İlkay Başaran 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Görünmüyorlar.. far da yaksa, flaşör de taksa görülmüyorlar.. Çünkü, bakıyorsun yoklar, sonra birden beliriveriyorlar.. O otobüsçü şerit dar olduğu için aynaya bile bakmamış olabilir. Çünkü normal şartlarda o aralığa araç girmez.. Bakmış ama baktığında görmemiş de olabilir. Bir de şimdi dörtlü yakarak gitmeyi öğrendiler. Kafalarına göre her araya girip, her yere aniden dönüveriyorlar. Varken de görünmüyoruz. A sütunları arık çok kalın. Arabaların yüzde 99 u filmli. Göz teması kurmak, adam beni gördü mü çıkacak mı çıkmayacak mı bilemiyoruz. Arabayı insan mı kullanıyor antilop mu yani içinde ne var belli olmuyor. Mecburen her arabaya çıkar bu mantığıyla gidiyoruz. Motosiklete hobi olarak binen kişiler kuryeler gibi patavatsızca gitmiyor ergen değillerse. 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Motorcu hatalı,50 ile gidecek yerde 90,100le falan mı gidiyor , otobüsçü göremez zaten . 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Plaka belli olduğu için sorıyorum masrafı karşılanacakmı yoksa her ikiside cezamı yer. https://x.com/asayisberkemal0/status/1890345448143045082?t=zYGragkKtJlocJcTDqMg7w&s=19 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Evren Erakçora yazdı: Motorcu hatalı,50 ile gidecek yerde 90,100le falan mı gidiyor , otobüsçü göremez zaten . %100 kusur motorsikleti sürücüsünde değil. Ali Darbaz yazdı: Plaka belli olduğu için sorıyorum masrafı karşılanacakmı yoksa her ikiside cezamı yer. https://x.com/asayisberkemal0/status/1890345448143045082?t=zYGragkKtJlocJcTDqMg7w&s=19 Gri araç sahibi şikayetçi olursa kasten mala zarar vermek suçundan her iki failin de ceza alması kaçınılmaz gibi duruyor. 3 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Ali Darbaz yazdı: Plaka belli olduğu için sorıyorum masrafı karşılanacakmı yoksa her ikiside cezamı yer. https://x.com/asayisberkemal0/status/1890345448143045082?t=zYGragkKtJlocJcTDqMg7w&s=19 Arabanın sahibi haksız olsa da şimdi haklı oldu. Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Motosiklete hobi olarak binen kişiler kuryeler gibi patavatsızca gitmiyor ergen değillerse. Mehmet Ozyurek yazdı: Görünmüyorlar.. far da yaksa, flaşör de taksa görülmüyorlar.. Çünkü, bakıyorsun yoklar, sonra birden beliriveriyorlar.. O otobüsçü şerit dar olduğu için aynaya bile bakmamış olabilir. Çünkü normal şartlarda o aralığa araç girmez.. Bakmış ama baktığında görmemiş de olabilir. Bir de şimdi dörtlü yakarak gitmeyi öğrendiler. Kafalarına göre her araya girip, her yere aniden dönüveriyorlar. Görünmediğinin bilincinde sürenler hayatta veya kazaya karışmıyor zaten. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 15 Şubat Paylaş 15 Şubat https://www.instagram.com/reel/DGF2bw3MS8h/?igsh=MWR5bmZ0ZTU4Z2R5bQ== Abla fena dalmış. Kimbilir niye böyle davrandı?! 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Eyüp Çetin yazdı: https://www.instagram.com/reel/DGF2bw3MS8h/?igsh=MWR5bmZ0ZTU4Z2R5bQ== Abla fena dalmış. Kimbilir niye böyle davrandı?! Vur emri vereceksin bak bakalım bir daha yapabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Şubat Paylaş 18 Şubat https://www.instagram.com/reel/DGNqJPwJPZf/?igsh=YnhvYnZiY3FodG16 Zincirleme kaza olmuş. Arkadan gelen durduğunu fark etmiyor, onun arkasındakiler de takip mesafesini korumuyorlar belli ki. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Eyüp Çetin yazdı: https://www.instagram.com/reel/DGF2bw3MS8h/?igsh=MWR5bmZ0ZTU4Z2R5bQ== Abla fena dalmış. Kimbilir niye böyle davrandı?! bizden değil kullanıcı hatası demişlerdir. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Şubat Paylaş 18 Şubat 3 saniye kuralı. Öndeki arabanın en az 3 saniye önceki konumunda seyretmek lazım. Sonrasında da özellikle bu zincirleme kazalar yaşandıktan sonra mümkün mertebe bir süre araçtan inmemeli. Önce çevre güvenliğini alıp arkadakiler mevzuya ayıktıktan ve durduktan sonra inilmeli. Arabada beklenilen sürede ambulans aranırsa hem sağlık çalışanları vakit kazanır hem de arabadan inenler de ölmez. Bu konuda kaç tane gördük öyle kaza başında bekleyenleri alıp götüren arabalar. Koray Demir yazdı: Vur emri vereceksin bak bakalım bir daha yapabiliyor mu? Ablaya sanayici dolandırdığı için mi vur emri veriyoruz yoksa sanayiciye ablanın verdiği zarardan ötürü mü? 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Çağrı Alaf yazdı: 3 saniye kuralı. Öndeki arabanın en az 3 saniye önceki konumunda seyretmek lazım. Sonrasında da özellikle bu zincirleme kazalar yaşandıktan sonra mümkün mertebe bir süre araçtan inmemeli. Önce çevre güvenliğini alıp arkadakiler mevzuya ayıktıktan ve durduktan sonra inilmeli. Arabada beklenilen sürede ambulans aranırsa hem sağlık çalışanları vakit kazanır hem de arabadan inenler de ölmez. Bu konuda kaç tane gördük öyle kaza başında bekleyenleri alıp götüren arabalar. Ablaya sanayici dolandırdığı için mi vur emri veriyoruz yoksa sanayiciye ablanın verdiği zarardan ötürü mü? 2 saniye. 2 saniye bile bıraksan arkadakiler söyleniyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat Paylaş 18 Şubat İlkay Başaran yazdı: E bu adam hiç önüne bakmamış ki. bakan var mı ki, önüne yani ilerisine yola yani... 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Evren Erakçora yazdı: 2 saniye. 2 saniye bile bıraksan arkadakiler söyleniyor. Kesinlikle, zaten arkadan gelenlerin stresi yüzünden istemediğimiz şekillerde araba sürüyoruz. Bir tane hayvan diğer herkesi de kendine çeviriyor. Burada da çok, 60’lık yolda 50 ile gidince başlıyorlar çemkirmeye. Kardeşim ben akşam mesaisinden yeni çıkmışım. Sen ise yeni uyandın kahvaltını yaptın kahveni içtin işe gidiyorsun. Aynı değiliz işte bırak da kendimi güvene alayım. Trafikte binbir türlü hali olan insan var anlayışlı ve dikkatli olmalı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Eyüp Çetin yazdı: https://www.instagram.com/reel/DGNqJPwJPZf/?igsh=YnhvYnZiY3FodG16 Zincirleme kaza olmuş. Arkadan gelen durduğunu fark etmiyor, onun arkasındakiler de takip mesafesini korumuyorlar belli ki. Hiç fren yapmamış.. çarpana kadar da haberi olmamış.. Çağrı Alaf yazdı: Kesinlikle, zaten arkadan gelenlerin stresi yüzünden istemediğimiz şekillerde araba sürüyoruz. Dibime kadar giren öküzlere sinir oluyorum.. Hayır yavaş gidip düzeni bozan biri de değilim.. Kontrollü olarak ani fren yapıp uzaklaşmasını sağlıyorum.. Naapıyor bu, neden fren yaptı şimdi diyorlardır.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: . Naapıyor bu, neden fren yaptı şimdi diyorlardır.. Arkanda ben olsam kesin poliçe kesiyor derdim. 5 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç fren yapmamış.. çarpana kadar da haberi olmamış.. Dibime kadar giren öküzlere sinir oluyorum.. Hayır yavaş gidip düzeni bozan biri de değilim.. Kontrollü olarak ani fren yapıp uzaklaşmasını sağlıyorum.. Naapıyor bu, neden fren yaptı şimdi diyorlardır.. Acemi diye düşünüyorlar, ustalaştıkça yakın takip etmen gerekiyor ona göre. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Çağrı Alaf yazdı: Ablaya sanayici dolandırdığı için mi vur emri veriyoruz yoksa sanayiciye ablanın verdiği zarardan ötürü mü? Abla kocasına kızmış. Kocası sanayici mi onu bilmiyorum yalnız. İlk çıkan haberlerde ablanın arabası tamir olmadı diye çıkmıştı. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Metin Akbal yazdı: Abla kocasına kızmış. Kocası sanayici mi onu bilmiyorum yalnız. İlk çıkan haberlerde ablanın arabası tamir olmadı diye çıkmıştı. Kocası mıymış? O zaman kocaya karıyı vurması için mi emir veriyoruz yoksa karıya kocayı vurması için mi? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Çağrı Alaf yazdı: Kocası mıymış? O zaman kocaya karıyı vurması için mi emir veriyoruz yoksa karıya kocayı vurması için mi? Yok senin benim arabamın kılına zarar gelmemesi için vur emri veriyoruz Ben evde televizyon izliyorum benim alakam yok 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç fren yapmamış.. çarpana kadar da haberi olmamış.. Yol hipnozu dedikleri şey olsa gerek. Az önce haberlere de çıktı ölen yok diyorlardı. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Çağrı Alaf yazdı: Kocası mıymış? O zaman kocaya karıyı vurması için mi emir veriyoruz yoksa karıya kocayı vurması için mi? Herhangi bir şekilde canına kastediyorsa vuracaksın bu kadar basit. Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Evren Erakçora yazdı: Acemi diye düşünüyorlar, ustalaştıkça yakın takip etmen gerekiyor ona göre. 4-5 metre güvenli takip mesafesi bırak arkadaki atarlanıp hemen selektöre başlıyor, hemen yandaki araç ise hızlanıp burnunu arada bulduğu boşluğa sokmaya çalışıyor maalesef. Bazı minibüslerin jantlarında yanından yakın geçse arabayı boydan boya kesecek mızrak tarzı metal bir obje var ciddi anlamda mala yada sağlığa zarar verebilecek bir parça. Resimdekinin küçüğü; Denetimler yetersiz, yaptırımlar caydırıcı değil, sürücüler de nezaket ve bilinç yok. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Koray Demir yazdı: vuracaksın Koray Demir yazdı: nezaket Alttaki tercihim. Bence kimse başka bir vatandaşın elinden ölmemeli. Yukarıdaki Opel bariz can almaya değil hınç almaya çalışıyor. Arabaya, mala mülke vesaire vuruyor. 3 milim kalınlığında boyalı bi dandik sac parçası yamuldu diye olayın arkasını bilmeden dükkancının eline silah verip katli vaciptir dersek memlekette emsal davalardan ötürü adam kalmaz. Zaten normal değiliz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts