İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Clio’daki ölmüş. Togg’daki 3 kişi yaşıyormuş naylon muymuş ki Togdaki 2 kişi ağır yaralı diyor hayati tehlikeleri varmış. Çocuk iyi. Suv ile binek araç kazalarında alçak ve hafif olan 2 - 0 geride başlıyor. Tog yüksek ve 2 ton, diğeri 1300 kg ve alçak.. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Clionun intihar ettiği hususunda yazılar okudum. Bunu kinaye olarak mı yazmışlar yoksa cidden intihar girişimi mi ondan emin olamadım. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Akli dengesi yerinde değildir onun. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Bu Clio çarpışma testlerinde 5 yıldız almamış mıydı fena dağılmış. İlkay Başaran yazdı: Suv ile binek araç kazalarında alçak ve hafif olan 2 - 0 geride başlıyor. Tog yüksek ve 2 ton, diğeri 1300 kg ve alçak.. Bunun tek bir istisnası var, o da Volvo tabiki. https://video.haber7.com/video-galeri/121576-volvo-kafa-kafaya-carpistigi-tiri-pert-etti Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Koray Demir yazdı: Bu Clio çarpışma testlerinde 5 yıldız almamış mıydı fena dağılmış. Karşınızdaki araç çok ağır ve yüksek, fizik yasaları gereği fazla şansı yok. 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Metin Akbal yazdı: Clionun intihar ettiği hususunda yazılar okudum. Bunu kinaye olarak mı yazmışlar yoksa cidden intihar girişimi mi ondan emin olamadım. İntihar etse neden tek şerit yapsın ki şerit değiştirip bindirir birisine. Sonuçta intihara ne kadar hazır olursan ol bir an önce bitmesini istersin. Böyle vurmayı beklemek ve sağdan seyretmek çok ızdıraplı olurdu. Koray Demir yazdı: Bu Clio çarpışma testlerinde 5 yıldız almamış mıydı fena dağılmış. İstediği kadar alsın, oradaki sınavlarda baz alınan limitler çok alçak. Vahim kazalarda şasi dayanımı kuvvetli olan marka kazanır. Mesela kafa kafaya çarpışmalar buna bir örnek. Makyajı çıkarırsan tüm vasıtalar sonuçta metal parçaları. Hangisi ötekini yırtarsa. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Evren Erakçora yazdı: Karşınızdaki araç çok ağır ve yüksek, fizik yasaları gereği fazla şansı yok. Zaten sürücüsü ölmemiş olsaydı kasten öldürmeye teşebbüsten ceza almalıydı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Koray Demir yazdı: Bu Clio çarpışma testlerinde 5 yıldız almamış mıydı fena dağılmış. Bunun tek bir istisnası var, o da Volvo tabiki. https://video.haber7.com/video-galeri/121576-volvo-kafa-kafaya-carpistigi-tiri-pert-etti İşin içine hız ve fizik girince sonuçlar net. Ncap testleri sabit engele 64 km hızla oluyor. Bunlar 80 80 geliyor olsa hesap ortada. 80 ile sabit deformasyon görmeyen engele çarpmış gibi olur. Duvar mesela. Togga böyle girip içindekini koruyacak b sınıfı araç bence zor. Birde small overlap olmuş bu. Kafa kafaya değil aslında. Şaseyi tutmamış.. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İlkay Başaran yazdı: İşin içine hız ve fizik girince sonuçlar net. Ncap testleri sabit engele 64 km hızla oluyor. Bunlar 80 80 geliyor olsa hesap ortada. 80 ile sabit deformasyon görmeyen engele çarpmış gibi olur. Duvar mesela. Togga böyle girip içindekini koruyacak b sınıfı araç bence zor. Birde small overlap olmuş bu. Kafa kafaya değil aslında. Şaseyi tutmamış.. Orası öyle tabi. Dünyanın en güvenli araçlarını yıllardır Volvo üretiyor bence o yüzden paylaştım. Evren Erakçora yazdı: Karşınızdaki araç çok ağır ve yüksek, fizik yasaları gereği fazla şansı yok. Araç Kadjar olsaydı kaza eşit şartlarda mı olurdu 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Togg d segment bir araç gibi epey büyük. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Koray Demir yazdı: Orası öyle tabi. Dünyanın en güvenli araçlarını yıllardır Volvo üretiyor bence o yüzden paylaştım. Araç Kadjar olsaydı kaza eşit şartlarda mı olurdu Sanmam togg 2 ton olması lazım kadjar en fazla 1500 kgdir. Yine bile yarım ton fark var arada. 2 ton olan pastan korosyondan elek gibi olmadıkça yani rijitse yeteri kadar yine daha fazla hasar verir. Kadjardaki çok daha g kuvvetine maruz kalacak. Zaten öldüren sürat değil çok kısa sürede duruyor olmak.Sürat değil de ani durmak öldürüyor. Kafa kafaya kaza yapacak olsam ve karşımdaki araç sedan olacaksa eğer hilüx, navara ya da land cruiser xc90 falan bunların içinde olmak isterdim. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 14 saat önce Paylaş 14 saat önce İşin içinde elektrikli araba olunca hayatta kalma şansını hesaplayamıyorum ben. Ne kadar hayatta kalırsan kal saniyeler içinde yanma ihtimalin var. Pil yeter ki hava ile temas etsin. Hele bir de bilinç yok ise canlı canlı fırında pişmek gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Kimse teknikten anlamaz. Clio için kötü reklam olmuş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kimse teknikten anlamaz. Clio için kötü reklam olmuş Artık 6 dan başlar derler. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Benim de bir kaç kere başıma geldi. İkisi karadeniz sahil yolu yeniyken idi. İki sürücü de bırak trafiğe çıkmayı evden çıkmaya bile yasak konmalı tipti. Sonuncusu kadın sürücü idi 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Evren Erakçora yazdı: https://www.milliyet.com.tr/gundem/balikesirde-okul-servisi-ile-tirin-carpistigi-kaza-kamerada-7267684 Bizim okula da servis yapan midibüs ilkokul öğrencilerini taşırken kaza yaptı . Ne yazık ki 3 kişinin durumu ağırmış. Çok üzücü. Bizden bir kaç öğrencinin kardeşi de hafif yaralı kurtulmuş. İki sürücü de tutuklanmış. Tır sürücüsünün pek hatası yok gibi ama yeterince iyi fren yapamadı mı acaba?Sizin yorumunuz nedir? Konuyu yeni gördüm hocam. Bende taşımalı bir okul müdürü olarak hergün tedirgin oluyoruz. Eğitimsiz umursamaz şoförlerle yapılıyor maalesef kırsalda taşıma. Bahse konu kazada da servis şoförü mesafeyi kısaltmak için alt geçitten geçmek yerine yolun ortasından geçiyor. Kısalan mesafe 2 km. Okul müdürü arkadaş daha önce de tutanak tutup ilçeye bildirmiş ama elinde yaptırım gücü yok okulun maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Benim de bir kaç kere başıma geldi. İkisi karadeniz sahil yolu yeniyken idi. İki sürücü de bırak trafiğe çıkmayı evden çıkmaya bile yasak konmalı tipti. Sonuncusu kadın sürücü idi Standartin az üstünde gittiğim yollardan biri. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Artık 6 dan başlar derler. Kendi sınıfında tokuşturacaksın, 2 tonluk toggla değil, sende demişsin zaten, ha kendi ağırlığında birşeyle tokuşsun, toggda olmak daha doğrusu pilli birşeyde olmak istemezdim, enazından sıkıştık yanma başladı tüp-su falan işe yarar, pillide kızartma olman kesin... 9 saat önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağrı Alaf yazdı: İntihar etse neden tek şerit yapsın ki şerit değiştirip bindirir birisine. Sonuçta intihara ne kadar hazır olursan ol bir an önce bitmesini istersin. Böyle vurmayı beklemek ve sağdan seyretmek çok ızdıraplı olurdu. Okuduğum yorumlar o şekilde. Detayı bilemem. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts