancak km. yapmış araba olduğu yerde yatan arabadan kötü diye bir durumda yoktur. Bunlar makinedir, ömürlerini sadece bakımları ve kullanım şekilleri belirler bence.. Yorum bağlantısı
Halil Altunbaş 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Bakımları zamanında yapılırsa hiçbir sorun olmaz. 465 km yapmış ve hala sorunsuz çalışan mondim var. Yorum bağlantısı
Ersin Alan 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 birkaç yere yazdım ancak sonuç alamadım sugünlede vitesi d konumuna aldığımda hemen kendini manuel alıyor neden olabilir aracın çekişinde gidişinde bir sıkıntı yok ancak d konumu görmüyor sanki d mod fişini çekmişler gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 birkaç yere yazdım ancak sonuç alamadım sugünlede vitesi d konumuna aldığımda hemen kendini manuel alıyor neden olabilir aracın çekişinde gidişinde bir sıkıntı yok ancak d konumu görmüyor sanki d mod fişini çekmişler gibiHer konu okunuyor Ersin bey. Bir yerde takip edin. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 Araç kaza geçirdiğinde vites seçici bir yerlere çarptı muhtemelen. Önce lifte alınıp kontrol edilecek sonra kol sökülerek işe başlanacak. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Işıklı 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 5 ay önce aldığım 2006 model 2.0 TDCI aracımda otomatik şanzıman sorunu yaşamaya başladım. Kalkışta 1 - 2 saniye bekleyip vuruntu yaparak kalkıyor. Denizli'de bir otomatik şanzımancıya durumu anlattım. Fren selenoid valfi arızalı dedi. Sipariş vereceğini söyledi fakat bulamamış. Çıkma bir beyin var 1700TL dedi. Bu konuda bir tavsiyeniz var mı? Teşhis doğru mudur? Başka bir servis öneriniz var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Yağ seviyesini kontrol ettirin öncelikle.. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Işıklı 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 teşekkürler, başka bir servise gidip yağına baktıracağım. Yorum bağlantısı
Ahmet Işıklı 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 Denizli'de otomatik şanzuman ustasını bulamadım. Başka bir yerde tavsiye edebileceğiniz bir usta var mı acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts