Tansu Kalafatoğlu 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Çağlar Bayur yazdı: sürüş eğitimde ilk yapılmaması gereken oalrak anlatılır hangi ülkede Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben kızıma şöförle göz teması kur dedim. De, çok da içime sinmedi. Böyle yaparsa kasten üzerine sürüp ezmeye çalışan çıkabilir. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangi ülkede Andromeda da bir gezegende 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangi ülkede ortadoğuda 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Sola bakarken yola çıkacağım vakit bana bakmayan bir yayayı benimde görmem mümkün değil o yüzden şoförle göz göze gelinmeli diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 20:20 Paylaş Perşembe 20:20 https://www.milliyet.com.tr/gundem/balikesirde-okul-servisi-ile-tirin-carpistigi-kaza-kamerada-7267684 Bizim okula da servis yapan midibüs ilkokul öğrencilerini taşırken kaza yaptı . Ne yazık ki 3 kişinin durumu ağırmış. Çok üzücü. Bizden bir kaç öğrencinin kardeşi de hafif yaralı kurtulmuş. İki sürücü de tutuklanmış. Tır sürücüsünün pek hatası yok gibi ama yeterince iyi fren yapamadı mı acaba?Sizin yorumunuz nedir? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 20:41 Paylaş Perşembe 20:41 Tır hızı düşük. Modern sistem olmayınca da durması zor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:50 Paylaş Perşembe 20:50 yol tabelasındaki işaret nedir okunmuyor? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 05:36 Paylaş Dün saat 05:36 Tırın hızı 70 civarı olabilir. Şehir içinde hızlı gitmiş. Servis de yola atlamış. İkisi de hatalı bence. Umarım çocuklara bir şey olmaz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 06:56 Paylaş Dün saat 06:56 Ş.içi değil sanki. İzmir ana asfaltı gibi duruyor. Yol ıslak lastikler kötüyse absnin etkisiyle 70 le frene bassa 65 ile vurmuştur. Sol şerit boş keşke aynı anda sola manevra yapsaymış. Bence servis şoförü hatalı. Yani büyük kısmı onun. Birde böyle ana asfaltları 50 tane kavşakla kesen karayolları hatalı. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 09:13 Paylaş Dün saat 09:13 Çağlar Bayur yazdı: yol tabelasındaki işaret nedir okunmuyor? Islak zeminde 50 km levhası var abi. Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 09:21 Paylaş Dün saat 09:21 Ölümlü/ağır yaralamalı kazalarda bazen taraf ailelerinin içi soğusun ve ayrıca şoförleri de parçalamasınlar diye güvenlik tedbiri niyetiyle de tutuklama yapılabiliyor. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Evren Erakçora yazdı: Islak zeminde 50 km levhası var abi. Hocam o yolda kimse 50 ile gitmez bende gitmem açık açık yazayım. Bence suçun yüzde 95 i öğrenci servisinde. Ayvalık - Altınova arası aynı böyle ana asfaltta 15 km de 5 tane yaya geçidi var. Tabi 50 tabelası da. Radar da kuruluyor yola durup sordum. Kaçla geçeceğiz burada 110 mu 50 mi? 121 e kuruyoruz radarı ama yaya geçidinde bu hızla kimseyi öldürmeyin dedi. Ana asfaltı 500 metrede bir 50 ye düşüremezsin. Bunun adı olsa olsa saçmalık olur da bizim millet üst geçit yapsan da kullanmaz. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 saat önce Paylaş 23 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hocam o yolda kimse 50 ile gitmez bende gitmem açık açık yazayım. Bence suçun yüzde 95 i öğrenci servisinde. Ayvalık - Altınova arası aynı böyle ana asfaltta 15 km de 5 tane yaya geçidi var. Tabi 50 tabelası da. Radar da kuruluyor yola durup sordum. Kaçla geçeceğiz burada 110 mu 50 mi? 121 e kuruyoruz radarı ama yaya geçidinde bu hızla kimseyi öldürmeyin dedi. Ana asfaltı 500 metrede bir 50 ye düşüremezsin. Bunun adı olsa olsa saçmalık olur da bizim millet üst geçit yapsan da kullanmaz. Gitmez doğru. Levhanın anlamı ıslak zeminde 50 ile git olması lazım. Normalde hız limiti 70 sanıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce bazen pratikte anlamsız gelen levhalar, hukuki süreçte önem kazanır, bence minibüs te büyük oranda suç var ama o levha gidişatı çok değiştirir 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Azami hız sınırlamasının, bazı yol kesimlerinde sadece yağışlı havalarda uygulanmak istenmesi durumunda Azami Hız Sınırlaması levhasının altına şemsiye figürü içeren PL-7 ilave paneli eklenir. Yani burada yol yağışlı ise hız limiti 50. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Evren Erakçora yazdı: Azami hız sınırlamasının, bazı yol kesimlerinde sadece yağışlı havalarda uygulanmak istenmesi durumunda Azami Hız Sınırlaması levhasının altına şemsiye figürü içeren PL-7 ilave paneli eklenir. Yani burada yol yağışlı ise hız limiti 50. Burada şemsiye yok ama? Bu arada bence ya çekicinin lastikleri berbat ya da yükü devirmeyeyim falan derken çok frene yüklenmedi. Sonuçta yol onun hakkı ama olan çocuklara oldu işte. Umarım kötü haber gelmez. Allah ailelerine sabır versin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts