İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Çağrı Alaf
Mehmet Yeter yazdı:

Geçenlerde minibüs kazası oldu bir çocuk öldü ve minibüsçü arkasından intihar etti.

Öyleleri de var. Herkesin kalbi kaldırmaz. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

o kaza ile buradaki aşırı hız kazası aynı değil bence. Hız ve agresif sürüş ile taksir çizgisi 

Hız varsa kaza yoktur teşebbüs vardır kafasındalar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Yeter yazdı:

minibüsçü arkasından intihar etti.

deniyor....

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Çağlar Bayur yazdı:

deniyor....

Anladım abi.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

deniyor....

İntihar etme yöntemleri arasında bıçakla kendi boğazını kesme istatistiği nedir? 

Ayrıca olay olduktan sonra şöför ileri gidip intihar etti deniyor. Ama olay yeri inceleme videosunda minibüsün olayın olduğu yerde sabit olduğunu görüyoruz. 

bu arada şöförün suçu da tartışılır. Kadın çocuğun peşinden koşarken şöförle yanyana geliyor. Şöförü uyarması gerekirdi. Aracın sıfırındaki çocuğu görmesi mümkün değil. 

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Kaza değil ama kaza ihtimali. Sizce bu kadın çocuğu görüp de mi durdu yoksa başka şey için mi durdu? Bence görüp durdu çünkü durması için başka sebep yok gibi. Ama hareket ederken çocuğun geçtiğini gördü mü emin değilim. 

bu tip önü yüksek araçlar çok tehlikeli. Videoyu bi süre sonra sileceğim. Sonuçta izinsiz

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Belki araba kendisi durdu? On bölge asistanı?

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hiç görerek durmuş gibi görünmüyor.

Sağa sola bakıyor belki birini bekliyor.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kaza değil ama kaza ihtimali. Sizce bu kadın çocuğu görüp de mi durdu yoksa başka şey için mi durdu? Bence görüp durdu çünkü durması için başka sebep yok gibi. Ama hareket ederken çocuğun geçtiğini gördü mü emin değilim. 

bu tip önü yüksek araçlar çok tehlikeli. Videoyu bi süre sonra sileceğim. Sonuçta izinsiz

Şehir içi suv kullanımını yasaklanacağı bir yasa teklifi yapılmalı. Kadın zaten kısa boyu yetmiyor. Üstüne arabada yüksek. İş bu sebeble okul bahcesindeki çoçuğu ezdi kadının biri. 

• Beğenme 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

insanları baştan düzgün eğiteceksin, ehliyeti vermeden önce zeka testine de sokacaksın. sadece beceri yetmez. belli koşullarda gerizekalılara da tekrarlanan işleri yaptırabiliyorlar ve bu onları yeterli kılmıyor.

arada yeniden sınava sokacaksın. belli yaşın üzerini iki kere test edip sonra tekrar yenileyeceksin.

yasakçı zihniyete karşıyım.

Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel
Doğan Arşiray yazdı:

insanları baştan düzgün eğiteceksin, ehliyeti vermeden önce zeka testine de sokacaksın. sadece beceri yetmez. belli koşullarda gerizekalılara da tekrarlanan işleri yaptırabiliyorlar ve bu onları yeterli kılmıyor.

arada yeniden sınava sokacaksın. belli yaşın üzerini iki kere test edip sonra tekrar yenileyeceksin.

Zeka? Türkiye de 🙂.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Koltuklar daha fazla yükselmilyor mu bunlarda acaba? Ayaklar mı yetişmiyor pedala?

Nasıl olsa araç otomatik gaza bas gitsin, frene bas dursun , kullanması çok kolay zaten ,kasko da var sağa sola vursa da bir şey olmaz!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Furkan Bakırel yazdı:

Zeka? Türkiye de 🙂.

motorlu taşıtı sorumluğunu alabilecek beceri ve yeterli zeka varmı diye gerekli zaten. varmı yokmu diye bakacaklar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Doğan Arşiray yazdı:

Şehiç içi okul bölgelerinde emisyonu yüksek ve yerden yüksek araçların girişleri yasaklansın. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

Şehiç içi okul bölgelerinde emisyonu yüksek ve yerden yüksek araçların girişleri yasaklansın. 

çöp kamyonu, belediye otobusu filanda olamaz ama o durumda. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Doğan Arşiray yazdı:

çöp kamyonu, belediye otobusu filanda olamaz ama o durumda. 

İett Otobüsü gene ön cam dümdüz yerede yakın önünü görüyor. Sürücüleri profesyonel insanlar. Onlardan zarar gelmez. 

Bizim burda çöpçüler gece veya sabah çok erken saatlerde çalışır. Gündüz pek çöpçü görmeyiz. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Darbaz yazdı:

Tayt üstü şişme mont giymiş veliler okula gelmesin diyorsun yani.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mahmut Yıldız yazdı:

Banane abi. Kızımın canından önemlimi. Her sabah kızı okula ben bırakıyorum. Hyundai suv ile eli ayağı birbirine dolanan bir tane veli anne var. O geldiğinde ben terliyorum her seferinde. 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Ali Darbaz yazdı:

Banane abi. Kızımın canından önemlimi. Her sabah kızı okula ben bırakıyorum. Hyundai suv ile eli ayağı birbirine dolanan bir tane veli anne var. O geldiğinde ben terliyorum her seferinde. 

Ben laf anlarım, onlara anlatmak zor. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mahmut Yıldız yazdı:

alt mont, ustu tayt da giyebilirlerdi bu suursuzlukla. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mahmut Yıldız yazdı:

Ben laf anlarım, onlara anlatmak zor. 

Abi devlet okulunda 48 öğrencili sınıflarda okuyor çoçuklar. Bende o derece para olsa SUvla gezecek olsam kızı özele veririm acıkcası. Bir tane veli var. Arabası okul yoluna sığmadığı için pazar yoluna koyuyor.  Arabasını ne diye merak edersen aha ta kendisi. Bundan daha fazlasıda olabilir. Bunu kullanan hanfendinin boyu 1,5 metre var yok. Binerken bile zorlanıyor. Bunun okulun orda ne işi var Allah aşkına. Hayır senin ekonomik gücün buysa çoçuğunu neden 43 kişilik sınıflarda okumasına izin veririsin. Git özele ablacığım. 

Ford Ranger Wildtrak Ankara Aksesuar Montajı

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

iett: 

her gün durağa giriyor onlar

Ali Darbaz yazdı:

İett Otobüsü gene ön cam dümdüz yerede yakın önünü görüyor. Sürücüleri profesyonel insanlar. Onlardan zarar gelmez. 

Bizim burda çöpçüler gece veya sabah çok erken saatlerde çalışır. Gündüz pek çöpçü görmeyiz. 

ama önü yüksek araçla gezmek başka bi ehliyet sınıfına tabi olmalı. Gerçekten çok tehlikeli

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Evet önü yüksek araçların önüne sensör, kamera zorunluluğu getirilmeli. Gerçekten yüksek araçlar tehlikelidir. Duran araçların her an hareket edebileceği konusunda çocuklarımızı eğitelim. Biz tedbirimizi alalım, Allah her türlü kazadan beladan korusun..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

iett: 

her gün durağa giriyor onlar

ama önü yüksek araçla gezmek başka bi ehliyet sınıfına tabi olmalı. Gerçekten çok tehlikeli

kaptan ehliyeti de lazım suya düşen de olmuştu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Emre Şimşek yazdı:

Evet önü yüksek araçların önüne sensör, kamera zorunluluğu getirilmeli. Gerçekten yüksek araçlar tehlikelidir. Duran araçların her an hareket edebileceği konusunda çocuklarımızı eğitelim. Biz tedbirimizi alalım, Allah her türlü kazadan beladan korusun..

ben kızıma şöförle göz teması kur dedim. De, çok da içime sinmedi. Burası türkiye. Yanlış anlaşılabilir diye korkuyorum 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ben kızıma şöförle göz teması kur dedim.

sürüş eğitimde ilk yapılmaması gereken oalrak anlatılır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...