Tansu Kalafatoğlu 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Çağlar Bayur yazdı: sürüş eğitimde ilk yapılmaması gereken oalrak anlatılır hangi ülkede Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben kızıma şöförle göz teması kur dedim. De, çok da içime sinmedi. Böyle yaparsa kasten üzerine sürüp ezmeye çalışan çıkabilir. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangi ülkede Andromeda da bir gezegende 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık Paylaş 20 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangi ülkede ortadoğuda 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 05:13 Paylaş Pazar 05:13 Sola bakarken yola çıkacağım vakit bana bakmayan bir yayayı benimde görmem mümkün değil o yüzden şoförle göz göze gelinmeli diyorum. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Paylaş 4 saat önce https://www.milliyet.com.tr/gundem/balikesirde-okul-servisi-ile-tirin-carpistigi-kaza-kamerada-7267684 Bizim okula da servis yapan midibüs ilkokul öğrencilerini taşırken kaza yaptı . Ne yazık ki 3 kişinin durumu ağırmış. Çok üzücü. Bizden bir kaç öğrencinin kardeşi de hafif yaralı kurtulmuş. İki sürücü de tutuklanmış. Tır sürücüsünün pek hatası yok gibi ama yeterince iyi fren yapamadı mı acaba?Sizin yorumunuz nedir? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tır hızı düşük. Modern sistem olmayınca da durması zor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce yol tabelasındaki işaret nedir okunmuyor? Yorum bağlantısı
Recommended Posts