İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Kaan Fakılı

Geçmiş olsun Ayça Hanım.

Emniyet kemeri, hız, dikkat.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Borga Tansel

Az önce okudum haberi. Araca bakılırsa sanki ölümcül bir kaza değilmiş gibi duruyor. Ancak sürücü emniyet kemerini arkadan bağladığı için hakkı rahmetine kavuşuyor. Geride kalanlara Allah sabır versin.

Siz siz olun ne toka kullanın ne de arkadan bağlayın..

http://gundem.milliyet.com.tr/ankara-da-trafik-kazasi-1-olu-1/gundem/detay/1751908/default.htm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

arkayı mıcıra kaptırdı.

Mıcıra kaptırmamışta olabilir o hareketli parça arabanın arkasıyla birlikte kaydırdı gibi gördüm ben.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

sanki kurtarabilirdi,aşırı tepki verdi gibi geldi bana.yaşamadan bilemeyiz tabi ama.üzerinden geçse yoldan çıkmadan durabilirdi gibi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bence bozuk yola girince aşırı direksiyon kırdı, bu yüzden arka bıraktı.

Yorum bağlantısı

sanki kurtarabilirdi,aşırı tepki verdi gibi geldi bana.yaşamadan bilemeyiz tabi ama.üzerinden geçse yoldan çıkmadan durabilirdi gibi...

Uçup yere düşen parçanın üzerinden geçerken sağ taraf zıplıyor, denge bir bozuluyor. Frenlemenin de etkisiyle sağ ön tekerlek, levhanın üstünde kaldığından yönlendirme de yapılamıyor, araba kontrolsüzce sağa dönüyor. Bundan sonra da kimse toparlayamaz zaten.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Videonun başladığı yerdeki mesafede olsaydı belki kurtarma şansı olabilirdi çok yakınındayken fırlamış yatak..

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Tamda bunun benzeri bir senaryo ile engelden kaçma dersi almıştık İntercity Güvenli Sürüş Eğitiminde.

İlk başta sola bir hamle yapıyor sola değilde sağa yapsa çok rahat kurtarırdı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şimdi gördüm kaza videosunu. Yine ESP kurtarırdı diyorum. Ayrıca üstünden geçtikten sonra direksiyonu niye çevirmiş anlamadım...

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Araç üstünden geçerken zıplayıp kontrolünü kaybediyor.Tam o esnada bir ses var.Lastik patlamış olabilir diyorum.Hatta sağ lastik olmasa bile; yolun orta kısmına dikkatli bakarsanız,derin çukurlar mevcut.Bu da aracın dengesini yitirmesine sebebiyet vermiş olabilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Araç üstünden geçerken zıplayıp kontrolünü kaybediyor.Tam o esnada bir ses var.Lastik patlamış olabilir diyorum.Hatta sağ lastik olmasa bile; yolun orta kısmına dikkatli bakarsanız,derin çukurlar mevcut.Bu da aracın dengesini yitirmesine sebebiyet vermiş olabilir.

Duyulan ses muhtemelen yatak arabanın altına vuruyor tekerden geçtikten sonra.

Yolun ortasıda çukur değil de, mıcır sanki.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

O esnada kontrolü yitiriyor zaten.Daha sonrasında taparlayamadı.

Bir sitede yatak desede diğer haber kaynaklarında metal levhadan bahsediyor.Eğer yatak ise lastik patlama şansı sıfır zaten.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

O esnada kontrolü yitiriyor zaten.Daha sonrasında taparlayamadı.

Bir sitede yatak desede diğer haber kaynaklarında metal levhadan bahsediyor.Eğer yatak ise lastik patlama şansı sıfır zaten.

Çift kişilikmiş hemde...

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Yinede o hızda yumuşak bir çarpma olmaz.Mutlaka stabiliteyi etkiler.Sürücü kontrolü elinde tutamamış.Orta yoldaki çukur veya mıcır artısı olmuş.Sonrasında da kontrolünün dışına çıkmış.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...