İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Koray Demir
Çağrı Alaf yazdı:

Zaten normal değiliz.

İlginçtir kavşaklarda veya tali yollarda karşıdan karşıya geçmekte olan yayalara durup yol veriyorum arkadaki sürücü niye yol verdin tarzında hemen kornaya abanıyor.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Koray Demir yazdı:

İlginçtir kavşaklarda veya tali yollarda karşıdan karşıya geçmekte olan yayalara durup yol veriyorum arkadaki sürücü niye yol verdin tarzında hemen kornaya abanıyor.

Yurtdışında araç kamerası delil niteliğinde. Bu şekilde davranan araçlara ağır yaptırım oluyor. Vatandaşların hepsi bir nevi polislik görevi yapabiliyor yani. Hatta bazı araçların arkasında yazar gülümse çekiyorum diye. Anla ki yanlış yaparsan yakacak çıranı. 

Araçtan dışarı çöp atan, hız yapan, tehlikeli hareket yapan, rahatsızlık verenler bu şekilde ihbar edilebilirler. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağrı Alaf yazdı:

Yurtdışında

Konunun ana teması bunda yatıyor. Türkiyede kurulu düzenim olmasa ben de gelirdim beraber ihbar ederdik 😄

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Koray Demir yazdı:

4-5 metre güvenli takip mesafesi bırak arkadaki atarlanıp hemen selektöre başlıyor, hemen yandaki araç ise hızlanıp burnunu arada bulduğu boşluğa sokmaya çalışıyor maalesef. Bazı minibüslerin jantlarında yanından yakın geçse arabayı boydan boya kesecek mızrak tarzı metal bir obje var ciddi anlamda mala yada sağlığa zarar verebilecek bir parça. Resimdekinin küçüğü;

Denetimler yetersiz, yaptırımlar caydırıcı değil, sürücüler de nezaket ve bilinç yok.

IMG_7408.jpeg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
İlkay Başaran yazdı:

E bu adam hiç önüne bakmamış ki.

Baksa görse bile 100 km hızla giderken saniyede 27 metre ilerliyor araba.

50-60 metre takip mesafesi koysa bile algılayıp frene basıp arabayı durdurması için 2 saniye kadar zamanı var. 

Vurması kaçınılmazdı... 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Hasan Karabekiroglu yazdı:

Baksa görse bile 100 km hızla giderken saniyede 27 metre ilerliyor araba.

50-60 metre takip mesafesi koysa bile algılayıp frene basıp arabayı durdurması için 2 saniye kadar zamanı var. 

Vurması kaçınılmazdı... 

Tamam da böyle bodoslama girmezdi en azından baksa.

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
İlkay Başaran yazdı:

Tamam da böyle bodoslama girmezdi en azından baksa.

Muhtemelen görmüştür ama ilerliyor mu duruyor mu algılayamamıştır.

Tabi karar verip eyleme geçene kadar zonk diye giriyor.

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağrı Alaf yazdı:

Yurtdışında araç kamerası delil niteliğinde. Bu şekilde davranan araçlara ağır yaptırım oluyor. Vatandaşların hepsi bir nevi polislik görevi yapabiliyor yani. Hatta bazı araçların arkasında yazar gülümse çekiyorum diye. Anla ki yanlış yaparsan yakacak çıranı. 

Araçtan dışarı çöp atan, hız yapan, tehlikeli hareket yapan, rahatsızlık verenler bu şekilde ihbar edilebilirler. 

Oldukça güzel bir uygulama örneği bence

B46E09EF-0F16-493A-BFEF-33B779284CE9.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Koray Demir yazdı:

Oldukça güzel bir uygulama örneği bence

B46E09EF-0F16-493A-BFEF-33B779284CE9.jpeg

Bizde bu yok direkt trafikten men var. İsterse ceza puanın tam olsun tek ağır kusurda ehliyet ve ruhsat gider. Eğer çok tehlikeli bir şey yapıldı ise hapis de yatılır. 

Okul yolunda 40 ile gitmesi gereken adam 100 yaparsa kesin yatar birkaç ay mesela. 

• Beğen 4
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...