Hasan Basri Bayraktar 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Burası Türkiye ve tam bir kim vurduya gitti olayı... Ülkede şansa yaşıyoruz... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Video'nun devamında yan yatmış bir TIR var. Sanırım trafik ileride o TIR yüzünden tıkanıyor. Kamyonlar ve araba da o trafikten kaçmak için sapaktan girmeye karar veriyorlar. BMW sürücüsü neden fren yapmadı? Yaptıysa o özelliklerdeki bir araç o şekilde kayar mı? (hoş ABS'nin fren mesafesini etkilediğini de biliyoruz da).. BMW sürücüsü hatalı, kararını belki son anda ve yanlış verdi, bilemiyoruz. Ancak bunların hiçbiri o sağ şeritteki karmaşayı haklı çıkarabilir mi? Bir de neyi merak ederim hep böyle durumlarda biliyor musunuz Serkan Bey? Hani trafikte arkadan vuran hep suçludur ya. Acaba bütün suç BMW sürücüsüne mi verilmiştir? Benim tek bildiğim otoyol değil havada da gitsek trafiğin aniden durabileceği ve bizim de aynı hızda durmamız gerekebileceğidir...Duramam veya yavaşlamama gerek yok şuradan sağa geçer oradan basar giderim denmiş gibi duruyor...Kamyoncu hatalı diye bende elim kolum bağlı gibi gidip arkasından vurmayı istemem...Biri hayatını kaybedecek, doğrular bir şekilde ortaya çıkacak...Suçu birine verseler ne olur, giden gitmiş...İbret olmayacağı da gün gibi ortada..Allah yolumuzu açık etsin... 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 (düzenlendi) of,çok acı.çok garip olmuş kaza.bmw düz devam etse duran kamyona değil hareket halindeki otomobile çarpacak -ki nispeten çok hafif atlatılacak büyük ihtimal ölüm olmayacak.ayrıca sağa kırarken de frene dokunmadı bile. 16 Şubat 2013 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Allah rahmet eylesin. Araba kullanırken radyo kanalı bile değiştirmem gözümü ayırıp. Mesaj yazan var Muhtemelen sebep böyle bir şey gibi geldi bana. Yoksa duramayacak bir hızda değil. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Dünkü halk otobüsü kazası da bize bir şeyi gösteriyor, önümüzdeki trafiği sürücü olarak değil de yolcu olarak izliyoruz...Bırak freni gazdan ayağını çekse, tabi gördüyse olayı, belki maddi hasarlı trafik kazası olarak kayıtlara geçecek...Bana eşim şehir içinde bile sürekli aynalara bakıyorsun diye kıskançlık yaparken bir gün kimsenin görmediği sadece benim gördüğüm arabaların arasından önümüze atlayan yaşlı kadını fark edip çarpmadığımda farketti gerçeği... 4 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 (düzenlendi) + Hemen hemen 30 senedir araba kullanıyorum...Önümdeki trafik kadar arkadan gelen 3. 4. araca kadar arkamıda kontrol ediyorum...Bu sayede bir sürü sıkıntıdan kurtuldum... Trafik ...canlı bir organizma gibidir benim gözümde ne zaman büyüyüp dal vereceği belli olmaz... 16 Şubat 2013 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 19 Mart 2013 Paylaş 19 Mart 2013 (düzenlendi) + Hemen hemen 30 senedir araba kullanıyorum...Önümdeki trafik kadar arkadan gelen 3. 4. araca kadar arkamıda kontrol ediyorum...Bu sayede bir sürü sıkıntıdan kurtuldum... Trafik ...canlı bir organizma gibidir benim gözümde ne zaman büyüyüp dal vereceği belli olmaz... olm hasan, bizden az kaldı beyaa! bizim gibilere raaaatsız diyolar şimdilerde, millet ha bre bas bas bas...sanki bizim sağ ayağımızın altında gaz pedalı yok, bizde tork yok...atakumda bakıyorum, iki kavşağın arasında beni sollayıp sağlayıp geçen araçların alayının torkuda beygiride benden düşük, tatmin oluyorlar bizi geçince herhalde... 19 Mart 2013 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 olm hasan, bizden az kaldı beyaa! bizim gibilere raaaatsız diyolar şimdilerde, millet ha bre bas bas bas...sanki bizim sağ ayağımızın altında gaz pedalı yok, bizde tork yok...atakumda bakıyorum, iki kavşağın arasında beni sollayıp sağlayıp geçen araçların alayının torkuda beygiride benden düşük, tatmin oluyorlar bizi geçince herhalde... Onların cahillikleri senden yüksek abi. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 (düzenlendi) Onların cahillikleri senden yüksek abi. evet haklısın, o tarzda araç kullananlarla her gün 10 km lik yolun sonunda nedense beraber yanaşıyoruz kırmızı ışığa, ama gidişine baksan en az benden 10 dakika önce varması lazım dersin, deli gibi gaz, deli gibi fren, dip gaz, dip fren, enayi, hiç bir kavşakta kırmızı ışığa yakalanmadan geçemiyor, o sürekli sıfır-yüz-sıfır km tarzda araç kullanıyor, bende 30-50-60-70 ama neredeyse hiç durmadan gidiyorum ...sonra da ben ş.içi 5,3 yakıyorum deyince, sallama derler... 23 Mart 2013 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 evet haklısın, o tarzda araç kullananlarla her gün 10 km lik yolun sonunda nedense beraber yanaşıyoruz kırmızı ışığa, ama gidişine baksan en az benden 10 dakika önce varması lazım dersin, deli gibi gaz, deli gibi fren, dip gaz, dip fren, enayi, hiç bir kavşakta kırmızı ışığa yakalanmadan geçemiyor, o sürekli sıfır-yüz-sıfır km tarzda araç kullanıyor, bende 30-50-60-70 ama neredeyse hiç durmadan gidiyorum ...sonra da ben ş.içi 5,3 yakıyorum deyince, sallama derler... Yeşil dalgada her kırmızıya yakalananlar gibiler. Ayrıca onlar gerçek hayatta yapamadıklarını arabaya yapıyorlar abi. Çok kapsamlı araştırmalar var konu ile ilgili. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 (düzenlendi) Yeşil dalgada her kırmızıya yakalananlar gibiler. Ayrıca onlar gerçek hayatta yapamadıklarını arabaya yapıyorlar abi. Çok kapsamlı araştırmalar var konu ile ilgili. tamamen katılıyorum, kesinlikle psikolojik problem var. bu tür kullanımla tatmin oluyor, kendilerini ifade ediyorlar, çünkü başka türlü ifade etme şansları yok, toplam 50-60 adet kelime dağarcığı ile ancak yiyip içip yaşıyorlar...onlar için kavşaktan en önce kalkmak ve ilerde ki kavşağa en önde yanaşmak, 3 şeritli yolda en sol ve en sağ arasında sinyalsiz ani zikzaklar çizmek önemli, gerisi boş... 23 Mart 2013 tarihinde Ruhan Sorgun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 evet haklısın, o tarzda araç kullananlarla her gün 10 km lik yolun sonunda nedense beraber yanaşıyoruz kırmızı ışığa, ama gidişine baksan en az benden 10 dakika önce varması lazım dersin, deli gibi gaz, deli gibi fren, dip gaz, dip fren, enayi, hiç bir kavşakta kırmızı ışığa yakalanmadan geçemiyor, o sürekli sıfır-yüz-sıfır km tarzda araç kullanıyor, bende 30-50-60-70 ama neredeyse hiç durmadan gidiyorum ...sonra da ben ş.içi 5,3 yakıyorum deyince, sallama derler... Sürücülerin yüzde 80 i bu yeşil dalgayı bimiyor veya yakıtı bedava alıyorlar. TV de bu yeşil dalga konusu kamu spotu olarak anlatılmalı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2013 Paylaş 23 Mart 2013 Allah rahmet eylesin. Feci, çok feci.. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22846844.asp http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=66997&rid=2&p=1 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/46774/0/1/kaza-yaptik-kiz-arkadaslarimiz-oldu.aspx Anladığım kadarıyla kamyonetle makasa girmiş... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 http://www.haberturk...tliam-gibi-kaza 10 kişi kutu gibi fiestanın içinde. Ey büyük Allahım.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Babamın bir arkadaşı doblo taksi dolmuşta rahmetli oldu. Bagaj kısmına bindirmişler(veya kendi isteğiyle) aradan biri çarpınca kafa travmasından ölmüş. Koltuk dışında bir yere oturmayalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 http://www.fibhaber.com/nevsehir/nevsehirde-trafik-kazasi-1-olu-2-yarali-h4614.html Bu kazada, organize sanayiye giden adam, dönerken yoldan tanımadığı birini aracına alıyor ve kaza yapıyor.. Kazada aracına aldığı tanımadığı kişi ölüyor... Ayıklayın bakalım bu konuyu, nasıl ayıklayabileceksiniz.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 http://www.fibhaber....rali-h4614.html Bu kazada, organize sanayiye giden adam, dönerken yoldan tanımadığı birini aracına alıyor ve kaza yapıyor.. Kazada aracına aldığı tanımadığı kişi ölüyor... Ayıklayın bakalım bu konuyu, nasıl ayıklayabileceksiniz.. Mümkün değil yoldan birini almam, bu olasılıklar hep gözümün önünde bulunmuştur. Allah muhafaza.. Adamın gözünün içine baka baka almamakta olmuyor ki, ne yapalım sarılıyoruz telefona görmüyoruz hesabı.. 1 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 (düzenlendi) İyi bir davranış gibi görünmesede hayatta durup almam.! Geçen gün ışıkta duruyordum karşı yolda birisi otostop çekiyor. Adamın birisi arabasıyla durdu birden sağdan soldan geldiler arabanın tüm kapıları açıldı araca 4 kişi doluştu şoför hariç 4 kişi oldu arabada... Adamın şaşkınlığı ve inin diyememenin çaresizliği suratından okunuyordu. Almam abicim banane der geçerim. İyi birşey değil ama ortam çok bozuk durmam yapacak birşey yok. Kimsenin arabasına da otostop çekmem. Çaresizlik diye bişey yok başka çareler buluyor insan yada kendini zorlayabiliyor beni buna inandırdılar. Şehir içinde aracımız yolda kaldı çalıştırmayı başardık dedik çalışması için yardım edenler kaçırmak istedi darpa kadar gidiyordu iş zor aldım ellerinden arabamızı. Dağ başında araba kalır yardım isterler neyse dersiniz dimi, hayır onu bile tuzak olarak kullanıyorlar yaşadık. Ayağım boştaysa bile otostop çekeni görünce gaza yüklenir geçer giderim, durmayı bırakın artık yavaşlamam bile.... 28 Mart 2013 tarihinde Taner Kızılkor tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 (düzenlendi) Allah rahmet eylesin. Feci, çok feci.. http://www.hurriyet....em/22846844.asp http://fotogaleri.hu...66997&rid=2&p=1 http://webtv.hurriye...rimiz-oldu.aspx Anladığım kadarıyla kamyonetle makasa girmiş... 4 kişinin 2'si (bayanlar) olay yerinde, diğeri (sürücü) daha sonra vefat ediyor. sadece 1 kişi yaşıyor, o da şu an perişan durumda. yaşıyor ama sanki ölü. Tanıdığımız bildiğimiz insanlar. Aşırı hız ve kontrolsüz gücün sağladıkları.. s-ş 2 Nisan 2013 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 İyi bir davranış gibi görünmesede hayatta durup almam.! Geçen gün ışıkta duruyordum karşı yolda birisi otostop çekiyor. Adamın birisi arabasıyla durdu birden sağdan soldan geldiler arabanın tüm kapıları açıldı araca 4 kişi doluştu şoför hariç 4 kişi oldu arabada... Adamın şaşkınlığı ve inin diyememenin çaresizliği suratından okunuyordu. Almam abicim banane der geçerim. İyi birşey değil ama ortam çok bozuk durmam yapacak birşey yok. Kimsenin arabasına da otostop çekmem. Çaresizlik diye bişey yok başka çareler buluyor insan yada kendini zorlayabiliyor beni buna inandırdılar. Şehir içinde aracımız yolda kaldı çalıştırmayı başardık dedik çalışması için yardım edenler kaçırmak istedi darpa kadar gidiyordu iş zor aldım ellerinden arabamızı. Dağ başında araba kalır yardım isterler neyse dersiniz dimi, hayır onu bile tuzak olarak kullanıyorlar yaşadık. Ayağım boştaysa bile otostop çekeni görünce gaza yüklenir geçer giderim, durmayı bırakın artık yavaşlamam bile.... Aynen, durmam, bazen o derece abartıyor, aracın üstüne yürüyorlarki kendimi zor tutuyorum vallahi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 2,37 deki adam Allahın sevdiği kuluymuş ne güzel spin atmaktır o öyle Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 Aynen, durmam, bazen o derece abartıyor, aracın üstüne yürüyorlarki kendimi zor tutuyorum vallahi Aman tut üstad kendini ortalık kötü... Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 İyi bir davranış gibi görünmesede hayatta durup almam.! Geçen gün ışıkta duruyordum karşı yolda birisi otostop çekiyor. Adamın birisi arabasıyla durdu birden sağdan soldan geldiler arabanın tüm kapıları açıldı araca 4 kişi doluştu şoför hariç 4 kişi oldu arabada... Adamın şaşkınlığı ve inin diyememenin çaresizliği suratından okunuyordu. Polisi falan arayıp haber vermişsinizdir değil mi? Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 Polisi falan arayıp haber vermişsinizdir değil mi? elbette merak etmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 2 Nisan 2013 Paylaş 2 Nisan 2013 İyi bir davranış gibi görünmesede hayatta durup almam.! Geçen gün ışıkta duruyordum karşı yolda birisi otostop çekiyor. Adamın birisi arabasıyla durdu birden sağdan soldan geldiler arabanın tüm kapıları açıldı araca 4 kişi doluştu şoför hariç 4 kişi oldu arabada... Adamın şaşkınlığı ve inin diyememenin çaresizliği suratından okunuyordu. Almam abicim banane der geçerim. İyi birşey değil ama ortam çok bozuk durmam yapacak birşey yok. Kimsenin arabasına da otostop çekmem. Çaresizlik diye bişey yok başka çareler buluyor insan yada kendini zorlayabiliyor beni buna inandırdılar. Şehir içinde aracımız yolda kaldı çalıştırmayı başardık dedik çalışması için yardım edenler kaçırmak istedi darpa kadar gidiyordu iş zor aldım ellerinden arabamızı. Dağ başında araba kalır yardım isterler neyse dersiniz dimi, hayır onu bile tuzak olarak kullanıyorlar yaşadık. Ayağım boştaysa bile otostop çekeni görünce gaza yüklenir geçer giderim, durmayı bırakın artık yavaşlamam bile.... Bende hiç almam ne çıkacağı belli olmaz.... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts