İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek
Ali Gülmez yazdı:

araç kullanan kişinin 8 motorcunun 2 suç kaydı çıkmış

Araç kullanan kişinin davranışı normal savunmacı bir insan davranışı değil zaten.. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Gülmez yazdı:

Motorcu aynayı kıramaz öyle yetkisi yok

dediğin gibi kaçarım dedi ama kaçamadı

Tımarhane

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Trafikte seyrinde giden ve kurallara riayet eden bir tane motosiklet yok ya da bana denk gelmedi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Yıllardır motosiklet kullanıyorum, hiçbir aracı sağından geçmedim. Zaten arkasında sol lastik izinde gidince adam sağa kayıp hadi biz gidemiyoruz sen bari git diyor. 

Sağ şeritte giden arabanın sağına girip geçmeye kalkıyorsan o adam sağa döndüğünde ki olacak olayları kabul ediyorsun zaten. En sağdan giden adam sağa döneceği zaman aynaya bakmak zorunda değil. Motoru it gibi sürmezseniz zaten trafikte saygı da görüyorsunuz, yol da veriyorlar. Tam ekipman görünce polis bile durdurmuyor. Durdursa da hadi yanma sıcakta deyip devam et diyor en az 3 4 kere yaşadım.

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Koray Demir yazdı:

Trafikte seyrinde giden ve kurallara riayet eden bir tane motosiklet yok ya da bana denk gelmedi. 

Ben vardım da kaza yapınca bıraktım. :crazy:

Avustralya'da bu iş kurala bağlı. Eğer trafik herhangi bir nedenden ötürü duruyorsa, (Yoğun trafik - Kırmızı Işık vs.) araçlar hareket etmez iken motor araçların arasından geçebilir ve bunu yaparken vereceği hasarın sorumluluğunu almak zorundadır. Arabanın tekeri hareket ettiği an motor güvenli şeride geçip herkes gibi sürer, şerit kesmek büyük kabahattir. Bununla birlikte otobüsler için ayrılmış ve emniyet şeritlerini motorlar kullanabilir. Yani onlar emniyet şeridinden ve otobüsler ya da taksiler için ayrılmış özel yollardan gidip işlerine bakarlar. 

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Ali Gülmez yazdı:

Motorcu aynayı kıramaz öyle yetkisi yok

dediğin gibi kaçarım dedi ama kaçamadı

Suçlarının cezasını tsm alsaydılar bu durum yaşanmazdı. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Çağrı Alaf yazdı:

Avustralya'da bu iş kurala bağlı. Eğer trafik herhangi bir nedenden ötürü duruyorsa, 

Sonra neden coğrafya kader diyorlar 😃

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Yıllardır motosiklet kullanıyorum, hiçbir aracı sağından geçmedim. Zaten arkasında sol lastik izinde gidince adam sağa kayıp hadi biz gidemiyoruz sen bari git diyor. 

Sağ şeritte giden arabanın sağına girip geçmeye kalkıyorsan o adam sağa döndüğünde ki olacak olayları kabul ediyorsun zaten. En sağdan giden adam sağa döneceği zaman aynaya bakmak zorunda değil. Motoru it gibi sürmezseniz zaten trafikte saygı da görüyorsunuz, yol da veriyorlar. Tam ekipman görünce polis bile durdurmuyor. Durdursa da hadi yanma sıcakta deyip devam et diyor en az 3 4 kere yaşadım.

Mecbur bakıyoruz sağa, biri girebilir diye, gereksiz stres tabii.

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir
(düzenlendi)

.

tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Çağrı Alaf yazdı:

kurala bağlı.

kural? neydi o yabancı gelmedi bana hatırlayacak gibiyim

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

katılıyorum, bende arada bir kullanıyorum trafikte (zimzonu değil) adam gibi gelirsen karşıdaki araba genelde yol veriyor, zaten motoru sürüşünden ne olduğunu anlıyorlar, bende araba sürerken arkamda motoru görürsem gaz kesiyorum mesela, fren yapmadan usturuplu, yada hızımı koruyorum, mümkünse az sağa yanaşıyorum motorcuda yavaşça geçiyor, ikimizde memnunuz :) yalnız çoğu zaman farketmiyorum zira zart diye sağımdam solumdan geçiyorlar, süreklide ayna tarayamamki arkadaş, önüme bakmam lazım, apaçi motorcuların hatası kendilerini görünür sanmaları, aynaya 1 sn bakıp önüme bakıyorum, 1.5 sn sonra adam yanımda, eee daha yapayım ben, az sağa sola kaysam yerdeler....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Motorcu açıklama yapmış, “arkadan bana çarptı, dur tutanak tutacağız dedim durmadı, tartıştık ben de aynasını kırdım..”

İnanmadım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

öncesi videoları falan çıktı da, bu vahşice hadisenin içinde toplamda 10 suç kayıtlı tipler ile aynı yolda her gün bulunuyoruz o çok daha vahim insanlık tarihi adına

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Şerit bilmez

kural tanımaz

yaya geçidinden geçer

kaldırımda sürer

ters yöne girer 

ışıklara riayet etmez

Trafikte daha fazla suç başka nasıl olabilir? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Kuryelere yetkinlik getirilmeli, herkes her an paketçi olamamalı.

Bütün sürücülerin ve trafiktekilerin motorculara bakış açısını olumsuz yönde etkileyenler hep paketçiler.

İstisnalar kaideyi bozmaz ama çoğunluk böyle, en azından İstanbul'da.

Altın kural: Bu devirde özellikle trafikte kimseye bulaşmayacaksın ! 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Dün ters yönden tam gaz gelen kuryeyle sola sıfırlayıp ona yol açmadım diye kavga ettik. Normalde inmezdim arabadan ama başkaları dahil olunca mecburen indim. Uzun uzun anlatmayacağım ama normal bir kafa değil. Aklım başımdaysa eğer kesinlikle bulaşmıyorum, kaybedecek şeyi olan adam için hiç gerek yok.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Kendi başını yersin inşallah duası , en güzeli. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bence iki taraf da doğruyu söylemiyor.. 

Yok, arkadan çarpmış da, durmamış da.. E aynasını kırıp kaçıyordu.. Madem amacın durdurmaktı. Neden aynayı kırıp kaçmaya çalıştın.. 

Arkadan çarpılan ve bu çarpılmadan hasar alan bir motor büyük ihtimalle düşer. Düşmüş mü ?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bence iki taraf da doğruyu söylemiyor.. 

Yok, arkadan çarpmış da, durmamış da.. E aynasını kırıp kaçıyordu.. Madem amacın durdurmaktı. Neden aynayı kırıp kaçmaya çalıştın.. 

Arkadan çarpılan ve bu çarpılmadan hasar alan bir motor büyük ihtimalle düşer. Düşmüş mü ?

Aynen öyle bir sürü yalan var. Sosyal medya böyle bir çöplük işte dezenformasyondan geçilmiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Selim Bilgin yazdı:

kaybedecek şeyi olan adam

kllit ifade... belindeki kemeri başka amaç için kullanlarlar ile aynı yolda direksiyon sallıon.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Günümün çoğu İst trafiğin de geçiyor bazen öyle hareketlerle karşılaşıyorum ki insan olan ın yapamayacağı hatta aklına bile getiremeyeceği şeyler.

Çoğu zaman aracın için de küfür edip rahatlıyorum en son bagajın dan balta çıkarıp diğer aracı kovalayanı gördü bu gözler

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Işıklar yanıyor. Araçaların arasında sağ teker hizasında olası sağa kaçış modunda bekliyorum. Tam soluma sıfır hizada otomobil yanaştı yer müsait. Gitsene en başa ne bekliyon dedi camı açıp. Yok ben kurallara uyarım dedim. Acemisin di mi la dedi… göz pınarlarımdan iki damla yaş süzüldü benzin deposu üstüne

• Mutlu 12
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Işıklar yanıyor. Araçaların arasında sağ teker hizasında olası sağa kaçış modunda bekliyorum. Tam soluma sıfır hizada otomobil yanaştı yer müsait. Gitsene en başa ne bekliyon dedi camı açıp. Yok ben kurallara uyarım dedim. Acemisin di mi la dedi… göz pınarlarımdan iki damla yaş süzüldü benzin deposu üstüne

Işıkta araba arkasında bekleme abi.

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Servet Aydın yazdı:

doğru söylemiş arabacı. Tost olmak mı istiyorsun arada. Usul usul gidecen öne mecbur. Sağ teker hizası da kurtarmaz zira. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
İlkay Başaran yazdı:

Işıkta araba arkasında bekleme abi.

Emin Önal yazdı:

doğru söylemiş arabacı. Tost olmak mı istiyorsun arada. Usul usul gidecen öne mecbur. Sağ teker hizası da kurtarmaz zira. 

Pilli bebe varken önde dururdum. Bu zıkkımı habire stop ettiriyom kalkışta

• Mutlu 4
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...