İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Misafir

İyi bir davranış gibi görünmesede hayatta durup almam.!

Geçen gün ışıkta duruyordum karşı yolda birisi otostop çekiyor. Adamın birisi arabasıyla durdu birden sağdan soldan geldiler arabanın tüm kapıları açıldı araca 4 kişi doluştu şoför hariç 4 kişi oldu arabada... Adamın şaşkınlığı ve inin diyememenin çaresizliği suratından okunuyordu. Almam abicim banane der geçerim. İyi birşey değil ama ortam çok bozuk durmam yapacak birşey yok. Kimsenin arabasına da otostop çekmem. Çaresizlik diye bişey yok başka çareler buluyor insan yada kendini zorlayabiliyor beni buna inandırdılar. Şehir içinde aracımız yolda kaldı çalıştırmayı başardık dedik çalışması için yardım edenler kaçırmak istedi darpa kadar gidiyordu iş zor aldım ellerinden arabamızı. Dağ başında araba kalır yardım isterler neyse dersiniz dimi, hayır onu bile tuzak olarak kullanıyorlar yaşadık. Ayağım boştaysa bile otostop çekeni görünce gaza yüklenir geçer giderim, durmayı bırakın artık yavaşlamam bile.... :danger::excl:

Geçtiğimiz gece 23 sıraları kayınvalidemlerden çıktık tarlaların arasından kestirme yoldan evimize gidiyoruz. Eşim bir anda çığlık atarak arabanın yanında biri koşuyor ve kapıyı açmaya çalışıyor dedi. Sağ arka kapıda ama görünmüyor adam karanlıkta. Hızımı arttırdım ilerideki geniş alana ulaşabilmek için. Orada u dönüşü yaptım ve geldiğim yöne gitmeye başladım. Adamı gördüm bize doğru geliyor 50 - 55 yaşlarında biri. Eşimin korkusu sebebiyle duramadım. Yalnız olsam dururdum yada camı açıp sorardım belki bi derdi vardı. Yolda ceset gördüğümde de durmuştum :) Jandarmayı aradım giderken. Elimden sadece bu geldi.

Otostopçu bende almam ama yolda durma hastalığı var bende :)

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Geçtiğimiz gece 23 sıraları kayınvalidemlerden çıktık tarlaların arasından kestirme yoldan evimize gidiyoruz. Eşim bir anda çığlık atarak arabanın yanında biri koşuyor ve kapıyı açmaya çalışıyor dedi. Sağ arka kapıda ama görünmüyor adam karanlıkta. Hızımı arttırdım ilerideki geniş alana ulaşabilmek için. Orada u dönüşü yaptım ve geldiğim yöne gitmeye başladım. Adamı gördüm bize doğru geliyor 50 - 55 yaşlarında biri. Eşimin korkusu sebebiyle duramadım. Yalnız olsam dururdum yada camı açıp sorardım belki bi derdi vardı. Yolda ceset gördüğümde de durmuştum :) Jandarmayı aradım giderken. Elimden sadece bu geldi.

direk üzerinden geçseydin amcanın.otostopçu diye film bile var,hem de seri,2 bölüm noolur noolmaz :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

direk üzerinden geçseydin amcanın.otostopçu diye film bile var,hem de seri,2 bölüm noolur noolmaz :crazy:

Bizi daha rahat öldürebilmesi için bagajda balta vardı amcaya verecektim ama eşim karşı çıktı :crazy:

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

Yok artık o kadar da değil arabaya almıyoruz dedik konu nerelere geldi :D

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

1- Amcaya ne olmuş ki ben anlamadım?

2- O hastalığın için; "Bin ölçüp bir biçmeli" diye bir atasözüyle karşılık vereyim sana..

Yorum bağlantısı
Misafir

1- Amcaya ne olmuş ki ben anlamadım?

2- O hastalığın için; "Bin ölçüp bir biçmeli" diye bir atasözüyle karşılık vereyim sana..

1 - Valla bende anlamadım.

2 - huy :)

Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor

1 - Valla bende anlamadım.

2 - huy :)

Sözün bittiği nokta. Umarım kötü birşeyle karşılaşmazsın. Şu jandarmaya yolda gördüğün ceseti bildirme olayında bende inmezdim ama senin gibi bildirirdim. O konuda ki duyarlılığını okumuştum ve gerçekten takdir etmiştim. :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

Sözün bittiği nokta. Umarım kötü birşeyle karşılaşmazsın. Şu jandarmaya yolda gördüğün ceseti bildirme olayında bende inmezdim ama senin gibi bildirirdim. O konuda ki duyarlılığını okumuştum ve gerçekten takdir etmiştim. :good1:

Ben dururum abi. O akşam da dururdum ama eşim çok korktu. Belki traktörü devrildi tarlada, yada hastası var vs gibi. Aklıma gelince hala üzülüyorum yüzüstü bırakıp gittiğim için. Gerçi jandarma 10 dakikada gitmiştir ama bazen zaman çok kıymetli oluyor. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Akan Belen

Mercedese de fena vurmuş tam sürücü tarafından.Mercedes de kemer varmıydı acaba.Yazık olmuş

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
(düzenlendi)

koltuğun üsütnde kitap gibi birşey var,ağırlık sensörü onu algılamıştır ve patlamıştır.Neden patlamasın ki hem ?

Onu görmedim ben... Demek ki airbag kemere bağlı olarak çalışmıyor...

tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

İzlerken kalbim güm güm attı. Sebebi ise, aynı geçen sene transit ile yaptığım kazada da karşı şeritten araç bu şekilde üstüme gelmişti. Herşey saniyelik. Allahım korusun.

Kazanı fotosu.

refuju-asarak-diger-seride-gecen-otomobilin-4514092_o.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Şeritten fırlayan hyundai accent. Kameranın olduğu araç Scirocco mu?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Geçen tv de izledim. Her şey anlık. Sricco sahibi olaydan 1 sn önce böyle bir kaza yapacağını düşünür mü? Babam her zaman seninle aynı şeritte olanlardan korkma der karşıdsn gelen araçtan kork der.

Bölünmüş yollarda mümkün olduğunca sağdan gitmek gerekir.

Yorum bağlantısı

Bölünmüş yollarda mümkün olduğunca sağdan gitmek gerekir.

Aslında çok doğru ama özellikle bizim buralarda kontroller yeterli olmadığından 50-60 ton yüklü treyler çeken tırlar ağır vasıta şeridini (sağ şerit) pert etmiş durumdalar. Araba ize kapılıyor ve resmen raylarda gider gibi oluyoruz.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Aslında çok doğru ama özellikle bizim buralarda kontroller yeterli olmadığından 50-60 ton yüklü treyler çeken tırlar ağır vasıta şeridini (sağ şerit) pert etmiş durumdalar. Araba ize kapılıyor ve resmen raylarda gider gibi oluyoruz.

Birde o durum var.

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Kalitesiz asfaltı oluşturduğu durumlar. birde istihap haddinden azla yük yükleyenlerin neden olduğu durum. bak ona iyi çözüm bulundu. her ilin girişinde çıkışında kantar var. :)

Yorum bağlantısı

Kalitesiz asfaltı oluşturduğu durumlar. birde istihap haddinden azla yük yükleyenlerin neden olduğu durum. bak ona iyi çözüm bulundu. her ilin girişinde çıkışında kantar var. :)

En yakın iki ile (balıkesir-150 izmir - 140) kilometrelerce uzaktayız. :)

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Geçenlerde bir tünel girişinde kamyon ve kamyonet çarpışmıştı. Araçları kullananlar baba ve oğul imiş. Yok böyle bir rastlantı.

Yenice-Karabük yolunda olmuştu o olay.Halen daha da o yolu kullanırken o olay aklıma geliyor,tünel grişlerinde

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...