İçeriğe Yönlendir

Kaza Haberleri

Furkan Esgin
Çözüme git Misafir tarafından,

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

Bu kadın daha önceden okul içinde ve giriş çıkışlarda agresif sürüyormuş. Uyarmışlar. Dinlememiş 

çocuğu ezdikten sonra bir de gidip park etmiş sonra dönmüş. Arabaya suç atıyor bir de

plakası da isim soyisim baş harflerinden. Belliki egolu bir tip. Ülke bunlardan dolu. Ben olsam savunmam yapmam, itiraz etmeden cezayı kabul ederim. Ömür boyu bu vicdan muhasebesiyle yaşamak çok zor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Zaten çocuklar okula girmeye başladığı anda arabaların icileri alınması yasaklanmaliydi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Zaten çocuklar okula girmeye başladığı anda arabaların icileri alınması yasaklanmaliydi.

okul bahçesinde arabanın servisin işi yok. Eğer alınacaksa da polis bariyerleri gibi şeylerle sınır çizilmeli.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

okul bahçesinde arabanın servisin işi yok

uganda mı?

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu kadın daha önceden okul içinde ve giriş çıkışlarda agresif sürüyormuş. Uyarmışlar. Dinlememiş 

çocuğu ezdikten sonra bir de gidip park etmiş sonra dönmüş. Arabaya suç atıyor bir de

plakası da isim soyisim baş harflerinden. Belliki egolu bir tip. Ülke bunlardan dolu. Ben olsam savunmam yapmam, itiraz etmeden cezayı kabul ederim. Ömür boyu bu vicdan muhasebesiyle yaşamak çok zor

ya aileden zengin ya da sonradan zengin birisi ile evlendi devlet okuluna son model merso ile gelmenin tek anlamı yerim belli olsun diyen tiplerden yakında salarlar zaten

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

İnsan bir durur bakar arabaya ne oldu neyin uzerinden geçtim diye. Bizler en küçük taşın üzerinden geçince arabaya bir şey mi oldu diye altına saatlerce bakıyoruz veya mahalle arasında giderken son derece temkinli oluyoruz bu insanlar neden böyle. Gerçekten boyle tipleri gördükce kafami toplayamiyorum. Geçenlerde de buna benzer bir kaza meydana gelmişti. Garajdan çıkarken çocuğu görmemişti. Yazık gerçekten çok yazık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Mehmet Yeter yazdı:

Bu özel araç yasak zaten içeri girmesi, biz dışarıya bırakıyoruz.

Ama bizim okulda özel eğitim sınıfı var, servisler içeri giriyor mesele, ilk okul olsa sıkıntı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yanılmıyorsam görmüştüm bu kazanın videosunu

Senin gördüğün garaj çıkışı olan emmi. Orada da sürücü suçsuz bulundu bildiğim kadarıyla. Tek kusuru çıkarken kornaya basmamakmış.

Bu okul bahçesinde olan maalesef :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Sani Gerşon yazdı:

Senin gördüğün garaj çıkışı olan emmi. Orada da sürücü suçsuz bulundu bildiğim kadarıyla. Tek kusuru çıkarken kornaya basmamakmış.

Bu okul bahçesinde olan maalesef :(

Evet haklısın.. sürücü sola bakıyor gibi bir yorum yapmıştım. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ülkenin yarısından fazlası böyle sokak arasında son srat giden adam bir çocuğa çarptığında da diyeceği şey aniden önüme çıktı olacaktır. 

Vicdan onurlu haysiyetli insanda olur. 

• Beğen 4
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Trafiğin işleyişiyle alakalı müdahale eden polis görmek çok zor. Bu memur ciddi mücadele ediyor

https://www.instagram.com/motopolis34?igsh=MW04ZDVuc3FxZXR2aQ==

Bu sadece paylaştığı için sana öyle geliyor bence. 

Bir tane daha var memur, paylaşım yapan, bizim Bakırköy Bölgesinde.

Aslında çoğu böyle ama görmüyoruz.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Emin Önal yazdı:

Bu sadece paylaştığı için sana öyle geliyor bence. 

Bir tane daha var memur, paylaşım yapan, bizim Bakırköy Bölgesinde.

Aslında çoğu böyle ama görmüyoruz.

ben hiç görmedim. Yandan geçip gidiyorlar şeklinde görüyorum

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Var var bir kaç tane daha, sana bana denk gelmeyen daha da çok vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

sana denk gelmesin :mangal:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Recep Demirci
Cem Bilgiç yazdı:

Siz İnegöl'desiniz herhalde :)

Evet İnegöldeyim. Bu kaza Bursa merkez Yıldırım ilçesinde olmuş.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Burada birisi Hilux marka 4x4’ü ile çok büyük bir kazaya sebebiyet verdi. Birisi 15 diğeri 5 yaşında 2 çocuk hayatını kaybetti. Bir de deve kuşu öldü. Görgü tanıklarına göre kazaya sebebiyet veren Beyaz Hilux marka aracın 22 yaşındaki sürücüsü kaza öncesinde çok süratli ve dikkatsiz araba kullanıyordu. 22 yaşındaki genç 2 kişiyi kasten öldürmekten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

image.jpeg.6f9a491daffb05b6fd4744fcb7f402fb.jpeg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Çağrı Alaf yazdı:

22 yaşındaki genç 2 kişiyi kasten öldürmekten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

bizdekiler genelede denetimli bile olmayan şekilde serbest geziyorlar. vesile ile deve kuşu bu olaya nasıl karıştı?

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Çağlar Bayur yazdı:

bizdekiler genelede denetimli bile olmayan şekilde serbest geziyorlar. vesile ile deve kuşu bu olaya nasıl karıştı?

Deve kuşları buranın yabani hayvanlarından, kırsalda kendi başlarına dolaşırlar. Ona da vurmuşlar davada onun da adı geçmiş. Kazanın adı deve kuşu kazası diye geçti. Hiçbir yerde kaç sene yediği yazmıyor sanırım çok büyük ceza verdiler. Müebbet diyenler var. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

o kaza ile buradaki aşırı hız kazası aynı değil bence. Hız ve agresif sürüş ile taksir çizgisi 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağrı Alaf yazdı:

Burada birisi Hilux marka 4x4’ü ile çok büyük bir kazaya sebebiyet verdi. Birisi 15 diğeri 5 yaşında 2 çocuk hayatını kaybetti. Bir de deve kuşu öldü. Görgü tanıklarına göre kazaya sebebiyet veren Beyaz Hilux marka aracın 22 yaşındaki sürücüsü kaza öncesinde çok süratli ve dikkatsiz araba kullanıyordu. 22 yaşındaki genç 2 kişiyi kasten öldürmekten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. 

Çocuklarım bu yaşta. Okuyunca kötü oldum. Umarım iyi ceza alır da alsa ne almasa ne olan olmuş. Ailenin durumunu düşünsenize. Onların kıyameti koptu..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Çocuklarım bu yaşta. Okuyunca kötü oldum. Umarım iyi ceza alır da alsa ne almasa ne olan olmuş. Ailenin durumunu düşünsenize. Onların kıyameti koptu..

Geçenlerde minibüs kazası oldu bir çocuk öldü ve minibüsçü arkasından intihar etti.

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...