İlkay Başaran 27 Haziran Paylaş 27 Haziran Çok üzücü Allah kimseye yaşatmasın. Marifetmiş gibi koltuk en aşağıda, en geride olma ihtimali yüksek ayrıca bence telefonla ya da teyple meşgul. Ezip geçene kadar neredesin? Arabanın sarsılması kameradan bile belli. Evren Erakçora yazdı: Çok üzücü. Araçta biraz dik oturmak, koltuğu yüksek ayarlamak lazım, bazıları çok rahat oturuyor direksiyon başında. Ayrıca yeni araçlarda görüş eskisi kadar iyi değil, kalın on direkler sorun. Focusta kelebek canımı yok o da büyük eksik bence. Dik ve koltuk yüksek oturulur mu ya erkek adama yakışır mı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Haziran Paylaş 27 Haziran (düzenlendi) Ön park sensörü şart İlkay, radar olsa daha iyi olur ama sensör+radar+kamera önde olması çok iyi oluyor, en azından ön sensörlerin mutlaka her araçta olması lazım, kedi çıksa ötüyor hemen duruyorum, tabii dalgınlığa gelirse iş kötü, o yüzden araba=silah 27 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Haziran Paylaş 27 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: Ön park sensörü şart İlkay, radar olsa daha iyi olur ama sensör+radar+kamera önde olması çok iyi oluyor, en azından ön sensörlerin mutlaka her araçta olması lazım, kedi çıksa ötüyor hemen duruyorum, tabii dalgınlığa gelirse iş kötü, o yüzden araba=silah Evet abi ama sadece elektroniğe bırakmamak lazım işi. Adam gibi pozisyonda oturup yola bakmak lazım min kör nokta olacak şekilde. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Haziran Paylaş 27 Haziran (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Evet abi ama sadece elektroniğe bırakmamak lazım işi. Adam gibi pozisyonda oturup yola bakmak lazım min kör nokta olacak şekilde. haklısın, dalgınlığa gelmiyor hiç, arada dikkatte etsek düşünmeden otomatik sürdüğümüzde oluyor, esas korkumda bu, özellikle şehir içinde aklıma getiriyorumki tetikte olayım, kimsenin başına gelmez inşallah... Bence şehir içi suv ve yüksek araç kullanımı yasaklanmalı, enazından içinde gezmek yasak olmalı, bizim araçlar alçak araçlar o yüzden şehir içi bu tip alçak araçlar daha avantajlı, enazından altına alması zor, sürükler altına almaz hiç değilse gibi düşün... 27 Haziran tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Haziran Paylaş 27 Haziran Çok köyü bir durum Allah kimseye yaşatmasın. Hafta sonu Sultanahmet meydanına yakın bir otelin otoparkına girdim, girerken rampa görünmüyordu, synı durum istanbulda bazı sokaklarda da yaşanıyor. Böyle durumlarda sürücü çok dikkatli olmalı ön kamera ve sensör yardımcı olur. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Haziran Paylaş 27 Haziran araç suv daha iyi görmesi lazım telefonla ilgilendiği ya da başka bir yere baktığı çok açık ve net Yorum bağlantısı
İsa Acar 27 Haziran Paylaş 27 Haziran Sabır, sabır, sabır; katlanılabilir durum değil... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Haziran Paylaş 27 Haziran (düzenlendi) . 27 Haziran tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Haziran Paylaş 27 Haziran Koltukla falan çok alakalı değil, görmek çok zor. Bazı yerlerde iyice öne uzanıp bakıyorum ama yine de görmenin zor olduğu yerler var. Eski araçlarda görüş çok daha iyiydi. Yeni araçlarda görüş kötü ama elektronik destekler var diye insanlar rahat. Yavrucağıza Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır versin. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Yorumlara bakıyorum. Suçlu, emniyet şeridine kıran ford’muş muş. Gün geçtikçe trafik kurallarını daha çok bilmeyen, cahil topluma dönüşüyoruz. https://www.instagram.com/reel/C_ptVhgo7bL/?igsh=dmoxN3htbHNrNG94 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Yorumlara koptum. -Yapma diye bağıran kim? -Dalgası 😂😂😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Tansu Kalafatoğlu yazdı: Erzurumda sitenin otoparkından çıkan suv aracın 2 çocuğu ezme olayı var. Biri vefat etti. Çok üzücü. böyle kör çıkış yapılan yerler varsa mutlaka araçtan inip bakmalı. Çocuklar tam otopark çıkışının orada çömelseler, imkanı yok hiçbir sürücü göremez. bu kazada sürücü nispeten çocukları görmeliydi. Başka hatalar da var ama esas kusurlu bence sürücü. İlk dik rampa eğimi bitince çocuklar görüş açısına girmiş olması lazım Soldan gelen var mı diye muhtemelen aynadan solu görmeye çalışıyordu.. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yorumlara bakıyorum. Suçlu, emniyet şeridine kıran ford’muş muş. Gün geçtikçe trafik kurallarını daha çok bilmeyen, cahil topluma dönüşüyoruz. https://www.instagram.com/reel/C_ptVhgo7bL/?igsh=dmoxN3htbHNrNG94 Sürekli bir motor kaazası. Hepsi de yolun her yerini kullanabileceğini zannediyor.. Daracık aralara girip, aralarda sıkışıp kalıyorlar. C5'in sağına giren eleman da kaydırıp C5'e devrilmiş üç parçayı çizmişti. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Soldan gelen var mı diye muhtemelen aynadan solu görmeye çalışıyordu.. Sürekli bir motor kaazası. Hepsi de yolun her yerini kullanabileceğini zannediyor.. Daracık aralara girip, aralarda sıkışıp kalıyorlar. C5'in sağına giren eleman da kaydırıp C5'e devrilmiş üç parçayı çizmişti. o var. Bir de takip mesafesi algısı kayboldu. Öndeki frene basınca suçlu oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Sürekli bir motor kaazası. hızlıca artacak bu kazalar 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çağlar Bayur yazdı: hızlıca artacak bu kazalar dün günübirlik istanbula gittim, trafikte motor kullanım şekillerini görünce bu kazalar gayet normal. İnşallah başkalarına zararları olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Metin Uzunoğlu yazdı: günübirlik istanbula gittim, kağıthane sütlüce den geçmeden motörler anlatılamaz , yaşanması lazım 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Çağlar Bayur yazdı: kağıthane sütlüce den geçmeden motörler anlatılamaz , yaşanması lazım Biz bunlarla sürüyoruz motor iyi yine. https://www.instagram.com/reel/C_tDSwki3v3/?igsh=MTI2MG1udjllZHNwNQ== 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Eylül Paylaş 9 Eylül Koray Demir yazdı: Biz bunlarla sürüyoruz motor iyi yine. https://www.instagram.com/reel/C_tDSwki3v3/?igsh=MTI2MG1udjllZHNwNQ== sol şeritte gitmemeyi öğrendiyse dağılabiliriz bence. Hatta şeritte gitmesin. Hatta gitmesin. Ne işi var yolda. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Bugün sabah 06:00 da arkadaşımı SGH alanına götürmek için yola çıktık , verilmiş sadakamiz varmış 8 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Çok geçmiş olsun Adnan abi. Ne olmuş arkadaşa? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Pejonun derdi neydi, Uyuyamı kalmış yoksa yol çalışmasını fark mı dememiş. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Çok geçmiş olsun abi ucundan dömüşsünüz. Önce sol tarafta birşeye vurmuş heralde. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Soldaki uyarı işaretine çarptı (o büyük X işarete) sonra dubalara oradan hafiften bana dokundu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Hızlı geliyordu, farketmemiş belli ki. Geçmiş olsun abi. Manevi bi şey yok belli ki, maddide durum nedir? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts