Tansu Kalafatoğlu 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Bu kadın daha önceden okul içinde ve giriş çıkışlarda agresif sürüyormuş. Uyarmışlar. Dinlememiş çocuğu ezdikten sonra bir de gidip park etmiş sonra dönmüş. Arabaya suç atıyor bir de plakası da isim soyisim baş harflerinden. Belliki egolu bir tip. Ülke bunlardan dolu. Ben olsam savunmam yapmam, itiraz etmeden cezayı kabul ederim. Ömür boyu bu vicdan muhasebesiyle yaşamak çok zor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Zaten çocuklar okula girmeye başladığı anda arabaların icileri alınması yasaklanmaliydi. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Mehmet Yeter yazdı: Zaten çocuklar okula girmeye başladığı anda arabaların icileri alınması yasaklanmaliydi. okul bahçesinde arabanın servisin işi yok. Eğer alınacaksa da polis bariyerleri gibi şeylerle sınır çizilmeli. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2024 Paylaş 25 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: okul bahçesinde arabanın servisin işi yok uganda mı? 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Çıldırmamak elde değil, aman allahım nasıl bir şey bu ;( Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu kadın daha önceden okul içinde ve giriş çıkışlarda agresif sürüyormuş. Uyarmışlar. Dinlememiş çocuğu ezdikten sonra bir de gidip park etmiş sonra dönmüş. Arabaya suç atıyor bir de plakası da isim soyisim baş harflerinden. Belliki egolu bir tip. Ülke bunlardan dolu. Ben olsam savunmam yapmam, itiraz etmeden cezayı kabul ederim. Ömür boyu bu vicdan muhasebesiyle yaşamak çok zor ya aileden zengin ya da sonradan zengin birisi ile evlendi devlet okuluna son model merso ile gelmenin tek anlamı yerim belli olsun diyen tiplerden yakında salarlar zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 İnsan bir durur bakar arabaya ne oldu neyin uzerinden geçtim diye. Bizler en küçük taşın üzerinden geçince arabaya bir şey mi oldu diye altına saatlerce bakıyoruz veya mahalle arasında giderken son derece temkinli oluyoruz bu insanlar neden böyle. Gerçekten boyle tipleri gördükce kafami toplayamiyorum. Geçenlerde de buna benzer bir kaza meydana gelmişti. Garajdan çıkarken çocuğu görmemişti. Yazık gerçekten çok yazık. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Mehmet Yeter yazdı: Zaten çocuklar okula girmeye başladığı anda arabaların icileri alınması yasaklanmaliydi. Bu özel araç yasak zaten içeri girmesi, biz dışarıya bırakıyoruz. Ama bizim okulda özel eğitim sınıfı var, servisler içeri giriyor mesele, ilk okul olsa sıkıntı 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Yanılmıyorsam görmüştüm bu kazanın videosunu Senin gördüğün garaj çıkışı olan emmi. Orada da sürücü suçsuz bulundu bildiğim kadarıyla. Tek kusuru çıkarken kornaya basmamakmış. Bu okul bahçesinde olan maalesef 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Trafiğin işleyişiyle alakalı müdahale eden polis görmek çok zor. Bu memur ciddi mücadele ediyor https://www.instagram.com/motopolis34?igsh=MW04ZDVuc3FxZXR2aQ== 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: Senin gördüğün garaj çıkışı olan emmi. Orada da sürücü suçsuz bulundu bildiğim kadarıyla. Tek kusuru çıkarken kornaya basmamakmış. Bu okul bahçesinde olan maalesef Evet haklısın.. sürücü sola bakıyor gibi bir yorum yapmıştım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu kadın daha önceden okul içinde ve giriş çıkışlarda agresif sürüyormuş. Uyarmışlar. Dinlememiş çocuğu ezdikten sonra bir de gidip park etmiş sonra dönmüş. Arabaya suç atıyor bir de plakası da isim soyisim baş harflerinden. Belliki egolu bir tip. Ülke bunlardan dolu. Ben olsam savunmam yapmam, itiraz etmeden cezayı kabul ederim. Ömür boyu bu vicdan muhasebesiyle yaşamak çok zor Ülkenin yarısından fazlası böyle sokak arasında son srat giden adam bir çocuğa çarptığında da diyeceği şey aniden önüme çıktı olacaktır. Vicdan onurlu haysiyetli insanda olur. 4 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Trafiğin işleyişiyle alakalı müdahale eden polis görmek çok zor. Bu memur ciddi mücadele ediyor https://www.instagram.com/motopolis34?igsh=MW04ZDVuc3FxZXR2aQ== Bu sadece paylaştığı için sana öyle geliyor bence. Bir tane daha var memur, paylaşım yapan, bizim Bakırköy Bölgesinde. Aslında çoğu böyle ama görmüyoruz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Emin Önal yazdı: Bu sadece paylaştığı için sana öyle geliyor bence. Bir tane daha var memur, paylaşım yapan, bizim Bakırköy Bölgesinde. Aslında çoğu böyle ama görmüyoruz. ben hiç görmedim. Yandan geçip gidiyorlar şeklinde görüyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben hiç görmedim. Yandan geçip gidiyorlar şeklinde görüyorum Var var bir kaç tane daha, sana bana denk gelmeyen daha da çok vardır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül 2024 Paylaş 26 Eylül 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben hiç görmedim. Yandan geçip gidiyorlar şeklinde görüyorum sana denk gelmesin 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 https://www.instagram.com/reel/DBgWM-gtIAS/?igsh=MXZweXFlOHpyb3pqbg== Yorum bağlantısı
Cem Bilgiç 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Recep Demirci yazdı: https://www.instagram.com/reel/DBgWM-gtIAS/?igsh=MXZweXFlOHpyb3pqbg== Siz İnegöl'desiniz herhalde 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 24 Ekim 2024 Paylaş 24 Ekim 2024 Cem Bilgiç yazdı: Siz İnegöl'desiniz herhalde Evet İnegöldeyim. Bu kaza Bursa merkez Yıldırım ilçesinde olmuş. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Ekim 2024 Paylaş 30 Ekim 2024 Burada birisi Hilux marka 4x4’ü ile çok büyük bir kazaya sebebiyet verdi. Birisi 15 diğeri 5 yaşında 2 çocuk hayatını kaybetti. Bir de deve kuşu öldü. Görgü tanıklarına göre kazaya sebebiyet veren Beyaz Hilux marka aracın 22 yaşındaki sürücüsü kaza öncesinde çok süratli ve dikkatsiz araba kullanıyordu. 22 yaşındaki genç 2 kişiyi kasten öldürmekten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım 2024 Paylaş 1 Kasım 2024 Çağrı Alaf yazdı: 22 yaşındaki genç 2 kişiyi kasten öldürmekten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. bizdekiler genelede denetimli bile olmayan şekilde serbest geziyorlar. vesile ile deve kuşu bu olaya nasıl karıştı? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: bizdekiler genelede denetimli bile olmayan şekilde serbest geziyorlar. vesile ile deve kuşu bu olaya nasıl karıştı? Deve kuşları buranın yabani hayvanlarından, kırsalda kendi başlarına dolaşırlar. Ona da vurmuşlar davada onun da adı geçmiş. Kazanın adı deve kuşu kazası diye geçti. Hiçbir yerde kaç sene yediği yazmıyor sanırım çok büyük ceza verdiler. Müebbet diyenler var. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: bizdekiler genelede denetimli bile olmayan şekilde serbest geziyorlar. vesile ile deve kuşu bu olaya nasıl karıştı? o kaza ile buradaki aşırı hız kazası aynı değil bence. Hız ve agresif sürüş ile taksir çizgisi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Çağrı Alaf yazdı: Burada birisi Hilux marka 4x4’ü ile çok büyük bir kazaya sebebiyet verdi. Birisi 15 diğeri 5 yaşında 2 çocuk hayatını kaybetti. Bir de deve kuşu öldü. Görgü tanıklarına göre kazaya sebebiyet veren Beyaz Hilux marka aracın 22 yaşındaki sürücüsü kaza öncesinde çok süratli ve dikkatsiz araba kullanıyordu. 22 yaşındaki genç 2 kişiyi kasten öldürmekten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Çocuklarım bu yaşta. Okuyunca kötü oldum. Umarım iyi ceza alır da alsa ne almasa ne olan olmuş. Ailenin durumunu düşünsenize. Onların kıyameti koptu.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 İlkay Başaran yazdı: Çocuklarım bu yaşta. Okuyunca kötü oldum. Umarım iyi ceza alır da alsa ne almasa ne olan olmuş. Ailenin durumunu düşünsenize. Onların kıyameti koptu.. Geçenlerde minibüs kazası oldu bir çocuk öldü ve minibüsçü arkasından intihar etti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts